To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poszukuję - Miś z Backstitch'y

whyata - Wto 19 Sie, 2008 16:03
Temat postu: Miś z Backstitch'y
Na jednym z haftowanych Smile blogów sa pokazane 3 śliczne misie zrobione z backstitch'y. Wzorki są chyba z The world of Cross Stitch albo jakiejś gazetki pokrewnej. Czy któraś z was może posiada wzorki?? Bardzo proszę i uśmiecham się po nie zebalek

Mój e-mail: marjaz@tlen.pl

Ada - Wto 19 Sie, 2008 23:36

Najlepiej będzie jak pokażesz fotki tych misiów,bo wtedy wiadomo o co chodzi.Piszę tak,bo dla mnie backstitch to rodzaj ściegu/bodajże za igłą,a może przed.../.
Podejrzewam,ze chodzi o misie TT/tatty tedy/bo one mają dużo backstitchu,ale pewności nie mam,więc po co Ci zaśmiecać skrzynkę?
Na niżej podanej stronie masz te własnie miśki;niektóre schematy mozna ściągnąć.
http://show.7ya.ru/private.aspx?RubrID=75107

Jeśli mają być inne to ratują Cię tylko zdjęcia!

whyata - Śro 20 Sie, 2008 08:41

Nie chodzi mi o TT, nie chciałam zamieszczać zdjęcia z nieswojego bloga, żeby nie było nieprzyjemności. Zdjęcie zapożyczone z tego BLOGA

link do zdjęcia:
zdjęcie misiów

Ada - Śro 20 Sie, 2008 22:19

Przyznam,ze nie spotkałam się z takimi schematami,ale misie podobne do TT.Być może jest to uproszczony backstitch od miśków TT.Może napisz do właścicielki bloga.
WaIwona - Sob 22 Sie, 2009 22:25

Mam nadzieję, że sprawa nadal aktualna. Wzorki przesyłam mailem.
Paddington - Śro 14 Paź, 2009 17:33

WaIwona, a czy masz jeszcze wory misiaków? jeżeli tak to jako Miś proszę najłądniej jak tylko potrafię o przesłanie ich do mnie.

mail
ankste@wp.pl

Radośnie pozdrawiam
P.M.