Nasze spotkania - GDAŃSK- spotkania
Lucysia - Wto 23 Kwi, 2013 22:52
Przepraszam, że tak długo musiałyście czekać na zdjęcia, ale po prostu nie daję rady ogarnąć wszystkiego na czas. Ciekawe tylko czy mi się uda je wkleić.
Lucysia - Wto 23 Kwi, 2013 22:58
Jeszcze klika zdjęć:
ludwika - Śro 24 Kwi, 2013 18:19
A ploteczki byly miłe i osłodzone wieeelkim ciachem. O towarzystwie nie wspominam- wiadomo:) Cieszę sie, że byłam kolejny raz podładować się, poduczyć. Dzieki Lucynko, a Wszystkim za to że byłyście. Zocha a TY????????
ludwika - Śro 24 Kwi, 2013 18:23
http://dwarazemjedennarzut.blogspot.com/ część zdjęc jest u mnie na blogu (niestety tu nie wkleję, nie ten poziom umiejętności). Zapraszam.
oslun - Wto 14 Maj, 2013 21:05
Przypominam o niedzielnym spotkaniu
ludwika - Nie 19 Maj, 2013 19:33
Spotkanie w Gdańsku suuuper. Pogaduchy i nauki. Dziekuje Wszystkim. Do nastepnego
Lucysia - Nie 19 Maj, 2013 19:52
Skoro się Ludwika odezwała, to wiadomo, że Elblążanki w domu. Jeszcze tylko na zdjęcia proszę trochę poczekać.
cirena - Nie 19 Maj, 2013 21:47
No to czekamy ,a Ludwice dziękujemy za informacje o dotarciu do domku szczęśliwie i to jest najważniejsze a na reszte będziemy czeka z niecierpliwoscia
alutka171 - Nie 19 Maj, 2013 22:21
Dziękuję serdecznie wszystkim za przemiłe spotkanie. Na robienie zdjęć jakoś dzisiaj nie miałam natchnienia więc zadowolę się tym co nam Lucysia wrzuci, a było co oglądać
janeczka33 - Pon 20 Maj, 2013 07:08
Wczoraj było wspaniale. Dziękuję
Tak sie zagadałam, że zrobiłam tylko 2 zdjęcia
Lucysia - Pon 20 Maj, 2013 21:16
Przepraszam, że wklejam zdjęcia dopiero teraz.
oslun - Pon 03 Cze, 2013 08:50
Dziewczyny, odezwał się mój Niemiec: NA KIEDY SIĘ UMÓWIŁYŚMY???
Nie zapisałam, i... dziura w pamięci.
Przypomnijcie, proszę
alutka171 - Wto 04 Cze, 2013 01:31
16?
oslun - Wto 04 Cze, 2013 10:52
chyba.... ?
janeczka33 - Wto 04 Cze, 2013 11:28
Na pewno 16 czerwca, bo sobie zapisałam
oslun - Wto 04 Cze, 2013 14:37
Też mi się tak wydawało - przypominam sobie, że miałam wątpliwości do tego terminu ze względu na imieniny Jolanty. Dziękuję za przypomnienie
oslun - Czw 06 Cze, 2013 22:22
Dziewczyny, może dołączymy się?
