Poznajmy się - Powitanie i pozdrowienia z Gniezna
gingerr - Pon 13 Cze, 2011 08:39 Temat postu: Powitanie i pozdrowienia z Gniezna Witam Szanowne Grono!
Chciałam się przywitać.
Jestem średnio-początkującą dziergaczką. Ostatnio czasem sięgam po szydełko. Swoje próby drutowo-szydełkowe wznowiłam po urodzeniu dziecka - jestem krótkodystansowcem, czyli w granicach moich możliwości są np. getry dla dziecka
Mam nadzieję, że to forum będzie dla mnie inspiracją do dalszego rozwoju w dziedzinie robótek wszelakich.
Pozdrawiam z Gniezna
mimusia-1 - Pon 13 Cze, 2011 09:57
Witam serdecznie sasiadkę
danuta_50 - Pon 13 Cze, 2011 11:19
gingerr, Witaj Do tych krótkodystansowców zaliczam sie i ja.A tak naprawdę najlepiej w początkowej fazie robótek robić małe rzeczy by szybko widzieć efekt pracy i mobilizować do dalszego działania.
anna.pluta1 - Pon 13 Cze, 2011 18:45
nula - Pon 13 Cze, 2011 19:03
| gingerr napisał/a: | | Mam nadzieję, że to forum będzie dla mnie inspiracją do dalszego rozwoju w dziedzinie robótek wszelakich. |
o tym mogę Cię zapewnić już teraz !!!
Witaj
saba52 - Pon 13 Cze, 2011 20:45
Witaj
Paddington - Śro 15 Cze, 2011 13:27
witaj Miło mi poznać Mam nadzieję, że bywasz w Poznaniu i się z nami spotkasz
gingerr - Pią 17 Cze, 2011 09:22
Dziękuję za powitanie
Paddingtonie, przyznam, że kiepsko z tymi wizytami w Poznaniu ... pracuję w domu, czekam właśnie na drugie dziecko i ostatnio leniwa jestem strasznie
Ale chęci są! Może uda się przy jakiejś kolejnej okazji
Paddington - Nie 19 Cze, 2011 12:27
gingerr, przecież to nie sytuacja która będzie trwać bez końca- dzidziuś się urodzi ty go odkarmisz odpieścisz dojdziesz do normy w NOWEJ RZECZYWISTOŚCI i będziesz mogła do nas przyjeżdżać Zaproszenie będzie cały czas aktualne
|
|
|