To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Pogaduchy - ciaza

małgośka - Śro 30 Sty, 2008 14:52

Dzięki Wiesiu za miłe słowa. Żeby tak jeszcze z góry wiedzieć, że wszystko będzie OK. Ja miałabym już 3 cięcie cesarskie i trochę się boję. kwiatek dla ciebie love
qrka - Śro 30 Sty, 2008 15:06

[ Gdybym miała tyle lat co Wy nie zastanawiałabym sie ani chwili. cool love
Mój mąż bardzo chce jeszcze jednego dziecka, ale ja jakoś nie mogę się zdecydować, a czasu nie ma za wiele, a może już wcale. Wszak jestem "wiekowa" kobitka. rotfl

Jaka "wiekowa" znam starsze mamuśki
Mam brata 12 lat młodszego , moja mama urodziła go mniejwięcej w twoim wieku
Więc do dzieła radocha radocha

betichw - Śro 30 Sty, 2008 17:16

PlePle slicznie wygladasz i jaki brzuszek okraglutki Very Happy trzymam za Ciebie kciuki, za latwy porod Smile a co do cukru to tak, lekarz kazal mi unikac slodyczy nie slodzic nic, unikac owocow slodkich i nie pic sokow. a ostatnio dopadlo mn ie jakies przeziebienie i boli mnie gardlo i chodze i kaszle ;/ wrrrrr
Ple Ple - Śro 30 Sty, 2008 18:36

betichw - ja też bylam chora, kaszel i 38 temperatury miałam, bylam na pogotowiu. Wirusa złapałam, już jest OK. Ale sie bałam, że w tym stanie zacznę rodzić.... i chyab od kaszlu mi brzuch zeszedł tak nisko
Krulik - Śro 30 Sty, 2008 21:12

Ple Ple, super wyglądasz:) a brzuszek masz taki duży jak ja miałam Wink
małgośka, ja jeszczem młoda a jakoś nie mogę się "zebrać" w sobie i zdecydować na drugie dzieciątko.. No cóż, ale jest w planach niezbyt dalekich wesoło mi choć jakoś nie uśmiecha mi się opluwanie i obsikiwanie przez bobaska hahahihi

betichw - Śro 30 Sty, 2008 23:59

http://pl.youtube.com/wat...feature=related
musialam Wam to wkleic dziewczyny Very Happy

Bernadka - Czw 31 Sty, 2008 06:58

A tak wyglądał mój brzuch na miesiąc przed porodem niestety potem jeszcze urósł puknąć się
Krulik - Czw 31 Sty, 2008 10:25

Bernadka, super brzuszek:D
betichw, jak temu dziecku udało się nie wypaść????Wink

betichw - Czw 31 Sty, 2008 11:01

hihi krulik nie mam pojecia Smile ale slodko wyglada takie uradowane i jakby chcialo jeszcze mocniej rozbujac ta hustawke Smile

Bernadka sliczny brzuchalek hopla

Grażyna - Czw 31 Sty, 2008 19:09

Wszystkie brzuszki śliczne wesoło mi Wszystkim mamuskom zyczę zdrówka cmoknięcie , bo ostatnio niestety wiele chorob grasuje.

Przeżyłam dwa porody i po drugim powiedziałam - basta, nigdy więcej! Jakos nie byl to najpiekniejszy okres w moim zyciu, ba, nawet czasami będąc w ciazy myślałam czemu nie mozna miec ciazy w krotkim terminie tylko trzeba sie męczyc az 9 miesiecy. Dzieci lubię, mogłabym mieć ich sporo, tylko bez porodu i meczących miesiecy ciazy. Podziwiam kobiety, gdy mowią, ze lubia być w ciazy....itd...ble...ble...ble...

betichw - Czw 31 Sty, 2008 22:44

a oto moj brzuszek Smile

Krulik - Pią 01 Lut, 2008 00:03

betichw, ale okrąglaczek fajny:)
Grażyna, a ja ciążę i poród wspominam dobrze i urodzić mogłabym jeszcze duuużo dzieci;) za to pierwszy rok życia mojego synka to był dla mnie horror.. Pierwszy raz się wyspałam jak wyjechałam na tydzień do siostry a synka (11miesięcznego) zostawiłam z mężem;) Jak wróciłam do domu to obaj byli pogniewani ale od tamtej pory Adaś przesypiał już prawie całą noc;P

LucynaM - Pią 01 Lut, 2008 08:55

ooo... śliczne te wasze brzuszki cmoknięcie
a ta dziewczynka bujająca się jest przypięta - w komentarzach można to wyczytać wesoło mi

Ple Ple - Sob 09 Lut, 2008 10:37

No i nie rodzę.... nic tego nie zapowiada... a ja jestem tak zmęczona już, ze łapię doła...buuuuuu KTO MNIE PRZYTULI?!

betichw CUDOWNIE wyglądasz!

Poranna - Sob 09 Lut, 2008 11:57

Ple Ple, spokojnie, już niedługo cmok i postaraj się zapamiętać chwilę, w której Twoje maleństwo przytuli się do Ciebie już po drugiej stronie brzucha wesoło mi
Ple Ple - Sob 09 Lut, 2008 12:57

myślę, że nei będę sie musiała starać za bardzo.... to chwila wymarzona, wymodlona i wyśniona przeze mnie
małgośka - Sob 09 Lut, 2008 13:19

Ple Ple, wiem co czujesz. Ja też się nie mogłam doczekać, ale teraz musisz się usbroić w cierpliwość i nie starać si niczego przyspieszać. Pamiętam, ajk pierwszy raz trzymałam Szymusia i widziałam tylko jego piękne niebieskie oczy patrzące na mnie. Tego sie nie zapomina. Trzymam kciuki. Całuski dla Ciebie i Grzesia. Ściskam Was gorąco.
Krulik - Sob 09 Lut, 2008 15:11

My mocno przytulamy:) kwiatek dla ciebie
Bernadka - Nie 10 Lut, 2008 09:27

cmok cmok
Ple Ple - Nie 10 Lut, 2008 12:00

Dziękuję Smile cmoknięcie mozna zawsze na Was liczyć Smile
wiesia_33 - Nie 10 Lut, 2008 13:27

Ple Ple cmok cmok cmok cmok cmok
Madzia - Nie 10 Lut, 2008 19:10

I ja cmok cmok cmok
Marwalen - Pon 11 Lut, 2008 12:00

cmok cmok Trzymaj się cieplutko - to już niedługo. kwiatek dla ciebie
Wiem, że te ostatnie dni są bardzo emocjonujące i stresujące zarazem, a zwłaszcza jak termin mija ... i nic . wściekły
cmoknięcie cmoknięcie

Ple Ple - Śro 13 Lut, 2008 12:35

Moje kochane kolezanki Smile

Dziś o 17:45 mam wizytę i pani doktor postanowi co dalej z nami będzie. Czy pójdę do szpitala czy jeszcze tydzień sie pokulam z Grzesiem w brzudiu. Trzymajcie kciuki mocno!!!!!!! cmoknięcie

karmelek - Śro 13 Lut, 2008 12:46

Ple Ple, ja Ci też wirtualnie kibicuję Very Happy Torba do szpitala spakowana? Pieluchy dla Grzesia kupione? Trzymaj się love