Poznajmy się - bardziej jestem aniolem :))
aniol-czy-demon - Śro 07 Gru, 2011 15:02 Temat postu: bardziej jestem aniolem :)) witam wszystkie forumowiczki i zakrecone pozytywnie robotkami...ja sama naleze do wyzmienitego grona zakreconych pozytywnie robotkami recznymi...swoj wolny czas poswiecam na krzyzyki, szydelko,frywolitki, bizuterie, ucze sie pergamano i decupage, w przyszlosci mysle o drutach i calej masie innych fajnych rzeczy do zrobienia ...
milego dnia )
Paddington - Śro 07 Gru, 2011 16:32
Witaj
Intrygujący masz link, ciekawe czy uzupełnisz go w przyszłości avatarem.
Miło mi Ciebie poznać i życzę samych fascynujących godzin na naszym forum- inspiracji, dobrej zabawy i sztuki jest tutaj co niemiara.
lamika88 - Śro 07 Gru, 2011 18:17
Witaj Rozgość się u nas a na pewno znajdziesz coś interesującego I koniecznie chwal się swoimi pracami
aniol-czy-demon - Śro 07 Gru, 2011 19:27
witajcie moje drogie koleżanki...właśnie próbuje zmiejszyc zdjecie do potrzeb forum...a pracami i owszem sie pochwale jak mi ktoś wytłumaczy jak to zrobić...póki co ciemna masa jestem
lamika88 - Śro 07 Gru, 2011 19:34
Załóż galerię na picassa albo na fotosiku osobiście polecam picassę galerię można połączyć z blogiem jest to bardzo fajne rozwiązanie. Pobierasz malutki program po założeniu galerii i możesz przesyłać zdjęcia z komputera do internetowej galerii a następnie wklejać je tutaj żebyśmy mogły podziwiać
aniol-czy-demon - Śro 07 Gru, 2011 19:41
jutro nad tym usiądę...i się pochwale...załadowałam zdjecie do profilu, ale czemu mi sie nie pokazuje przy moim nicku???mam załadować zdjecie jako Avatar czy jako coś innego ???to chyba nie jest moj najlepszy dzien na myslenie ....
Hania1 - Nie 11 Gru, 2011 14:07
Witam wszystkich na tej wspaniałej stronie!
Jestem tu dzisiaj pierwszy raz i bardzo mnie oczarowały wasze prace .
Wspaniała strona i ile tu talentów .
Ja chetnie do was dołączę jak tylko pozwolicie na to?
Gabriela36 - Nie 11 Gru, 2011 14:12
witamy serdecznie
joana - Nie 11 Gru, 2011 15:50
Hania1, To na przyjęcie. Każdy zawsze jest mile widziany.
Paddington - Nie 11 Gru, 2011 20:45
Hania1, witaj Życzę samych cudownych godzin pełnych inspiracji na forum
Z pewnością znajdziesz tu dla siebie wszystko ze świata robótek
anna.pluta1 - Pon 12 Gru, 2011 16:21
witajcie
Frezja45 - Pon 12 Gru, 2011 23:17
Witajcie
|
|
|