Galerie prac użytkowników forum - Prace Monika_b
misia0808 - Nie 25 Paź, 2009 19:51
pięęęęękna ta serweta. Bardzo oryginalny wzór
bieta - Nie 25 Paź, 2009 19:55
śliczna serweta!
makneta - Nie 25 Paź, 2009 20:48
monika_b, serweta super. I tak przez całą zimę gościsz wiosnę w domu
gosias - Pon 26 Paź, 2009 07:11
| makneta napisał/a: | monika_b, serweta super. I tak przez całą zimę gościsz wiosnę w domu  |
jola373 - Pon 26 Paź, 2009 10:46
śliczna serweta!
bjanna - Pon 26 Paź, 2009 11:32
Monika serwetaj jest rewelacyjnie zrobiona i naciągnięta też super z doświadczenia wiem, że taka delikatna i ładniutka, a naciągnąć ją to trzeba mieć strasznie dużo cierpliwości
Krakowianka - Pon 26 Paź, 2009 14:08
| bjanna napisał/a: | | Monika serwetaj jest rewelacyjnie zrobiona i naciągnięta też super z doświadczenia wiem, że taka delikatna i ładniutka, a naciągnąć ją to trzeba mieć strasznie dużo cierpliwości |
dokładnie zgadzam się
bean - Pon 26 Paź, 2009 19:28
Przepiękna serweta
iwonka - Wto 27 Paź, 2009 06:53
piękna serweta
szyszka - Wto 27 Paź, 2009 07:41
monika_b, cudo
monika_b - Sob 12 Gru, 2009 19:18
Można już się chwalić prezencikami wymiankowymi, co niniejszym czynię. Swoją niespodziankę zawdzięczam Nuli za co jeszcze raz bardzo jej dziękuję , bo wszystko jest śliczne, łącznie z nićmi, które na pewno znajdą swoje zastosowanie, bo na takie świecące zawsze poluję.
Piękny chustecznik decu
A to moje niespodzianki dla Halszki
Pierwszy w tym roku anioł (giganta niestety nie ma kto usztywnić, pomóżcie... plisssss)
Sprężynkowy szaliczek
I pozostałe drobiazgi
Madzia - Sob 12 Gru, 2009 19:37
Tylko pozazdrościć takiego chustecznika! Zamarzył mi się taki! U mnie chustki stoją w kuchni, więc taki niebiesko-żółty........
Niesamowicie się ta Nula postarała, masz prezenciki z kilku dziedzin, a wszystkie prześliczne!
Twoje dzieła również bardzo mi się podobają, anioł jest po prosty niesamowity!
Wielkie brawa dla Ciebie i dla Nuli!
Jarka - Sob 12 Gru, 2009 19:44
WSZYSTKO BARDZO UROCZE
nula - Sob 12 Gru, 2009 20:28
Monika - pozostaje mi tylko podziękować za miłe słowa i cieszyć się, że prezenty się spodobały
Twojego aniołka przed chwilą właśnie chwaliłam
natomiast bardzo podoba mi się ten sprężynkowy szaliczek - taki fikuśny
A co do krochmalenia to wcale Ci się nie dziwię - ja mobilizowałam się ponad 2 tygodnie , żeby się zabrać za krochmalenie japonki, nie wyobrażam sobie krochmalić tego giganta, ale skoro go już zrobiłaś.....
Wspomóc mogę Cię niestety jedynie duchowo (ale mam nadzieję, że to też pomoże )
halszka - Sob 12 Gru, 2009 20:34
Moniko
prezenciki sliczne , zwłaszcza serwetnik z wzorkiem jesiennych serduszek/suszek ,
a ja się ciesze z prezencików , które dostałam od ciebie
i tak jak już pisałam - furrrrrorę wsród mojej rodziny i kolezanek z pracy zrobił głównie cudny anioł -
(a ja cieszę się jak małe dziecko ) i jesli jest ktoś kto myśli , że "szydełkowa" osoba nie zrobi swoją pracą innej " szydełkowej "osobie wielkiej przyjemności swoim prezentem - to się bardzo myli ....
dziewczyny - nie ..... no ja muszę wam opowiedzieć bo tego nie widać : on ma pleciony warkocz z perełkami , w swoich rączkach trzyma serduszko z 3 różyczkami , które jeszcze pieknie jest oplecione srebrną niteczką i też srebrną różyczką ...
ślicznie wygladaja też gwiazdeczki oraz bardzo ciekawy i oryginalny szaliczek ( będzie pieknie prezentował na mnie podczas rodzinnej wizyty u rodzinki w swieta he he )
Moniko - dziękuję
Acha : - herbatka jest przepyszna ( mąz mi podkrada ) - wiesz co dobre
monika_b - Sob 12 Gru, 2009 20:45
Halszko, lejesz miód na moje zestresowane ostatnio bardzo serduszko
Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, że prezenciki przypadły Ci do gustu. Co do tych perełek i innych pierdółek, to ja po prostu przywiązuję bardzo dużą wagę do szczegółów co czasami trochę komplikuje życie he he (oczywiście nie w przypadku robótkowania, bo to sprawia mi dużą radość takie dopracowywanie szczególików). I dużą przyjemność sprawiły mi twoje słowa, że szaliczek założysz na święta, miło mi, że nie będzie leżał w kąciku.
| Cytat: | | Wspomóc mogę Cię niestety jedynie duchowo (ale mam nadzieję, że to też pomoże hmm ) |
Nulciu kochana, dobre i to, postaram się go usztywnić, ale ciężko mi się jakoś za to zabrać. Skrzydła usztywniłam, reszta leży i kwiczy...
makneta - Sob 12 Gru, 2009 22:27
Dostałaś piękny prezencik, ale sama też wykonałaś coś cudnego.
Anioł powala na kolana.
Bożena- 2000 - Sob 12 Gru, 2009 22:48
Pomysłu i wykonania gratuluję I Tobie i Nuli. Kapitalne.
baluu - Sob 12 Gru, 2009 23:31
same śliczności
buziaczek - Sob 12 Gru, 2009 23:56
przepiękne prezenty dostałaś i dałaś
Violetta21 - Nie 13 Gru, 2009 00:03
Moniczka śliczne są te prezenciki i te dostane i te otrzymane
bjanna - Nie 13 Gru, 2009 09:21
| monika_b napisał/a: | | Co do tych perełek i innych pierdółek, to ja po prostu przywiązuję bardzo dużą wagę do szczegółów | oj, masz rację, zrobić to nic, ale potem trzeba to dopieścić, bo cóż warta jest nasza praca skoro potem niechlujstwem ja potraktujemy u Ciebie widać jak robisz to dokładnie, wszystko wykonane z ogromna starannością i precyzją
Twoje prezenty wymiankowe są przepiękne ale otrzymane też cudne
reni - Nie 13 Gru, 2009 10:34
super prezenty
ciapara - Nie 13 Gru, 2009 10:59
Moniko!!! Nie załamuj sie tylko krochmal tego anioła!!!!
Musi zdobic w Swięta Dom!!!!Bajeczny jest
gosias - Nie 13 Gru, 2009 13:45
monika_b, śliczne prezenty
|
|
|