Humor - Cudowne życie na wsi :)
_dorot_ - Pon 30 Sty, 2012 15:11 Temat postu: Cudowne życie na wsi :) Ja się popłakałam...
Nie wklejam tekstu tutaj, ponieważ jest tam trochę wulgaryzmów i nie wszystkim może to odpowiadać.
Do przeczytania tutaj
Grażyna - Pią 03 Sie, 2012 22:46
Swietne Też się popłakałam...
Anonymous - Pią 03 Sie, 2012 22:59
Też jestem spłakana ze śmiechu po lekturze tego pamiętnika...a ja tak bym chciała mieszkać na wsi ...
Kelmuska - Sob 04 Sie, 2012 14:46
| langra napisał/a: | | a ja tak bym chciała mieszkać na wsi |
spłakałam się i ja, ale niestety taka jest szara rzeczywistość. Mieszkam na wsi, przy samym lesie i każdej zimy po opadach śniegu przeżywam dokładnie to samo
Spokojnie mógłby to być mój pamiętnik
Jest jak jest, ale nie zamieniłabym tego co mam na mieszkanko w mieście.
Trina - Pią 23 Lis, 2012 15:15
| Kelmuska napisał/a: |
Jest jak jest, ale nie zamieniłabym tego co mam na mieszkanko w mieście. |
A ja zupełnie odwrotnie. Jednak miasto to perspektywy, rozrywka i generalnie życie jest łatwiejsze
chesseva - Pią 23 Lis, 2012 18:05
Ja jestem pewna, że pług śnieżny czeka za rogiem, aż odśnieżymy. Mężowi się marzyła kiedyś budowa własnego domu w głębi działki. Po pierwszej zimie z samochodem za domem mąż zrozumiał, o jakich zaletach bliźniaka przy ulicy do niego mówię.
moslamawe - Wto 27 Lis, 2012 19:05
o matko popłakałam sie ze smiechu .... notabene od 2 lat mieszkam własnie na takim zad....u jedyna pociechą jest to że .... do mnie pług nawet nie dojeżdza
kaer - Pią 30 Lis, 2012 09:32
Mam wrażenie , że to jest o moim nowym miejscu zamieszkania....
Dokładnie jak w tym tekście, pod lasem z jeleniami ,zającami i czasem dzikami obok
krzychu80 - Sob 05 Sty, 2013 10:48
He he . dobre
szykowny77 - Pią 29 Mar, 2013 09:17
No cóż wszystko ma swoje plusy i minusy. Każdej zimy klnę jak szewc że mieszkam na zadu... Jednak jak sobie przypomnę mieszkanie w szarej kamienicy z menelami pod oknem, to jednak wolę wieś
|
|
|