Problemy, pytania - elastyczny sciagacz
balbinka1965 - Pią 27 Maj, 2011 21:37 Temat postu: elastyczny sciagacz Dziewczyny pomozcie prosze.
Wczoraj czytalam na ktoryms blogu ze aby sciagacze byly bardziej elastyczne i nie rozciagaly sie w trakcie noszenia mozna dodac elastyczna nitke. Dzisiaj chcialam doczytac dokladniej i za cholere nie moge tego znalezc. Moze ktoras z Was natknela sie na to albo moze stosowala taka dodatkowa nitke?
calicja - Pią 27 Maj, 2011 21:50
Może poszukaj w historii otwieranych stron z netu, żeby odszukać ten wpis? ja często to stosuję.
wejdź w menu HISTORIA (w swojej wyszukiwarce internetowej - ja korzystam z Firefoxa ale w innych pewnie jest podobnie), potem WYŚWIETL CAŁĄ HISTORIĘ i wejdź we własciwy dzień. potem mozesz poszukac po godzinie - jeśli pamiętasz albo na czuja otwierać kolejne linki. Moze wpadnie Ci w oczy .
kabyr - Pią 27 Maj, 2011 23:12
balbinka1965, w pasmanterii kupuje się elastyczną nitkę do szycia maszynowego.
Dzierga się nią ściągacz wraz z zasadniczą nitką.
Powodzenia
gabrysia - Sob 28 Maj, 2011 06:46
Ja robie ściągacz patentowy i też dobrze trzyma, na dodatkową nitkę nie wpadłam
irenka10 - Sob 28 Maj, 2011 11:03
Próbowałam robić z ta nitka elastyczna ale jakoś nie przypadła mi do gustu chociaż ściągacz trzyma się lepiej niż bez nitki
Kupiłam ja tutaj
http://zamotane.pl/index....ct&prod_id=2494
kabyr - Sob 28 Maj, 2011 11:25
irenka10, to jest dokładnie ta nitka.
JustMe - Pią 20 Kwi, 2012 10:33
A teraz Alize ma w swojej ofercie włóczkę z dodatkiem elastycznej nici. Włóczka rzeczywiście rozciąga się i przypomina gumkę.
To Diva Stretch
Ale osobiście nie mam doświadczenia w dzierganiu takiej włóczki. Czy któraś/któryś z Was może coś powiedzieć w tym temacie?
|
|
|