Poznajmy się - Witam Serdecznie !
karol_85 - Sob 28 Lut, 2009 21:59 Temat postu: Witam Serdecznie ! Witam !
Mam na imie Karol i jestem z Wroclawia.
Jestem na tym portalu od niedawna, kiedys po prostu szukalem instrukcji obslugi do maszyny i tu wpadlem, czysty przypadek Do tej pory nie bylem zwolennikiem takich for, ale zaczalem czytac Wasze tematy i opinie, po pewnym czasie wciagnelo mnie i teraz kazda wolna chwile poswiecam na odwiedzanie forum ! Bardzo sie ciesze, ze sa osoby takie jak Ania/Maranta, ktore mysla o osobach, takich jak My, bo mysle, ze moge sie zaliczyc do grona robotkiewiczow Do tej pory jakos balem sie publucznie oglosic, ze jestem facetem, ktory szydelkuje i wogole, ale mam nadzieje, ze nikt sie nie bedzie wysmiewal...
Wszystko wspaniale, osoby mile i zyczliwe, wiele ciekawych porad, i widze wiele interesujacyh tematow, tylko... czemu tak malo facetow ?! Do tej pory nie natrafilem na zadnego mezczyzne na forum Czy tylko Panie potrafia szydelkowac ???
POZDRAWIAM SERDECZNIE WSZYSTKICH FORUMOWICZOW !!!
beacia-24 - Sob 28 Lut, 2009 22:18
karol_85, jak mi miło czytać, że mamy kolejnego Pana w składzie Cieszę się, że wreszcie odważyłeś się przyznać, że nas odwiedzasz i ujawniłeś swoją tożsamość. Nie tylko Panie potrafią szydełkować i choć jeszcze nie widziałam żadnego pana dziergającego bardzo chętnie bym z jakimś się zaprzyjaźniła. Czekam w takim razie niecierpliwie na pracki. Mamy w swoim składzie razem z Tobą zdajsię trzech panów, bynajmniej tylko o tylu wiem. Raczej nikt się nie będzie wyśmiewał bo i z czego w końcu każdy ma jakieś swoje hobby.
wiesia_33 - Sob 28 Lut, 2009 22:23
karol_85 witaj na forum
Powiem w tajemnicy, że jest u Nas na forum pewien PAN, który pięknie dzierga na szydełku ale ciiiiiiiiiii......
karol_85 - Sob 28 Lut, 2009 22:34
Jak milo czytac takie odpowiedzi
Moja "galeria" prac jest bardzo mala, bo caly czas probuje cos zrobic, ale brak czasu
Najwieksze moje dzielo to szal, ale nie poddaje sie i mam zamiar w koncu zrobic cos wiekszego ! Moze we wakacje...
karmelek - Sob 28 Lut, 2009 23:03
karol_85 zajrzyj na blog Zygfryda
http://koronekczar.blox.pl/html
i witaj na forum mało, że nikt nie będzie wyśmiewał, to jeszcze poznasz mnóstwo fajnych osób i duuuużo nowych i ciekawych rzeczy się nauczysz
karol_85 - Sob 28 Lut, 2009 23:22 Temat postu: Dzieki karmelek Dzieki karmelek !
Stronka wspaniala, nie wiedzialem ze mozna tak ladnie szydelkowac
Ciesze sie, ze moge odwiedzac forum Maranty i poznawac nowach i milych ludzi !
milamirka - Sob 28 Lut, 2009 23:26
Witaj Karol 85 w naszym gronie nie jestes sam bo jest i Zygfryd oraz mlodszy Tengel takze bierz sie do pracy i pokazuj nam swoje dziela
cobrad - Sob 28 Lut, 2009 23:27
karol_85 witaj ciepło
karol_85 - Sob 28 Lut, 2009 23:32 Temat postu: Dzieki Dzieki za mile przywitanie
Jezeli mi sie uda cos dodac, to chetnie, moze jutro poprosze kogos o pomoc, bo ja niestety nie mam programu do obrabiania zdjec i musialbym tez zrobic pare fotek tego, co udalo mi sie zrobic dotychczas ale postaram sie pracowac i na biezaco fotografowac moje prace
beacia-24 - Nie 01 Mar, 2009 09:55
karol_85, koniecznie się chwal ja też w zasadzie na początku nie miałam śmiałości, ale w końcu jakoś się przemogłam i już nie mam kłopotu. Z programem do obróbki zawsze mogę pomóc jakby co
Elżbieta P. - Nie 01 Mar, 2009 10:10
Karol witaj, jak to fajnie poznać młodego, zdolnego chłopaka, który mało że sam szydełkuje, to jeszcze nie uważa, że szydełkują tylko babcie, koniecznie pochwal się tym co poza szalikiem zrobiłeś, ja na przykład chętnie zobaczę Twoje poczynania maszynowe, czytałam, że lubisz szyć
anna.pluta1 - Nie 01 Mar, 2009 10:57
witam teraz musimy się przestawic na inna forme zawsze zwracałam się kolezanki, ale coraz więcej mamy panów i trzeba pisac koleżanki i koledzy.cieszymy sie bardzo że panowie tez mają podobne zainteresowania.
