Nasze spotkania - GDAŃSK- spotkania
woalka - Śro 08 Lip, 2009 09:15 Temat postu: GDAŃSK- spotkania Panie i Panowie,
Mam zaszczyt rozpocząć nowy wątek dot. naszych gdańskich spotkań "na żywo".
Najbliższe spotkanie fanów robótkowania planujemy zorganizować w kawiarni CAPRI przy ul. Długiej 59/61 w Gdańsku. Lokal nie ma swojej strony www, ale fotkę tego miejsca znalzałam TUTAJ.
Dokładny termin zależy od ostatecznych planów urlopowych Phoebe.
Póki co wiem, że prawdopodobnie będzie to na początku września.
Wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy!
woalka
Lucysia - Śro 08 Lip, 2009 10:11
Co prawda Gdańszczanką nie jestem, ale jak nikt nie będzie miał przeciwko temu, to chętnie wezmę udział w tym spotakaniu. O ile oczywiście czas pozwoli. Pozdrawiam.
Basia.G - Śro 08 Lip, 2009 11:01
będę cierpliwie czekać na termin spotkania
Phoebe - Śro 08 Lip, 2009 11:14
woalka, ojej...troche mi "dziwnie" ze wszystko zalezy od mojego przyjazdu...
Super ze zalozylas nowy watek Od jutra mam dwa dni urlopu (mamy gosci) ale znajde chwilke zeby usiasc z terminarzem...i moja malzownika obiecal ze do piatku potwierdzi dokladna date
Nawet nie wiedzialam ze ta kawiarnia nazywa sie Capri...
Lucysia, Byloby bardzo fajnie, gdybys mogla przyjechac!
Moze ja tez przyjde z jedna "maniaczka robotkowa" ?
Bardzo sie ciesze na to spotkanie! Oby bylo nas jak najwiecej
A! gdybyscie nie mialy nic przeciwko temu, to moge mojego malzowinka poprosic zeby na koniec zrobil nam fotke na pamiatke (robienie fotek to jego hobby...)
Pozdrawiam serdecznie!
woalka - Śro 08 Lip, 2009 11:40
Phoebe, niech Ci nie będzie "dziwnie"!
Kto wie, czy miałybyśmy dość samozaparcia żeby to zorganizować, gdyby nie fakt, że akurat przyjeżdżasz.
Każdy pretekst do spotkania jest dobry, a Twój przyjazd jest jednym z najlepszych możliwych
Termin ustalcie na spokojnie - czasu jest dużo. Mnie samej trudno powiedzieć co będzie za 2 miesiące.
Basia.G, Lucysia, bardzo się cieszę na to spotkanko i również czekam przytupując z niecierpliwości
woalka
ahrana - Śro 08 Lip, 2009 20:52
Ja też juz się cieszę na to spotkanie.
Gdańsk znam tak sobie ,ale Długą pewnie znajdę .....
woalka - Czw 09 Lip, 2009 12:42
Hip, hip - hurrra! ahrana też będzie z nami
ahrana - Czw 09 Lip, 2009 23:33
woalka bardzo mi miło
Celina - Sob 11 Lip, 2009 20:37
to już nas dwie z Elblaga
Poranna - Sob 11 Lip, 2009 21:24
kurdę, no jak Phoebe kopsnie się taki świat drogi, to będę się starała z Lęborka dojechać
Lucysia - Sob 11 Lip, 2009 21:28
Celina, jak będzie już znany konkretny termin, to możemy sie dogadać w sprawie wspóllnego transportu. Bądę bowiem jechała samochodem -swoim lub z koleżanką. Pozdrawiam.
woalka - Pon 13 Lip, 2009 08:55
Ależ się cieszę, że sprawa spotkania nabiera rumieńców!
Cieszę się bardzo na możliwość poznania każdej z Was
A anetace pewnie mi najbardziej pozazdrości, że poznam Poranną
Poranna - Pon 13 Lip, 2009 19:29
jeju, nie sądziłam, że ktoś chce mnie poznać ...
gustavo_2008 - Pon 13 Lip, 2009 22:59
Lucynko,a może i ja zabrałabym się z Tobą?
Lucysia - Wto 14 Lip, 2009 21:55
gustavo_2008, oczywiście. Miałam Ci o tym powiedzieć jak się spotkamy.
ahrana - Śro 15 Lip, 2009 10:17
Dziewczyny....cieszę się że coraz więcej chętnych i do tego z różnych stron ,świata" ...:
ania_b - Sob 18 Lip, 2009 20:36
O, gdański wątek, a ja jeszcze się nie zameldowałam.
woalka - Pon 20 Lip, 2009 09:05
aniu_b, Twoja obecność na spotkaniu nawet bez meldunku w tym wątku była dla mnie oczywistą oczywistością
Phoebe - Pon 20 Lip, 2009 17:01
coraz wiecej nas nawet nie wiecie jak sie ciesze na to spotkanie!
Ale mojego slubnego chyba udusze! wlasnie skonczyli prace i mozemy jechac kiedy tylko ja dostane wolne...a mial byc zajety do polowy sierpnia...zwariowac mozna z ta jego praca!
Oficjalnie jeszcze nie wiem (bo najpierw musze moja szefowa dorwac) ale wygladaloby na to ze w Gdansku bedziemy pod koniec sierpnia od ok 24 nawet.... przez jakis tydzien. Moze dluzej.
Czy pasowaloby Wam wstepnie, w tym tygodniu 24-29 sierpien?
Lucysia - Pon 20 Lip, 2009 17:06
Końcówka sierpnia pasuje mi jak najbardziej. Dużo bardziej niż we wrześniu, bo wtedy część weekendów mi odpada. Już się cieszę, że poznam Was na żywo.
Basia.G - Wto 21 Lip, 2009 08:35
28 i 29 niestety nie będę mogła być -30po godz 18 w pozostałe dni o każdej porze
woalka - Wto 21 Lip, 2009 08:39
Phoebe, cieszę się, że plany zaczynają się krystalizować
Mam jednak obawy, czy uda nam się spotkać w liczniejszym gronie poza weekendem...
Dla mnie OK, bo pracuję na Długiej, ale przyjezdnym pracującym osobom może być trudniej.
Posłuchajmy najpierw jak inne dziewczyny widzą możliwość spotkania w tym terminie...
ania_b - Wto 21 Lip, 2009 10:02
Jako belfer mam wakacje. W ostatnim tygodniu sierpnia zawsze mam już sporo pracy, ale raczej do wczesnego popołudnia. Potem wolne.
Basia.G - Wto 21 Lip, 2009 12:16
Mam taką nieśmiałą propozycję : jest to czas ( przeważnie ) wakacji , urlopów to można w tym czasie spotkać się dwa razy .
woalka - Wto 21 Lip, 2009 13:25
| Basia.G napisał/a: | | można w tym czasie spotkać się dwa razy |
Basiu, przeszło mi to przez myśl, ale istnieje ryzyko, że część dziewczyn zmobilizuje się tylko raz, więc może nas być mniej.
Spróbujmy się najpierw umówić na jeden termin, a jeżeli się okaże, że jest to zbyt trudne, to zaproponujemy dwie opcje, OK?
|
|
|