To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Inspiracje, idee, pomysły - inspiracja tancem z gwiazdami

mala100gosia - Nie 20 Lip, 2008 08:32

a mi jej prace średnio ise podobają sa zbyt heute conture ale w przypadku kreacji dla pawlowicz to akurat są to rzeczy przyjemne dla oka i wyrafionowane Smile
Halkuk - Nie 20 Lip, 2008 12:43

Madzia napisał/a:
Ale jej kreacje wcale mi się nie podobają. Naprawdę z większą przyjemnością i zachwytem oglądam dzieła forumowych koleżanek.

Popieram Madzię cool
Grażyna napisał/a:
Podejrzewam, że normalny smiertelnik takich sukienek nie kupi, bo gdzie sie w nich wybierze?

Faktycznie w tych kreacjach mogą pokazać się tylko modelki , a "dziury" nawet mnie szybko by się robiło wesoło mi

Sosna - Nie 20 Lip, 2008 13:11

Jestem pewna, że kilka koleżanek z forum może śmiało konkurować z p. Barbarą.
Pozdrawiam serdecznie

Asia S. - Nie 20 Lip, 2008 14:24

A co pani Barbara ma takiego z czym mogłyby konkurować koleżanki z forum? Widziałam tutaj o wiele ładniejsze prace.
Sosna - Nie 20 Lip, 2008 20:10

To był komplement dla koleżanek. Jeśli zostałam źle zrozumiana, to przepraszam.
Asia S. - Nie 20 Lip, 2008 22:30

Sosna, pewnie chciałaś napisać, że p. Barbara śmiało może konkurować z dziewczynami z naszego forum cmoknięcie
monika_b - Nie 20 Lip, 2008 22:50

Nie mogę powiedzieć, że mi się nie podobają te sukienki, są bardzo oryginalne i po wszyciu podszewki, sama bym kilka chętnie założyła... pod warunkiem, że byłyby to spodnie wesoło mi wesoło mi wesoło mi wesoło mi
wikifiki - Wto 29 Lip, 2008 11:00

Witajcie!

Nawiązując do tematu coś chce Wam pokazać.
W zeszłą sobote w Ustce odbywał sie program TVN-u "projekt plaza" i koło wieczora były wystepy pary tancerzy z Tańca z Gwiazdami Agnieszki Pomorskiej i Roberta Kochanka.

Agnieszka miała superową sukienkę zrobiona na bazie serwetki. Kolor miała super biały z wplecionymi najprawdopodobniej kreyształkami swarowskiego, bo bardzo fojnie odbijały swiatło.

a tu macie linka do krótkiego filmiku z tej imprezki

http://www.youtube.com/wa...USTKA/538260885

Fajny był tej pokaz tylko szkoda że taki krótki.
buziaki

koteccek00 - Sob 10 Sty, 2009 18:36

Jak ktos mi znajdzie wzor na te suknie to zemdleje z wrazeznia! A jak padne to nie wstane. Ta sukienka jest cudna, tak cudna, ze mam ochote ja zrobic dla siebie. Wiem, ze efekt nie bylby taki jak na filmie, ale dla takiego cudenka jestem w stanie zaryzykowac i wcisnac sie w to!
Nikola5 - Sob 10 Sty, 2009 18:47

http://club.osinka.ru/viewtopic.php?t=34890

Proszę bardzo cmoknięcie