karol_85 - Nie 01 Mar, 2009 13:58 Temat postu: . Nie uwazam ze szydelkuja tylko stare babcie mysle, ze fajnie jest zrobic cos samodzielnie !
Postaram sie zalozyc konto na fotosiku, i sfotografuje moje dotychczasowe prace, ktore pozostaly jeszcze w domu ostatnio cwicze wykonczenie dekoltu na szydelku - do kamizelki
Pozdrawiam !
Madzia - Nie 01 Mar, 2009 14:06
Witaj Karol!
Z panami tutaj to jest tak, że czasem zawstydzają wysokim poziomem swoim prac, przynajmniej mnie.
I daj sobie spokój z głupim fotosikiem. Proponuję Picassa, lepszy w użyciu i na razie nie każą sobie płacić.
karol_85 - Nie 01 Mar, 2009 14:18 Temat postu: . Mnie to oczy wychodza na wierzch, jak widze prace forumowiczow ;D
Ale moze i ja sie doksztalce do takiego poziomu
Dzieki za rade, ale na razie sprobuje z fotosikiem, jak nie wyjdzie to zaloze konto na Picassa
alienor - Nie 01 Mar, 2009 19:10
Karol witaj ,ciekawa twoich prac jestem ogromnie .Od siebie moge dorzucic , ze ja w swoim zyciu poznalam kilku facetow umiejacych robic na drutach i 1 klockami .Kiedyś koronki i haft byly przeznaczone tylko dla kobiet, ale obecnie jakie to ma znaczenie .Ważne ze mamy hobby i daje nam ono przyjemność .
karol_85 - Nie 01 Mar, 2009 20:09 Temat postu: . O tak, zgadzam sie z Toba w stu procentach, jak ma sie hobby, to zawsze jest inaczej
Ah, moje prace... dajcie min troche czasu, postaram sie jeszcze w tym tygodniu cos dodac ;D
Teraz pracuje nad kamizelka, a przed chwila podlozylem dla mojej Mamy zaslony
karol_85 - Pon 02 Mar, 2009 21:56 Temat postu: Mam Fotosika !!! Kochani !
Udalo mi sie zalozyc fotoskia i dodalem czesc moich prac Very Happy
Ale ostrzegam - nie sa najlepsze, teraz moglem dodac tylko prace ktorych nie dokonczylem, ale wkrotce dodam moje skonczone dziel !
Zapraszam serdecznie - http://karol-85.fotosik.pl/albumy/596837.html
http://karol-85.fotosik.pl/albumy/596889.html
wiesia_33 - Pon 02 Mar, 2009 22:05
karol_85 i tutaj też nie działa
gosias - Pon 02 Mar, 2009 22:08
karol_85 witaj
gosias - Pon 02 Mar, 2009 22:11
karol_85 zajrzałam do Twojego albumiku i czekam na fotki skończonych prac
karol_85 - Pon 02 Mar, 2009 22:18 Temat postu: . Tak, musze je skonczyc, bo szkoda zeby lezaly w szafie
milamirka - Pon 02 Mar, 2009 23:07
Karol naciskam link ten co sa moje zdjecia i moje zdjecia mi sie otwieraja dziewczyny czy wam tez?
karol_85 - Pon 02 Mar, 2009 23:14 Temat postu: . nie wiem co sie stalo
jak ja klikam w moj link, to wszystko sie otwiera normalnie, wiesi_33 tez sie otworzylo...
wiesia_33 - Pon 02 Mar, 2009 23:15
milamirka u mnie działa prawidłowo
http://karol-85.fotosik.pl/albumy/596837.html
spróbuj jeszcze raz na tym linku
|
|
|