Poznajmy się - Hejka
Lunaris - Czw 28 Sty, 2010 16:44 Temat postu: Hejka Witam wszystkich
Nazywam się Katarzyna, mam 20 lat. Mieszkam w Kochłowicach-Ruda Śląska. W wolnym czasie zajmuję się haftem krzyżykowym, haftuje średniowieczne sakiewki wzorami geometrycznymi np.
http://www.medieval-marke...=2&kat2=magazyn
robię biżuterie z koralików i bransoletki z muliny. Należę do bractwa rycerskiego, jeżdżę na zjazdy rycerskie, prowadzę warsztaty tańca dawnego dla znajomych z bractwa i przez rok uczyłam się tańca irlandzkiego. Jestem studentką na Uniwersytecie Śląskim: Informacja Naukowa i Bibliotekoznawstwo. Zaczynam jazdę konną, ale nie wiem co z tego będzie.
P.S. Niestety nie mam aparatu cyfrowego który da radę zrobić zdjęcie mojej biżuterii, więc rzadko będę umieszczać ich zdjęcia.
anna.pluta1 - Czw 28 Sty, 2010 17:03
witaj
eumycha - Czw 28 Sty, 2010 17:44
Witaj Lunaris
masz bardzo ciekawe hobby, chodzi mi o sakiewki...przypomina mi moja pierwszą pracę wakacyjną....pracowałam w Kopalni Soli w Wieliczce przebrana za średniowiecznego mincerza i wybijałam "grosz krakowski" dla turystów....wiel groszy nie poszło, ale za to sporo Japończyków/Chińczyków itd. ma moje zdjęcia w rodzinnych albumach
Paddington - Pią 29 Sty, 2010 16:39
Witam Radośnie!!!
Obejrzałam podany przez ciebie link- piękne te sakiewki i jeżeli takie właśnie robisz to masz prawdziwy talent
Miło mi bardzo ciebie poznać i jak tylko uda się tobie umieścić w necie zdjęcia swoich prac ( może ktoś ze znajomych na chwilkę pożyczy aparat ) to chwal się
Ściskam i życzę wielu owocnych godzin spędzonych na marantowym forum
Lunaris - Pią 29 Sty, 2010 21:17
Dziękuję i na pewno wkrótce będą fotki
eumycha - Pią 29 Sty, 2010 21:59
Hurra!! Czekamy na fotki!!
gosias - Sob 30 Sty, 2010 21:45
Lunaris, witaj
dosiak - Nie 31 Sty, 2010 10:05
witaj!
|
|
|