To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Igawroc

igawroc - Pon 19 Sty, 2009 19:37
Temat postu: Igawroc
Wygląda na to, że jestem zarejestrowana na tym forum już od kilku lat a jeszcze się nie chwaliłam Smile Co prawda wszystko można zobaczyć na moim blogu, ale nic nie zaszkodzi wrzucić Smile

Rok 2006 i wcześniej:

Rok 2007:

Rok 2008:

Rok 2009:

Póki co tyle Smile

igawroc - Pon 02 Lut, 2009 14:47

Kolejne kilka drobiazgów Smile

igawroc - Czw 05 Lut, 2009 22:17

Jeszcze raz dziękuję Smile

Jedną robótkę już mam:

Teraz pracuję nad spodenkami do chrztu dla synka. Okazuje się, że są o wiele bardziej pracochłonne niż ta bluzka (de facto rozmiar 44-46).
Aha, no i znalazłam czwartą zaczętą robótkę (czyli w tej chwili pozostają 3) więc do końca tygodnia raczej ich nie wyrobię. Tym bardziej, że w każdej chwili mogę dostać skurczy...

igawroc - Nie 08 Lut, 2009 19:37

Skończyłam spodenki do chrztu dla mojego synusia Smile

Postraszę też swoim brzuchalem, który wydaje mi się że został obfotografowany po raz ostatni przed rozwiązaniem ...

Na razie tyle, top na rosnący brzuch dla kuzynki może poczekać, teraz dziubię czapkę dla siebie Very Happy

igawroc - Śro 11 Lut, 2009 11:47

Dzięki Smile
Dzisiaj kolejna mała forma - czapka na wiosnę:

Teraz na drucikach coś większego, szczegóły na moim blogu. Czuję że to nieprędko skończę...

igawroc - Czw 19 Lut, 2009 15:24

Znowu cosik powstało Smile Właściwie w całości mam na razie komplecik dla synka Smile

No i w trakcie jest bolerko, ale na to na pewno braknie mi włóczki więc póki co leży i nabiera mocy urzędowej...