To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace Monika_b

misia0808 - Nie 25 Paź, 2009 19:51

brawo brawo brawo pięęęęękna ta serweta. Bardzo oryginalny wzór
bieta - Nie 25 Paź, 2009 19:55

śliczna serweta! brawo brawo brawo
makneta - Nie 25 Paź, 2009 20:48

monika_b, serweta super. I tak przez całą zimę gościsz wiosnę w domu Wink
gosias - Pon 26 Paź, 2009 07:11

makneta napisał/a:
monika_b, serweta super. I tak przez całą zimę gościsz wiosnę w domu Wink

brawo brawo brawo

jola373 - Pon 26 Paź, 2009 10:46

cool cool cool śliczna serweta! brawo brawo brawo
bjanna - Pon 26 Paź, 2009 11:32

Monika serwetaj jest rewelacyjnie zrobiona brawo brawo i naciągnięta też super brawo brawo z doświadczenia wiem, że taka delikatna i ładniutka, a naciągnąć ją to trzeba mieć strasznie dużo cierpliwości wściekły
Krakowianka - Pon 26 Paź, 2009 14:08

bjanna napisał/a:
Monika serwetaj jest rewelacyjnie zrobiona i naciągnięta też super z doświadczenia wiem, że taka delikatna i ładniutka, a naciągnąć ją to trzeba mieć strasznie dużo cierpliwości

dokładnie zgadzam się brawo brawo brawo

bean - Pon 26 Paź, 2009 19:28

Przepiękna serweta cool brawo cool
iwonka - Wto 27 Paź, 2009 06:53

piękna serweta cool cool brawo brawo
szyszka - Wto 27 Paź, 2009 07:41

monika_b, cudo uklon uklon
monika_b - Sob 12 Gru, 2009 19:18

Można już się chwalić prezencikami wymiankowymi, co niniejszym czynię. Swoją niespodziankę zawdzięczam Nuli za co jeszcze raz bardzo jej dziękuję kwiatek dla ciebie , bo wszystko jest śliczne, łącznie z nićmi, które na pewno znajdą swoje zastosowanie, bo na takie świecące zawsze poluję.

Piękny chustecznik decu

A to moje niespodzianki dla Halszki
Pierwszy w tym roku anioł (giganta niestety nie ma kto usztywnić, pomóżcie... plisssss)

Sprężynkowy szaliczek

I pozostałe drobiazgi

Madzia - Sob 12 Gru, 2009 19:37

Tylko pozazdrościć takiego chustecznika! Zamarzył mi się taki! U mnie chustki stoją w kuchni, więc taki niebiesko-żółty........
Niesamowicie się ta Nula postarała, masz prezenciki z kilku dziedzin, a wszystkie prześliczne!
Twoje dzieła również bardzo mi się podobają, anioł jest po prosty niesamowity!
Wielkie brawa dla Ciebie i dla Nuli!
brawo brawo brawo brawo brawo brawo

Jarka - Sob 12 Gru, 2009 19:44

WSZYSTKO BARDZO UROCZE cool cool brawo cool cool
nula - Sob 12 Gru, 2009 20:28

Monika - pozostaje mi tylko podziękować za miłe słowa love i cieszyć się, że prezenty się spodobały wesoło mi
Twojego aniołka przed chwilą właśnie chwaliłam wesoło mi
natomiast bardzo podoba mi się ten sprężynkowy szaliczek - taki fikuśny brawo brawo
A co do krochmalenia to wcale Ci się nie dziwię - ja mobilizowałam się ponad 2 tygodnie , żeby się zabrać za krochmalenie japonki, nie wyobrażam sobie krochmalić tego giganta, ale skoro go już zrobiłaś.....
Wspomóc mogę Cię niestety jedynie duchowo (ale mam nadzieję, że to też pomoże hmm )

halszka - Sob 12 Gru, 2009 20:34

Moniko
prezenciki sliczne , zwłaszcza serwetnik z wzorkiem jesiennych serduszek/suszek ,

a ja się ciesze z prezencików , które dostałam od ciebie hopla
i tak jak już pisałam - furrrrrorę wsród mojej rodziny i kolezanek z pracy zrobił głównie cudny anioł - cool
(a ja cieszę się jak małe dziecko Very Happy) i jesli jest ktoś kto myśli , że "szydełkowa" osoba nie zrobi swoją pracą innej " szydełkowej "osobie wielkiej przyjemności swoim prezentem - to się bardzo myli ....