DZIEWCZYNY JEST AKCJA, TRZEBA POMÓC MAŁEJ JULCE
Zwracam się z ponowną prośba o wsparcie serduchowego kiermaszu, a co za tym idzie - serduszka małej Juleczki! Ze względów na to, że fantów mamy niewiele, animator się rozchorował a połowa dziewczynek się wykruszyła z pokazu (wycieczki itp), podjęłyśmy decyzję o przeniesieniu imprezy na pierwszy możliwy termin, czyli 30 czerwiec 2013 (tj. niedziela). Poniżej wkleiłam album, a w nim można podziwiać pracę artystów, którzy wsparli już ten kiermasz, to Krystyna Mikłaszewska , Aga Sobieska , Wioleta Danielewska Barbara Wylęgała Kasia Przasnek Kinga Droździel, Ewa Orman którym bardzo, bardzo dziękuję (czy kogoś nie pominęłam?) Aby zorganizować kiermasz - fantów jest za mało (dla porównania dodam, że ostatnio objętościowo fantów było tyle, że ledwo się duże kombi domknęło). To pozwoliło zebrać nam kwotę 3 tysięcy złotych (bez kilku groszy), to kwota podana tylko z pierwszej tury, bo reszta asortymentu była później sprzedawana w sali zabaw przez około 2 miesiące. Ja, Liliana Krawczyk oraz kilka osób z mojego otoczenia będą robić fanty, aby poszerzyć asortyment, ale to również będzie kropelka w morzu potrzeb. Poprzednia impreza nie cieszyła się dużą frekwencją na sali, jednak bardzo dużo osób wchodziło na salę tylko w celu kupienia czegoś na kiermaszu (na moment). Kwoty wpłacane są przez kupujących do puszki (nikt po drodze nie pobiera żadnych prowizji), później w obecności rodziców Julki jest sporządzany protokół z otwarcia tych puszek (są metalowe, aby je opróżnić trzeba je zniszczyć). Następnie pieniążki są wpłacane na konto Julki. My pracujemy dla niej charytatywnie. Wspomożecie? https://www.facebook.com/...38442398&type=3
oslun - Nie 16 Cze, 2013 19:36
Dziewczyny, tu jest link do strony o Julce
https://www.facebook.com/...133670/?fref=ts
Dziękuję za dwa pudła i dodatki
ludwika - Nie 16 Cze, 2013 21:23
Spotkanie sie odbyło - inne, bo wielu "starych" mnie osobiście brakowało, ale były "nowe", co też jest inspirujące. Podróż powrotną miałysmy bardzo długą, w slimaczym tempie. Ale na nastepne spotkanie - 14 lipca wybieramy sie. Pozdrawiam te co były i te co nie były. Zdjęcia są do wglądu na moim blogu http://dwarazemjedennarzut.blogspot.com/ Pozdrawiam.
alutka171 - Pon 17 Cze, 2013 18:01
Ja dziękuję za miłe odstresowujące spotkanie Miło było poznać nowe koleżanki
oslun - Nie 07 Lip, 2013 16:36
Przypominam, że za tydzień czyli 14 lipca spotykamy się wakacyjnie
Lucysia - Nie 14 Lip, 2013 21:11
Elblążanki w domu, zdjęcia dopiero jutro, chociaż mało ich, oj mało
oslun - Nie 14 Lip, 2013 23:13
Lucysiu, mało zdjęć, bo to nadzwyczaj pracowite spotkanie było. Dawno nie widziałam tylu pracujących równocześnie. a Jadzia to już na wierzbie papierki składała,
yoleczka76 - Pon 15 Lip, 2013 13:47
Ale super, To ja już wstępnie tez się zgłaszam do spotkania. Jeszcze troche i w Capri zrobią nam prywatną salę na podeście
Ale ze mnie sierota nie zauwazyłam ze pierwszy watek jest z 2009 , spojrzałam tylko ze lipiec
yoleczka76 - Pon 15 Lip, 2013 13:49
| oslun napisał/a: | Lucysiu, mało zdjęć, bo to nadzwyczaj pracowite spotkanie było. Dawno nie widziałam tylu pracujących równocześnie. a Jadzia to już na wierzbie papierki składała,
 |
Mam zdjęcie nawet jak ogarnę co mam do ogarnięcia to spróbuję wstawić tutaj zdjecia ze spotkania .
O to i one. Tylko 3 bo nadal jestem lekko oszołomiona na spotkaniach ,ale i tak już lepiej niż ostatnio . Miesiąc temu w ogóle zapomniałam ze mam aparat
Prosze nie sugerowac sie datami, szybko baterie wymienialam i nie było czasu na ustawienia .
|
|
|