Poznajmy się - Chciałam się przyłączyć :)
Izolda - Śro 16 Lis, 2005 11:25 Temat postu: Chciałam się przyłączyć :) Witam
Mam na imię Iza, pochodzę z Nowej Soli (okolice Zielonej Góry) ale obecnie mieszkam we Wrocławiu. W tej chwili najbardziej zachwycają mnie frywolitki i coś tam sobie plącze pomału ale szydełko i druty też nie są mi obce. Poza robótkami ręcznymi uwielbiam zajmować się moimi zwierzętami, a mam ich małą gromadkę: 3 koszatniczki, 2 szczurki i świnkę morską oraz rybki (ale to już "działka" mojego mężczyzny).
maranta - Śro 16 Lis, 2005 12:13
Witaj, Iza
Twoje okolice są mi znane "ze słyszenia", szczególnie Kożuchów, moja mama tam mieszkała w dzieciństwie.
Cieszę się, ze do nas zawitałaś
Głaski dla zwierzaczków
Halkuk - Śro 16 Lis, 2005 12:15
Witaj wśród nas :wesolek:
Pozdrawiam - Halina.
Fantazja - Śro 16 Lis, 2005 12:16
Witaj Iza !!!! Pochodzisz z Ziemi Lubuskiej a ja na Ziemi Lubuskiej mieszkam od urodzenia.Pokaż swoje prace,jeśli możesz.
Izolda - Śro 16 Lis, 2005 12:36
Chwalić się za bardzo to jeszcze nie ma czym, do tej pory to tak sobie robilam małe rzeczy dla wprawy i jak już się nauczyłam wszystko równo robić i załapałam co się którym czółenkiem robi (bo ja samouk jestem) to zaczęłam serwetkę, a najśmieszniejsze jest to, że na ostatnie pół okrążenia zabrakło mi nici więc jak już skończę i upiorę i będzie piękna to wtedy się pochwalę bo takiej byle jakiej to nie lubię pokazywać, najwyżej fragment mojej torebki którą dopiero co zaczęłam robić mogę sfotografować i pokazać żebyście mogły ocenić co te moje słupki są warte, ale to dopiero jak mój spec komputerowy wróci do domu bo jemu wychodzą znacznie lepsze zdjęcia z cyfrówki niż mi więc proszę o cierpliwość
lucille - Śro 16 Lis, 2005 17:52
Izolda - witaj
I chwal się nawet drobiazgami - my lubimy oglądać
Anna B. - Śro 16 Lis, 2005 18:32
Izoldo,
jeśli już się zdążyłas rozejrzeć po forum, to pewnie zauważyłaś, że chwalić się można nawet tyciusieńkim osiągnieciem. A potem się chce zrobić coś większego i wiekszego...
maranta - Nie 20 Lis, 2005 12:00
Dziewczyny, zgodnie z sugestią Ani podzieliłam ten temat na dwie części.
Śliczna frywolitkowa praca Izoldy i wszystkie dalsze posty z tego tematu znajdują się TUTAJ
|
|
|