To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - Witam wszystkich serdecznie!

Magda_Mama - Czw 29 Gru, 2005 16:52
Temat postu: Witam wszystkich serdecznie!
Cześć, jestem nowa na forum:)
Od dłuższego czsu szydełkuję, jednak bardziej samodzielnie niz z pomocą schematów:) Moja specjalnościa są czapki, czapeczki, kapelutki i szaliki:) Głównie dla mojej córeczki Martusi i rodzinki:) Trafiłam na forum szukając pomysłów na inne szydełkowe dzieła sztuki:) Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona??? Forum rewelacyjne, siedzę, czytam i oglądam! Dobrze, ze Martusia dłużej pospała w dzień, to miałam czas..Bo tak na codzień to tego czasu troche brak:) Jestem zachwycona Waszymi dziełami, sa piękne, aniołki , szaliki, bluzeczki, sweterki serwetki i inne...Mam nadzieję, że tez kiedyś cos tak pieknego wyczaruję...Pozdrawiam Wszystkie maniaczki szydełka:)

Magda

Marta z mamą, czyli ze mną:

Fantazja - Czw 29 Gru, 2005 17:07

Witaj Magda.Jesteś bardzo sympatyczna.Na tym zdjęciu bardzo mi przypominasz Paulinę Młynarską.
Magda_Mama - Czw 29 Gru, 2005 17:11

Fantazjo, dziękuję za miłe przywitanie:) Jesteś kolejną osobą, która dostrzega moje podobieństwo do Pauliny Młynarskiej..Smile Pierwszy był mój mąż:)
Fantazja - Czw 29 Gru, 2005 17:15

Paulinę Młynarską bardzo lubię.Oglądam ją w pewnej stacji telewizyjnej.Prowadzi program "Miasto Kobiet".No i już Cię lubię. szalony
Magda_Mama - Czw 29 Gru, 2005 17:28

Widzę, że ogladamy ten sam program Wink Jednym okiem ogladam go póżnym wieczorkiem a drugim zerkam na robótkę:)
maranta - Czw 29 Gru, 2005 18:30

Witaj, Magduś, na forum, masz śliczną córcię.
Rośnie Ci pod bokiem mała pomocnica do robótek sztrikuję

Anna B. - Pią 30 Gru, 2005 14:47

Magdo, Witam i ja! kwiatek dla ciebie

Pozwolisz jednak, że Cię przesunę nieco? Wink

Elżbieta P. - Pią 30 Gru, 2005 16:02

Witaj Magdo ze slodką Martusią, w Nowym Roku życzę dużo czasu na szydełkowanie, na pewno zaczniesz robić i inne rzeczy, nie tylko szaliczki i czapeczki :wesolek:
(a podobieństwo do Pauliny Młynarskiej ogromne)