Maszyny do szycia - Singer 8280 - instrukcja obsługi poszukiwana!
alka - Pon 26 Gru, 2011 11:41 Temat postu: Singer 8280 - instrukcja obsługi poszukiwana! Witam!
Święty Mikołaj przyniósł mi Singera 8280, ale niestety instrukcja obsługi w językach skandynawskich... Czy ma ktoś taką maszynę? I może się ze mną podzielić instrukcją obsługi? Bardzo proszę i pozdrawiam!
P.S. Szampańskiego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku!
Inka - Wto 27 Gru, 2011 21:56
Jak już ją zdobędziesz i przetestujesz sprzęt to podziel się wrażeniami. Od pół roku zastanawiam sie jaką tanią maszynę sobie kupić. Nie lubię szyć i dużo szyć nie będę, ale ciągle biegam do krawcowej coś prostego uszyć, chociażby pokrowiec na materac dla psa a że mam doga, to pokrowce niszczą się momentalnie. Jako małolata sporo szyłam na zwykłym "nożnym " Łuczniku więc mam nadzieję ze proste rzeczy dam radę uszyć
ciapara - Sob 29 Gru, 2012 14:40
Mam inny model. Ale jak podeslesz na maila zdjecia maszyny z bliska. Powiem Ci co i jak
Pozdrawiam
zamia - Sob 29 Gru, 2012 15:35
stąd można pobrać
http://maszyny-do-szycia....zja/SINGER/8280
hestigan - Czw 02 Lip, 2015 12:27 Temat postu: Re: Singer 8280 - instrukcja obsługi poszukiwana!
| alka napisał/a: | Witam!
Święty Mikołaj przyniósł mi Singera 8280, ale niestety instrukcja obsługi w językach skandynawskich... Czy ma ktoś taką maszynę? I może się ze mną podzielić instrukcją obsługi? Bardzo proszę i pozdrawiam!
P.S. Szampańskiego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku! |
Witaj.
Być może już za późno, ale udało mi się znaleźć jedynie instrukcję po angielsku.
Instrukcja po angielsku
Pozdrawiam.
Tomek
|
|
|