dziewczyny - nie ..... no ja muszę wam opowiedzieć bo tego nie widać : on ma pleciony warkocz z perełkami , w swoich rączkach trzyma serduszko z 3 różyczkami , które jeszcze pieknie jest oplecione srebrną niteczką i też srebrną różyczką ...

ślicznie wygladaja też gwiazdeczki oraz bardzo ciekawy i oryginalny szaliczek ( będzie pieknie prezentował na mnie podczas rodzinnej wizyty u rodzinki w swieta he he )

Moniko - dziękuję zebalek

Acha : - herbatka jest przepyszna ( mąz mi podkrada ) - wiesz co dobre wesoło mi

monika_b - Sob 12 Gru, 2009 20:45

Halszko, lejesz miód na moje zestresowane ostatnio bardzo serduszko kwiatek dla ciebie
kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, że prezenciki przypadły Ci do gustu. Co do tych perełek i innych pierdółek, to ja po prostu przywiązuję bardzo dużą wagę do szczegółów co czasami trochę komplikuje życie he he (oczywiście nie w przypadku robótkowania, bo to sprawia mi dużą radość takie dopracowywanie szczególików). I dużą przyjemność sprawiły mi twoje słowa, że szaliczek założysz na święta, miło mi, że nie będzie leżał w kąciku.

Cytat:
Wspomóc mogę Cię niestety jedynie duchowo (ale mam nadzieję, że to też pomoże hmm )

Nulciu kochana, dobre i to, postaram się go usztywnić, ale ciężko mi się jakoś za to zabrać. Skrzydła usztywniłam, reszta leży i kwiczy...

makneta - Sob 12 Gru, 2009 22:27

Dostałaś piękny prezencik, ale sama też wykonałaś coś cudnego.
Anioł powala na kolana. brawo brawo brawo

Bożena- 2000 - Sob 12 Gru, 2009 22:48

Pomysłu i wykonania gratuluję I Tobie i Nuli. Kapitalne. cmoknięcie
baluu - Sob 12 Gru, 2009 23:31

same śliczności brawo brawo brawo
buziaczek - Sob 12 Gru, 2009 23:56

przepiękne prezenty dostałaś i dałaś brawo cool
Violetta21 - Nie 13 Gru, 2009 00:03

Moniczka śliczne są te prezenciki i te dostane i te otrzymane cool brawo
bjanna - Nie 13 Gru, 2009 09:21

monika_b napisał/a:
Co do tych perełek i innych pierdółek, to ja po prostu przywiązuję bardzo dużą wagę do szczegółów
oj, masz rację, zrobić to nic, ale potem trzeba to dopieścić, bo cóż warta jest nasza praca skoro potem niechlujstwem ja potraktujemy puknąć się u Ciebie widać jak robisz to dokładnie, wszystko wykonane z ogromna starannością i precyzją cool cool
Twoje prezenty wymiankowe są przepiękne cool cool ale otrzymane też cudne cool cool

reni - Nie 13 Gru, 2009 10:34

super prezenty wesoło mi cool cool cool
ciapara - Nie 13 Gru, 2009 10:59

Moniko!!! Nie załamuj sie tylko krochmal tego anioła!!!!
Musi zdobic w Swięta Dom!!!!Bajeczny jest Smile

gosias - Nie 13 Gru, 2009 13:45

monika_b, Smile śliczne prezenty brawo brawo brawo