To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - Dzień dobry

renata35 - Pią 03 Lut, 2006 14:06
Temat postu: Dzień dobry
Dzień dobry.Przyglądam się tej stronie od jakiegoś już czasu.Nie przywitałam sie jeszcze ponieważ nie bardzo potrafię się odnalezc Z rejestracją też miałam problem dlatego nie napisałam nic o sobie. Teraz chcę to naprawić. Mam na imię Renata mam 36 lat wraz z mężem wychowujemy sześcioro z siedmiorga naszych dzieci w wieku 19,18,13.10.5i 3 latka .Jedno nasze dziecko żyje w niebie.Mieszkam na wsi blisko Darłowa w woj .zachodniopomorskim.Bardzo się cieszę że znalazłam tak interesującą stronę.Proszę o wyrozumiałość gdyż dopiero się uczę . W obsłudze komputera znacznie lepsze są moje dzieci.
aga w. - Pią 03 Lut, 2006 14:40

Renatko witaj bye bye
napewno szybko oswoisz komputerek Wink
a w razie problemów to chętnie pomożemy Very Happy

maranta - Pią 03 Lut, 2006 15:35

Witaj, Renatko, cieszę się, ze z nami jesteś i że się odezwałaś love
Pozdrowienia dla Twojej gromadki cmoknięcie

Elżbieta P. - Pią 03 Lut, 2006 15:39

witaj Renatko, komputerem się nie przejmuj, każdy kiedyś zaczynał i jakoś sobie radzi,z Tobą będzie tak samo, obyś tylko miała dużo czasu, bo tego najbardziej potrzeba Very Happy
Halkuk - Pią 03 Lut, 2006 19:03

Renatko witaj wśród nas :wesolek:
Anna B. - Pią 03 Lut, 2006 23:39

Witaj Renatko!
:usciski:
Aż mi się ciepło zrobiło koło serca, jak napisałaś o swoich dzieciach. Smile))

renata35 - Sob 04 Lut, 2006 09:25

Bardzo Wam dziękuję za przywitanie.Bardzo lubię robótki ręczne a szczególnie szydełkowanie a tutaj widzę wiele pięknych rzeczy. Jeszcze odnośnie moich dzieci to częściej spotykałam się ze złośliwością z powodu wielodzietności niż z akceptacją dlatego tym bardziej mi miło za ciepłe powitanie.
Krzysia - Pią 10 Lut, 2006 11:58

Jak zauważyłam tu znajdziesz nie tylko maniaczki robótkowe ale i uwielbiające dzieci kwiatek dla ciebie dobrze trafilaś.
ciaachoo - Czw 16 Lut, 2006 08:06

Witaj Renatko kwiatek dla ciebie

pozdrawiam Ilona!!!!!

Violetta21 - Czw 16 Lut, 2006 09:48
Temat postu: Dzień dobry
Witaj Renatko cieplutko na forum kwiatek dla ciebie