To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - emi - drobiazgi

emi - Czw 19 Lut, 2009 19:00
Temat postu: emi - drobiazgi
Witam Wszystkich!!
Zmotywowana zaproszeniem Maranty do udziału w wymiance chciałabym pokazać drobiazgi, które udało mi się wykonać, z mniejszym lub większym powodzeniem. Niniejszym też chciałabym podziękować wszystkim, którzy tworzą to forum i tak życzliwie dzielą się pomysłami i wspierają wszelką pomocą, dzięki czemu mogłam nauczyć się tylu nowych rzeczy.
Bardzo się cieszę, że jest takie miejsce gdzie można wpaść, poprzebywać w przyjemnej atmosferze. Dzięki temu, że tutaj w każdym kątku mieszka Życzliwość i nie przegania tych, którzy tylko podpatrują postanowiłam ujawnić swoję hobby i również, jeżeli będę w stanie -pomagać.

Wszystkiego co umiem nauczyłam się tutaj. Zapraszam do oglądania!

bela1304 - Czw 19 Lut, 2009 19:29

Popieram Cię Emi - to jest wspaniałe forum i Wszyscy, którzy je tworzą i pilnują tu porządku zasługują na wielkie podziękowania uklon
uklon uklon cmoknięcie cmoknięcie kwiatek dla ciebie
Wszystkim, którzy tak życzliwie dzielą się swoimi doświadczeniami i pomysłami też oczywiście należą się ogromne podziękowania uklon uklon cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie kwiatek dla ciebie
Oglądałam Twoje prace - Dla Ciebie brawo brawo brawo

beacia-24 - Czw 19 Lut, 2009 21:45

emi, piękne prace i cieszę się, że je nam pokazałaś. Jesteśmy bogatsi o kolejną osóbkę chętną do tworzenia Naszego wspaniałego forum i wzbogacania go o cuda nie z tej Ziemi Smile Za wszystkie pracki dużo braw dla Ciebie radocha brawo radocha
iwonka - Pią 20 Lut, 2009 06:21

emi przepiękne rzeczy tworzysz, na kolana powalił mnie obrusik z ananaskami cool brawo brawo
anna.pluta1 - Pią 20 Lut, 2009 07:54

a ja ich jeszca chyba nie widziałam bye bye
reni - Pią 20 Lut, 2009 07:56

super cool cool brawo brawo
bean - Pią 20 Lut, 2009 09:00

iwonka napisał/a:
emi przepiękne rzeczy tworzysz, na kolana powalił mnie obrusik z ananaskami cool brawo brawo

wspaniały obrusik uklon brawo brawo zresztą wszystkie prace są śliczne cool

karmelek - Pią 20 Lut, 2009 09:49

wszystko śliczne, motylki pod lampą super! cool
Violetta21 - Pią 20 Lut, 2009 12:47

zastępy kurzaste są ekstra serwetka w zajączki śliczna a ananaskowy obrus cudeńko i te rzeczy uplecione to wilklina? są piękne brawo
emi - Pią 20 Lut, 2009 18:22

Dziękuję Wam bardzo! cmoknięcie
Violetta21 te rzeczy to faktycznie wiklina, ale to nie ja ją plątałam;-), a tylko zrobiłam sobie zimowy stroik, te kółka z wikliny są bardzo fajne, bo jak mi się znudzi taki stroik mogę go szybko zdemontować i zrobić sobie inny.
Ananaskowy obrusik zrobiłam podpatrując Karmelka, bo to w Jej albumie znalazłam wyraźny wzór i zdjęcie. Dziękuję Karmelku:kwiaty:, dzięki Twojej pracy przekonałam się, że to da się zrobić. wesoło mi

Będę Wam pokazywać wszystkie drobiazgi, bo to bardzo miło posłuchać pochwał, szczególnie tak utalentowanych koleżanek cmoknięcie

Elżbieta P. - Sob 21 Lut, 2009 14:03

piękne prace, ale serweta ananaskowa rzeczywiście zachwyca brawo
anna.pluta1 - Sob 21 Lut, 2009 17:32

już widziałam ładniutkie cool
karmelek - Sob 21 Lut, 2009 18:37

emi jak miło czytać takie słowa, dziękuję kwiatek dla ciebie
Urzekła mnie ta serwetka, bo nietypowo się ją dziergało. Ale patrząc na Twoją przypomniałam sobie, że zabrakło mi nitki na ostatnie okrążenia i jest mniejsza niż oryginał Smile

brawo brawo brawo dla Ciebie brawo brawo brawo

ata30 - Pon 23 Lut, 2009 17:33

śliczne
emi - Nie 20 Wrz, 2009 21:08

Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa. Dawno nic nie dodałam więc chciałabym pokazać czym się ostatnio zajmowałam. Zapraszam do oglądania.

Pozdrawiam
Emi

agniechak - Nie 20 Wrz, 2009 21:22

Piękna serweta !!!! Kosztowała Cię duzo pracy, ale za to jaki efekt !!!!
Violetta21 - Nie 20 Wrz, 2009 21:30

ale śliczna cool brawo brawo
Aniela41 - Nie 20 Wrz, 2009 21:52

super brawo brawo brawo
anna.pluta1 - Pon 21 Wrz, 2009 08:20

brawo brawo
beacia-24 - Pon 21 Wrz, 2009 08:45

emi, serweta przecudna - cóż to za piękna niteczka ?
radocha radocha radocha radocha radocha

dehajola - Pon 21 Wrz, 2009 09:13

bardzo,bardzo ładna brawo
irenka10 - Pon 21 Wrz, 2009 09:51

Sliczna serweta brawo brawo
halszka - Pon 21 Wrz, 2009 11:23

emi
- piękna serweta i pięlnie wykonana , tak równiutko i dokładnie , gratuluję brawo brawo

bean - Pon 21 Wrz, 2009 11:34

Cudowna serweta! brawo brawo brawo
halszka napisał/a:
pięlnie wykonana , tak równiutko i dokładnie

wspaniała robota cool uklon

Grażyna - Pon 21 Wrz, 2009 15:59

brawo brawo brawo