To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Picasa - Picasa- miniaturki na forum

nula - Nie 22 Gru, 2013 18:06

maranta napisał/a:
w stosunku do Google i rzeczy z nim związanych nigdy nie można być niczego pewnym wesoło mi ).

otóż to ! aż się boję cokolwiek tam ruszać, ale nie mam wyjścia wściekły

Cytat:
Jeśli nie miałaś z kontem Google powiązanego adresu gmailowego

nie, nigdy nie miałam adresu powiązanego z gmailem

bean, dzięki Ci kochana love
myślę, że trzeba będzie skorzystać z tej opcji i po prostu się zobaczy.....
Mam nadzieję, że można założyć nowe konto w starej wersji hmm bo unikam jak mogę konta google + (jakoś do mnie nie przemawia)

dziękuję Wam bardzo dziewczyny cmoknięcie

nula - Pią 03 Sty, 2014 11:02

no i klops !!! wściekły
najlepszym rozwiązaniem wydało mi się to zaproponowane przez bean - czyli migracja konta.
Mam jedno konto na picasie do którego loguję się innym adresem i spróbowałam przenieść tam na próbę jeden album i..... utknęłam - w pewnym momencie pojawia się informacja , że mam czekać na maila z dalszymi instrukcjami jak dokończyć to przenoszenie...
problem z tym, że właśnie na tego maila nic kompletnie do mnie nie dochodzi !!!!!!, wściekły wściekły

spróbuję jeszcze po prostu zmienić adres w profilu na picasie i zobaczę co z tego wyjdzie hmm

Tutaj na forum zmieniłam swój adres w profilu i nareszcie zaczęłam dostawać powiadomienia wesoło mi

bean - Wto 07 Sty, 2014 10:47

nula, Confused i co dalej? udało się czy porażka? puknąć się
nula - Wto 07 Sty, 2014 11:07

bean napisał/a:
udało się czy porażka?

szczerze mówiąc nie miałam odwagi spróbować .....
muszę najpierw założyć sobie jakiś nowy adres i spróbuję go zmienić w tym albumie, który nie jest publiczny, bo z tego albumu na forum jest wstawionych tylko kilka zdjęć - jak znikną to nie będzie takiej straty......
miałam się tym zająć w ten weekend, ale jakoś nie miałam kiedy.....

jak już coś zrobię to dam znać co z tego wyszło Very Happy

bean - Wto 07 Sty, 2014 11:15

No, to trzymam kciuki!
nula - Czw 16 Sty, 2014 09:25

No więc informuję Was oficjalnie - zmiana adresu e-mail, używanego do logowania się na picasę nie ma wpływu na wstawione na forum zdjęcia - uffff hopla

właśnie zmieniłam ten adres w danych osobowych na moim koncie na picasie i nic się nie stało ! wesoło mi

zdjęcia wstawione na forum są nadal i otwierają się bez problemu cool