To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - PRACE MORDKI (Moniki)

mordka - Czw 26 Paź, 2006 12:33

Mao, Violetta21, pika15, Pani Mamo, desik, karmelek, moslamawe, magnolia, maranta, Mamutka, cmoknięcie dziękuje za pochwały

Desik no teraz Twoja kolej koniecznie cmok , co do kolorku to poprostu samo tak wyszlo miałam takie nici i z takich zrobilam no i jest, az wstyd sie przyznac ale te nici beda mialy ok 15 lat na pewno. Zdjecie troche kłamie bo w rzeczywistosci ten kolorek to taki bardzo ciemny czerwony jak dojrzale czereśnie a nie taki jasny jak na fotkach.
No poczytałam pochwały to moge leciec do mamy bo przy nim mama za szybko nie wyzdrowieje z ta stluczona noga, a ja latam to tu to tam bo imprezke w sobote urodzinkowa synka mam no i wczoraj juz ciasteczko zrobilam pyszniutkie, teraz lece pomoc mamie ugotowac obiadek. Jeszcze raz serdecznie Wam dziekuje love cmoknięcie cmok daję nogę

alienor - Czw 26 Paź, 2006 12:52

brawo brawo brawo piekna
alwisia - Czw 26 Paź, 2006 12:58

Cudo spódnica. brawo brawo
barbara 1 - Czw 26 Paź, 2006 13:33

No no Monisia ,pieknie wyszła Ci spódniczka cool
Ja tez wpadłam na sekundke po paru dniach(naskrobałyscie tyle postów,że nie wiem kiedy to wszystko przeczytam?)U mnie za to w sobote b.duza impreza.Dlatego na forum teraz nie bywam.Wiecie jak to jest,sprzątanko,gotowanko,zakupy itd.Od jutra mam kucharkę zamówioną,to troszkę odpocznę od garów

LadyKingfisherg - Czw 26 Paź, 2006 14:54

Mordka wlasnie mialam sie zapytac kiedy se pochwalisz ta swoja spodniczka a tu prosze juz gotowa!!!!!sliczniutka jest,kolorek wspanialy,bardzo mi sie podoba,rewelacja,a ja tez koncze swoja VS teraz brawo brawo brawo
Madzia - Czw 26 Paź, 2006 17:24

Cóż mogę jeszcze rzec? Śliczna i tyle. brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Elżbieta P. - Czw 26 Paź, 2006 20:54

Monika brawo piękna spódnica, fajnie wygląda w tym kolorku cool
Dziunia - Czw 26 Paź, 2006 21:33

No piękna jest. A ja ciągle jeszcze nie mam nitki na tą spódnice a co gorsza nie wiem jaką tą nitke wybrać...
mordka - Pią 27 Paź, 2006 07:08

Dziunia napisał/a:
No piękna jest. A ja ciągle jeszcze nie mam nitki na tą spódnice a co gorsza nie wiem jaką tą nitke wybrać...

Ja robiłam z niteczki podobnej do tej:
http://www.allegro.pl/ite..._100_akryl.html

Alienor, alwisia, barbara 1, LadyKingfisherg, madzia, fruzia, Dziunia jeszcze raz serdecznie Wam dziekuję bo te pochwały mobilizuja mnie do dalszej pracy i nie ukrywam ale chyba jeszcze 2 VS zrobie dla siebie i mamy tylko dluzsze poniewaz doszłam do wniosku z mama ze super bedzie wygladala spodnica do polowy łydki, ale mui byc przedłuzona nie liśćmi tylko motywem gornych anananaskow i pol kolejnego dziwnego ananaska i wtedy ona od gory bedzie waska a dopiero od kolan poszerzana jak bananowa, cos jak ta ciemnozielona spodnica barbary 1 co by tu...

teris - Pią 27 Paź, 2006 09:12

Moniczko śliczna spódniczka cool cool cool brawo
Halkuk - Pią 27 Paź, 2006 16:10

Monika wspaniała ta VS cool brawo radocha
Jestem bardzo ciekawa jak Ci wyjdzie ta następna bye

Hala72 - Pią 27 Paź, 2006 16:14

szczęka szczęka szczęka szczęka szczęka bomba a ten kolorek gały gały gały gały gały
magdalena - Pią 27 Paź, 2006 18:27

Moniko śliczna spódnica!!! brawo

No to ja też zabieram za zrobienie swojej . cmoknięcie

Beata61 - Sob 28 Paź, 2006 13:00

Ale śliczności, a kolor miodzio- mój ulubiony. brawo
Ula_K - Sob 28 Paź, 2006 17:59

cool cool cool spodnica. Czekam jak sie bedze prezentowac z podszewka na wlascicielce. Ja chyba naleze do tych nielicznych na forum co jeszcze nie ma spodnicy rety ........Moniko wielkie oklaski oklaski oklaski
Lacrima - Pią 03 Lis, 2006 09:14

Kolorek poprostu przeuroczy. cmoknięcie Dobrze że wstawiłas link do tematu o spódniczkach. love Wiecie co weszłam na ta strone allegro rozum chyba odebrało temu facetowi ceny z kosmosu!!!
sylwia12 - Pią 03 Lis, 2006 13:24

Śliczna cmoknięcie cool

Moje prace:
http://www.fotosik.pl/pok...5baa4bd981.html
http://www.fotosik.pl/pok...5aa06694f8.html
http://www.fotosik.pl/pok...c0c92c8ece.html

pika15 - Pią 10 Lis, 2006 11:35

Cudna brawo brawo brawo
pinnii - Pią 10 Lis, 2006 14:25

Spódniczka śliczna cool brawo brawo brawo
mordka - Pią 01 Gru, 2006 07:45

Dziewczynki na jakiś czas muszę odpocząć od forum, tzn będę Was podczytywać tyle ile będę mogła ponieważ od środy odpoczywam w łóżeczku po zabiegu chirurgicznym (usunięcie 3 znamion z pleców, takie odstające pieprzyki) na zdjęcie szwów dopiero idę w czwartek, no a same wyniki będę znać dopiero ponoć przed świętami.
Więc na razie wypoczywam, tzn w nocy śpię dobrze gorzej jest w dzień jak pochodzę czy posiedzę trochę to boli a jak leżę to jest super.
Obiecuję że wrócę tak szybko do Was jak to tylko możliwe, pozdrawiam Was. cmoknięcie

alienor - Pią 01 Gru, 2006 08:04

mordka love zdrowiej szybciutko ,nie mysl o wynikach bo napewno będą dobre tyko o tym jak w lecie będziesz pokazywać śliczne plecy w topikach , które wydziergasz w łóżeczku. cmoknięcie kwiatek dla ciebie pogody ducha i zdrówka ci życzę
barbara 1 - Pią 01 Gru, 2006 08:23

Monisia wracaj szybciutko do zdrówka love
teris - Pią 01 Gru, 2006 08:31

Moniczko
wracaj do zdrówka

Mamutka - Pią 01 Gru, 2006 08:49

Monika , życzę Ci dużo zdrowia i pogody ducha love .

Nie zamartwiaj się tylko odpoczywaj i relaksuj cmoknięcie cmoknięcie

elka65 - Pią 01 Gru, 2006 09:38

Mordka wracaj szybko do zdrowia!!!!!