To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Bernadki twórczość radosna wszelka :)

Bernadka - Sob 26 Kwi, 2008 21:28

Grażyna, milamirka, dom_Klary, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie bardzo mi miło, za te wszystkie pochwały uklon uklon uklon uklon . Pora więc pokazać coś nowego , oto moje kimono , które powstało w jednym kawałku aby uniknąć szycia na górze , a najciekawszym momencie miałam ponad 300 oczek na drutach i to na 2 drutach ponieważ nigdzie nie udało mi się dostać drutów 4,5 a żyłką . Włóczka jest bardzo miła , cieniutka i kimonko będzie super dodatkiem do majowych wieczorów hopla hurrraaa przepraszam

a tak wyglądał sweterek kiedy powiedziałam uffff starczy wełenki co by tu...

Bernadka - Sob 26 Kwi, 2008 21:35

jola373, cmoknięcie cmoknięcie :cmooook:Pora więc pokazać coś nowego , oto moje kimono , które powstało w jednym kawałku aby uniknąć szycia na górze

a tak wyglądał sweterek kiedy powiedziałam uffff starczy wełenki co by tu...

Beata61 - Sob 26 Kwi, 2008 21:54

Sweterek kimonowy śliczny, w kolorze trawy w twoim ogródku brawo
elka j. - Sob 26 Kwi, 2008 21:59

Kimonko fantastyczne i jak zwykle pięknie prezentujesz swoje prace, a teraz w dodatku w takim sympatycznym, wiosennym otoczeniu!!! radocha cool cool radocha
Beata61 - Sob 26 Kwi, 2008 22:00

cool brawo cool brawo
bjanna - Sob 26 Kwi, 2008 22:03

Bernadka, fiufiu cool śliczna zieleninka radocha bardzo ładnie w niej wyglądasz radocha bye
Jarka - Sob 26 Kwi, 2008 22:07

brawo brawo cool cool kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie cool cool brawo brawo
maranta - Sob 26 Kwi, 2008 22:16

No pięknie, ja chcę popodziwiać a tu fotosik z konserwacją systemu wyskoczył Sad
Już na miniaturkach widzę, że coś ładnego machnęłaś i uroczo to prezentujesz.

Jak tylko fotosik ożyje, to obejrzę fotki w całej okazałości, bo chętnie i na park w tle rzucę okiem również wesoło mi

Elżbieta P. - Sob 26 Kwi, 2008 22:21

no właśnie, fotosik 'się konserwuje', ale i tak widzę, że to jest super tunika, fajny kolorek i świetna prezentacja cool brawo brawo brawo
małgośka - Sob 26 Kwi, 2008 22:33

fruzia napisał/a:
no właśnie, fotosik 'się konserwuje', ale i tak widzę, że to jest super tunika, fajny kolorek i świetna prezentacja

cool cool uklon radocha radocha radocha

Asia S. - Sob 26 Kwi, 2008 23:15

brawo brawo
Asia S. - Sob 26 Kwi, 2008 23:17

brawo brawo brawo
nula - Nie 27 Kwi, 2008 08:29

fruzia napisał/a:
super tunika, fajny kolorek i świetna prezentacja

No właśnie - tunika fantastyczna, a prezentacja godna pozazdroszczenia !!!!
Też bym chciała tak umieć pokazywać swoje prace !! brawo brawo brawo

dota72 - Nie 27 Kwi, 2008 08:49
Temat postu: Bernadka i jej szydełko
Bardzo ładne kimono brawo ,a ten kolorek jest super cmoknięcie .
Bernadka - Nie 27 Kwi, 2008 09:14

Beata61 napisał/a:
w kolorze trawy w twoim ogródku
ten kolor to specjalnie tak żeby sobie poprawić aurę , która od jakiegoś czasu mi nie sprzyja , bardzo się z kimonka cieszę jest milutkie love Asia S., love cmoknięcie kwiatek dla ciebie
Bernadka - Nie 27 Kwi, 2008 09:32

cmoknięcie cmoknięcie dota72, nula, Asia S., małgośka, fruzia, maranta, Jarka, bjanna, Beata61, elka j., kwiatek dla ciebie bardzo wam dziękuję . Zieleninka bardzo mnie rozwesela , w sumie to nigdy nie miałam żadnej rzeczy w takim kolorze hahahihi więc mam nowość w swojej szafie hurrraaa teraz nastąpi przełamanie z kolorem żółtym który w tym sezonie jest bardzo modny i pomarańczowym hahahihi są plany ale co do wykonania to będzie różnie bo czas popracować nad serwetką dla mamy w końcu dzień mamy już blisko . Bardzo Wam za słowa otuchy dziękuję i sciskam wszystkich cmoknięcie love bye
Zosia32 - Nie 27 Kwi, 2008 10:10

elka j. napisał/a:
Kimonko fantastyczne i jak zwykle pięknie prezentujesz swoje prace, a teraz w dodatku w takim sympatycznym, wiosennym otoczeniu!!! radocha cool cool radocha

Bernadko promieniejesz szczęściem , ślicznie wyglądasz :calusek:

Madzia - Nie 27 Kwi, 2008 13:58

Moja ulubiona modelko, śliczność stworzyłaś, co za cudny kolorek, i cudna Ty Bernadko...........
brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

Laura S. - Nie 27 Kwi, 2008 14:39

Super ten kimonowy sweterek! brawo brawo
Hala72 - Nie 27 Kwi, 2008 15:45

śliczne,wiosenne wdzianko wielkie brawo brawo brawo brawo
Grażyna - Nie 27 Kwi, 2008 16:56

Fajniusie - trzeba przyznac, ale najfajniejsze sa twoje prezentacje: pełne wzieku i pomyslowosci cool
Halkuk - Nie 27 Kwi, 2008 17:01

Świetny sweterek i prezentacja cool brawo cool
Bernadka - Nie 27 Kwi, 2008 18:53

Zosia32, Madzia, Laura S., Hala72, Grażyna, Halkuk, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Bardzo dziękuję . Grażyna, aż mnie zawstydziłaś Embarassed idę na imprezę Madzia Embarassed bo popadnę w samozachwyt hurrraaa hahahihi no ale to nie w moim stylu . A teraz spacerek sweterka i nowego , przerobionego czapsika ( tak ją nazywa Amelka) , ponieważ czapsik zrobił się za mały to go troszke przerobiłam . Aniu to zdjęcia z parku specjalnie dla Ciebie

maranta - Nie 27 Kwi, 2008 19:05

Bernadka napisał/a:
Aniu to zdjęcia z parku specjalnie dla Ciebie

Dziękuję ślicznie, super fotki i chętnie się wirtualnie po parku Radłowskim przeszłam z Wami cmok

irenka10 - Nie 27 Kwi, 2008 19:50

Sliczna tunika podoba mi sie kolor brawo