Chwalimy się - [szycie] Gwozdek szyje
Gwozdek - Pią 07 Sie, 2009 16:55 Temat postu: [szycie] Gwozdek szyje Chciałabym pokazać Wam co uszyłam dla mojej starszej córki Oli jest to granatowa tunika w drobne białe kwiatuszki. Bardzo ładnie prezentuje się z jasnymi spodniami , i z mini.
bolerko w kratkę, luźne z rękawami 3/4
czerwona peleryna z flauszu na pikowanej podszewce. Wszystkie wykroje pochodzą z BURDY.
makneta - Pią 07 Sie, 2009 17:30
Gwozdek, świetnie szyjesz.
nula - Pią 07 Sie, 2009 19:33
Gwozdek, super ciuszki !!!!
gratulacje !!!
Też bardzo lubiłam wykroje Burdy - ale ja kupowałam Burdę "Małe kobietki" - czyli dla kobiet o niskim wzroście - i od kiedy przestali wydawać to przestałam szyć ciuchy.
Normalne wykroje nigdy na mnie nie pasują - a sama nie potrafię dopasować wykroju.
To bolerko w kratkę jest boskie
bela1304 - Pią 07 Sie, 2009 22:16
Gwozdek jesteś wszechstronnie uzdolniona - bardzo ładne rzeczy uszyłaś, piękne dopasowanie krateczki w bolerku- wszystko suuuuper
mimusia-1 - Sob 08 Sie, 2009 09:30
weronika5810 - Sob 08 Sie, 2009 14:59
Gwozdek - Sob 08 Sie, 2009 15:42
Jesteście kochane. Nie macie pojęcia jak to motywuje. Córki nie zawsze są zadowolone, chociaż same wybierają modele.
| nula napisał/a: | | Też bardzo lubiłam wykroje Burdy - ale ja kupowałam Burdę "Małe kobietki" - czyli dla kobiet o niskim wzroście - i od kiedy przestali wydawać to przestałam szyć ciuchy. | teraz w BURDZIE jest mnóstwao wykrojów dla niskich kobitek. Niektóre są naprawdę świetne. Ja z kolei kupowałam DUŻE JEST PIĘKNE ale w tej chwili nic mi się tam nie podoba.
| nula napisał/a: | | Normalne wykroje nigdy na mnie nie pasują - a sama nie potrafię dopasować wykroju. | W BURDZIE są niestety wykroje na idealne figury, a mało kto takowe posiada, zawsze znajdzie się jakiś feler.Ja również muszę się niestety napracować dużo, bo Ola ma wystającą łopatkę i przy wszywaniu rękawów niestety czasami bierze mnie cholera.
Jeszcze raz dziękuję z całego serca
gustavo_2008 - Sob 08 Sie, 2009 20:16
Gwozdek cudne rzeczy szyjesz
SoWa - Sob 08 Sie, 2009 20:50
cudne ciuszki, wcale nie łatwe! Gratulacje
nula - Nie 09 Sie, 2009 09:38
| Gwozdek napisał/a: | | teraz w BURDZIE jest mnóstwao wykrojów dla niskich kobitek. |
a o tym nie wiedziałam, dzięki za informację
beti9 - Pon 10 Sie, 2009 11:13
Gwozdek super szyjesz. Kurteczka w kratę cudna.
Ja też korzystam z BURD ale takich starych z lat 90-tych, dostałam kiedyś cały stos od koleżanki. Wykroje przyznaję są dokładne i jest duża rozpiętość rozmiarów. Szyłam nawet sukienki dla córek na studniówkę.Chciały uszyte bo wiedziały,że nikt takich nie będzie miał. Pozdrawiam.
gosias - Pon 10 Sie, 2009 11:40
Gwozdek, świetne ciuszki
|
|
|