To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Humor - Cudowne życie na wsi :)

_dorot_ - Pon 30 Sty, 2012 15:11
Temat postu: Cudowne życie na wsi :)
Ja się popłakałam... rotfl

Nie wklejam tekstu tutaj, ponieważ jest tam trochę wulgaryzmów i nie wszystkim może to odpowiadać.
Do przeczytania tutaj

Grażyna - Pią 03 Sie, 2012 22:46

Swietne hopla Też się popłakałam...
Anonymous - Pią 03 Sie, 2012 22:59

Też jestem spłakana ze śmiechu po lekturze tego pamiętnika...a ja tak bym chciała mieszkać na wsi ... Smile
Kelmuska - Sob 04 Sie, 2012 14:46

langra napisał/a:
a ja tak bym chciała mieszkać na wsi

spłakałam się i ja, ale niestety taka jest szara rzeczywistość. Mieszkam na wsi, przy samym lesie i każdej zimy po opadach śniegu przeżywam dokładnie to samo wściekły

Spokojnie mógłby to być mój pamiętnik bye bye

Jest jak jest, ale nie zamieniłabym tego co mam na mieszkanko w mieście.

Trina - Pią 23 Lis, 2012 15:15

Kelmuska napisał/a:

Jest jak jest, ale nie zamieniłabym tego co mam na mieszkanko w mieście.

A ja zupełnie odwrotnie. Jednak miasto to perspektywy, rozrywka i generalnie życie jest łatwiejsze Wink

chesseva - Pią 23 Lis, 2012 18:05

Ja jestem pewna, że pług śnieżny czeka za rogiem, aż odśnieżymy. Mężowi się marzyła kiedyś budowa własnego domu w głębi działki. Po pierwszej zimie z samochodem za domem mąż zrozumiał, o jakich zaletach bliźniaka przy ulicy do niego mówię.
moslamawe - Wto 27 Lis, 2012 19:05

o matko popłakałam sie ze smiechu .... notabene od 2 lat mieszkam własnie na takim zad....u jedyna pociechą jest to że .... do mnie pług nawet nie dojeżdza hahahihi
kaer - Pią 30 Lis, 2012 09:32

wesoło mi
Mam wrażenie , że to jest o moim nowym miejscu zamieszkania.... hahahihi
Dokładnie jak w tym tekście, pod lasem z jeleniami ,zającami i czasem dzikami obok Very Happy

krzychu80 - Sob 05 Sty, 2013 10:48

He he . dobre Smile
szykowny77 - Pią 29 Mar, 2013 09:17

No cóż wszystko ma swoje plusy i minusy. Każdej zimy klnę jak szewc że mieszkam na zadu... Jednak jak sobie przypomnę mieszkanie w szarej kamienicy z menelami pod oknem, to jednak wolę wieś Smile