To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Chwalimy się - Ania z Poznania

woalka - Czw 30 Lip, 2009 06:35
Temat postu: Ania z Poznania
Ania jest moją koleżanką z Poznania, która jako pierwsza pokazała mi frywolitki na żywo i wtajemniczyła w magiczne "flipnięcie". Będę jej za to dozgonnie wdzięczna Smile
Jednocześnie jest bardzo skromna i gdyby nie moja namowa i to, co niniejszym czynię - pewnie nigdy nie pochwaliłaby się tutaj swoimi pracami.
Ale wczoraj przesłała mi fotkę czegoś niezwykłego - pierwszych kartek z zaproszeniem na I Komunię Św. swojego syneczka.
Spójrzcie same - ja już więcej nic nie mówię...

Libidka - Czw 30 Lip, 2009 07:25

Prześlicznie i takie nietuzinkowe ,Proszę przekazać koleżance słowa uznania i podziwu za umiejętności oraz precyzję kwiatek dla ciebie i niech do nas przystąpi ,ja też od niedawna tu jestem ,forum jest super i każdy znajdzie coś dla siebie bye
nula - Czw 30 Lip, 2009 08:37

woalka,
po pierwsze, proszę przekazać koleżance słowa uznania !!!! brawo brawo
A po drugie , proszę namówić koleżankę, żeby się ujawniła i pokazywała swoje prace u nas !!!
A po trzecie - widzę, że miałybyśmy następną poznaniankę w swoim gronie - więc tym bardziej proszę ją namówić !!!
A może miałaby ochotę dołączyć do nas 3 sierpnia ????

woalka - Czw 30 Lip, 2009 08:50

Już podrzuciłam Ani linka do tego wątku.
Mam nadzieję, że Wasze komentarze podziałają lepiej, niż moje zapewnienia i namowy Smile

ania_b - Czw 30 Lip, 2009 08:59

Niesamowite. Goście z pewnością będą oczarowani. I każda inna.
Aniu, pokaż się. Twoje prace są wspaniałe. bye

Elunia - Czw 30 Lip, 2009 09:20

Przecudne karteczki-Aniu chwal się dalej brawo
karmelek - Czw 30 Lip, 2009 09:26

jakie piękne !!!
Cudowne kartki, a płomyk świecy tak wdzięcznie wygięty, super!!! cool cool cool cool

woalka - Czw 30 Lip, 2009 10:17

Ania nie chce się rejestrować, ale... cytuję:
"bardzo Cię proszę - podziękuj w moim imieniu wszystkim Paniom za ich pozytywne słowa - naprawdę kartki nie są na najwyższym poziomie i nie mówię tego przez swoją skromność - widziałam prace moich mistrzyń - nie umywam się do nich. Jestem tylko rzemieślnikiem w tym względzie Surprised)"

karmelek - Czw 30 Lip, 2009 14:01

A może chciałaby przyjść i żywo poznać inne maniaczki rękodzieła? Pooglądać prace wykonane w różnych technikach? Min. frywolitki Smile
3 sierpnia o 16.00 pod Pręgierzem.
już się nie mogę doczekać hurrraaa hurrraaa

nula - Czw 30 Lip, 2009 17:03

woalka, przekaż proszę, że bardzo serdecznie zapraszamy 3 sierpnia wesoło mi
Może osobiście zdołamy koleżankę przekonać, żeby się ujawniła na forum

umironczuk - Czw 30 Lip, 2009 20:15

Tak pozdrów od nas Anię i bardzo mi przykro że nie mogę do was dołączyć i się z wami spotkać miłej zabawy
woalka - Pią 31 Lip, 2009 12:50

Wszystko przekazałam - reszta należy do Ani.

Choć muszę uprzedzić, że jest niezwykle zabieganą osóbką.
Przed chwilą przeczytałam nawet artykuł nt. jej pasji i zaangażowania... Wow!
Mam nadzieję, że jej wybaczycie, gdyby jednak zdecydowała się tym razem nie przyjść na spotkanie...

karmelek - Pią 31 Lip, 2009 14:14

woalka napisała:
Cytat:
Przed chwilą przeczytałam nawet artykuł nt. jej pasji i zaangażowania...

woalka, a gdzie link????

woalka - Pią 31 Lip, 2009 14:59

No niestety - artykuł jest w sieci korporacyjnej (pracujemy z Anią w tej samej firmie), więc nie mam szans podzielić się z Wami tym artykułem...
ewkapawe - Pią 31 Lip, 2009 18:50

Pomysł i wykonanie takich zaproszeń świetny . Bardzo mi się podoba brawo
Ewcia101 - Nie 02 Sie, 2009 12:30

Zaproszenia piękne, tylko pogratulować pomysłu i chęci do zrobienia takich cudeniek. cool

Trzeba Anię chwalić, chwalić i jeszcze raz chwalić, bo po pierwsze zasługuje na to, a po drugie - może dzięki temu w końcu odważy się zarejestrować na forum Smile.