To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Różności - Uwaga ....chwalę się

fabiolka71 - Nie 11 Paź, 2009 13:49
Temat postu: Uwaga ....chwalę się
Pochwalę się swoim pierwszym w życiu zrobionym meblem Mr. Green jest to biurko pod mój kompik zrobione ze starego dziecięcego łóża ,blat biurka to bok łóżka który był juz czarny, boki i tył zrobiłam ze spodu czyli pojemnika na pościel ,musiałam jednak wymalowac na czarno bo płyty były białe ,ale to nie było takie trudne .Najtrudniejsze było skręcenie tego w jedną całość ale czego się nie zrobi wesoło mi Jest tylko jeden feler tego biurka z jednej strony zrobiłam za krótkie bolce pod półkę i czasem spada hahaha ,chiałam powiedzieć ze to jest drugi model biurka bo pierwszy niestety nie nadawał sie do użytku bardzo się chwiał jak przy nim siadałam ,zrobiłam błąd bo kleiłam płyty ,drugie wolałam skręcić Wink
http://img42.imageshack.us/img42/5966/1403099a.jpg

agus2003 - Nie 11 Paź, 2009 13:52

Kochana, to z ciebie stolarz - pierwsza klasa cool cool cool

A jak cieszy własnrecznie wykonany mebel, prawda???

fabiolka71 - Nie 11 Paź, 2009 13:57

agus2003 napisał/a:
Kochana, to z ciebie stolarz - pierwsza klasa
wolałabym mieć zdolności szydełkowe no ale co poradzić wesoło mi
milamirka - Nie 11 Paź, 2009 13:59

no prosze kobietka zajmujaca sie meblami tego tu jeszcze nie bylo wielkie brawa za pomyl i talent brawo
agus2003 - Nie 11 Paź, 2009 14:34

fabiolka71, skoro potrafisz robić meble to szydełko dla ciebie to bedzie małe piwo radocha
fabiolka71 - Nie 11 Paź, 2009 14:46

agus nie żartuj haahah kupiłam sobie kiedyś kilka gazetek ale jak ja czytam jak to zrobić to wymiekam szalony to jest jakaś czarna magia wesoło mi jeszcze nie zacznę a zobaczę schemat to już się gubię zebalek dodam ,że jeszcze chodziłam do sąsiadki na lekcje hahah
agus2003 - Nie 11 Paź, 2009 15:02

Pamiętam, pamietam.... moje początki. To tylko na schematach wygląda tak strasznie, szczeglnie dla pczątkujących, ale to nie jest trudne. Zobaczysz....
No właśnie, najlepiej jak ktoś typu sasiadka pkaże co i jak, a potem to sama bedziesz wiedziała jak odczytac schemat.
Dasz radę... wcale nie żartuję!!! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

SoWa - Nie 11 Paź, 2009 15:31

Fabiolko jesteś super woman!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cool cmoknięcie
weronika5810 - Nie 11 Paź, 2009 15:38

FABIOLKA 71, AGUS ma rację to wcale nie trudne ,ja to kiedyś jak do szkoły chodziłam podglądałam jak moja mama robiła i sama uczyłam się. Teraz jest tyle możliwości.Naprawdę warto spróbować. Nawet na drutach nie jest trudno.A to bardzo cieszy jak coś się zrobi.
dom_Klary - Pon 12 Paź, 2009 07:44

fabiolka71 napisał/a:
agus nie żartuj haahah kupiłam sobie kiedyś kilka gazetek ale jak ja czytam jak to zrobić to wymiekam szalony to jest jakaś czarna magia wesoło mi jeszcze nie zacznę a zobaczę schemat to już się gubię zebalek dodam ,że jeszcze chodziłam do sąsiadki na lekcje hahah

Fabiolka, ale nas nie znałaś! U nas się wszystkiego nauczysz, Leonardem rękodzieła będziesz.Stolarstwo masz już zaliczone!
Zajrzyj do mnie na stronę, tam masz kursy wszelakie, może pomogą...
http://domklary.pl/www/

gosias - Pon 12 Paź, 2009 09:21

SoWa napisał/a:
Fabiolko jesteś super woman!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cool cmoknięcie

cool cool cool

bjanna - Pon 12 Paź, 2009 11:19

fabiolka71, stolarz z Ciebie wyśmienity brawo brawo