To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Co MAO wydziergało

barbara 1 - Czw 17 Maj, 2007 08:22

Gosia tylko podziwiać Twój zapał do robótek wesoło mi znowu jestem w szoku
wienia - Czw 17 Maj, 2007 08:46

Mao, ja się nabawiam kompleksów. w 3 dni tak piękna serweta, :składam uklon uklon
Poranna - Czw 17 Maj, 2007 09:01

proponuję, żeby zmienić tytuł tego wątku na "HURTOWNIA MAO", z powodu tempa wykonywania prac, rzecz jasna Smile Mao, prześliczne ciuszki, a bieznik ... palce lizac cool brawo
Sosna - Czw 17 Maj, 2007 14:06

Nie było mnie kilka dni i proszę, znowu zaniemówiłam z wrażenia. Same śliczności.
Jarka - Czw 17 Maj, 2007 14:18

Magda ma rację obowiązkowo trzeba zmienić wątek Małgosi na HURTOWNIA .
Jak zwykle cudowności, cool cool cool a może jeszcze schemacik wstawisz ? uklon cmoknięcie uklon

alienor - Czw 17 Maj, 2007 14:55

brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Grochu - Czw 17 Maj, 2007 15:09

Mao mdleje trzy dni? Przemilczę temat tempa powstawania moich prac Embarassed
LadyKingfisherg - Czw 17 Maj, 2007 15:12

ja juz nie bede komentowac chyba bo mi slow brakuje, 3 dni!!!! ja bym musiala 0 dostawic za trojka zeby ten bieznik zrobic hahahihi
brawo brawo brawo brawo brawo

szydeleczko - Czw 17 Maj, 2007 16:09

Mao piekny biezniczek brawa brawo radocha bye
Mao - Pią 18 Maj, 2007 11:47

Dziewczyny cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie stokrotne dzięki za tyle pochwał . a ja myślałam ,że strasznie długo dłubałam ten bieżnik puknąć się niby taka mała rzecz hahahihi
oczywiście schemat wstawiam dla chętnych do posiadania takiego wdzianka na stół bye bye

A dzisiaj pochwalę się Lazurowym Wybrzeżem hahahihi na razie zrobiłam rękawiczki (oszukane) i ponczo

Nitka "Friz" ( robiłam z 3 nitek) szydełko 3 mm i myślę ,ze to nie ostatnia rzecz w tym kolorze bo szpula jest pokaźna wesoło mi

barbara 1 - Pią 18 Maj, 2007 11:58

Małgosia po obejrzeniu w Celi u Desika Twoich prac.To tylko teraz mogę zrobić tak uklon uklon uklon uklon uklon uklon Lazurowe wybrzeże jest boskie brawo brawo brawo
adela - Pią 18 Maj, 2007 12:01

Mao, coś wspaniałego, wielkie brawo brawo brawo . Kobietki o jakiej celi u Desika Wy mówicie? Nie bardzo się orientuję
Mao - Pią 18 Maj, 2007 12:07

Basiu i będziesz miała okazje zobaczyć to na "żywca" właśnie idzie paczka do Desika z tym ponczem i obrusami hahahihi

adela, zajrzyj tutaj hahahihi http://maranta.livenet.pl...opic.php?t=2570

adela - Pią 18 Maj, 2007 12:17

Mao, jesteś kochana, tyle razy przeczytałam o celi u Desika a jakoś nie natknęłam się na ten wątek, dziękuję Ci ślicznie cmoknięcie
Jasieńka - Pią 18 Maj, 2007 12:21

kurcze ale ty tego narobiłas jak ja bym miała takie tempo ale nies brawo tety nie mam cool cool brawo cool
szydeleczko - Pią 18 Maj, 2007 12:55

Mao przesliczne ponczo i kolorek boski zaraz chce sie przeniesc nad cieple morze o tym kolorze wsrod palm BRAWWWO!!!! radocha brawo cool
Violetta21 - Pią 18 Maj, 2007 13:00
Temat postu: Co MAO wydziergało
Śliczności ten lazur zebalek brawo hopla
Asia S. - Pią 18 Maj, 2007 13:01

Mao cóż innego można napisać jak tylko brawo
barbara 1 - Pią 18 Maj, 2007 13:02

Małgosia już się cieszę
adela - Pią 18 Maj, 2007 13:53

Mao, jeszcze tutaj wklejam link galerii z unikatowymi ciuchami. Te są scyte, ale są super. Co sezon nowa kolekcja.... życzę miłego oglądania. Pracownia mieści się w Ostrołęce radocha
adela - Pią 18 Maj, 2007 13:54

http://www.sevenwishes.net/ zapomniałam wkleić link sorryyyyyyy
mordka - Pią 18 Maj, 2007 14:08

Widze Mao że nie próżnujesz i udało Ci sie rozgryźć ten schemat do tych nieszczęsnych rękawiczek bo ja do nich sie juz jakis czas przymierzam tylko ten schemat dla mnie nie do końca jest jasny, a ponczo i obrusik cudne i co ja czytam kolejna paczuszka leci do Ani no szok, moja jakos nie moze trafic na poczte hihihi ale juz w poniedziałek na pewno trafi hahahihi
szyszka - Pią 18 Maj, 2007 16:51

Mao ja już nie wyrabiam mdleje mdleje mdleje mdleje mdleje mdleje ..Co zajrze to coś nowego, a za każdym razem BOSKIE !!
magnolia - Pią 18 Maj, 2007 17:12

Mao sliczne to lazurowe cudo , wesoło mi hopla cool cool cool brawo brawo brawo ,a schemacik do bieznika mi sie nie otwiera uklon uklon uklon prosze zrob by sie otworzyl love
bjanna - Pią 18 Maj, 2007 18:07

Mao, Lazurowe Cudo jest boskie cool brawo cool