To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Podstawy, porady - Etykietki do ubrań!!! Kto pomoże???

wikifiki - Śro 09 Lip, 2008 15:43
Temat postu: Etykietki do ubrań!!! Kto pomoże???
Witajcie!

We wrzesniu córcia idzie do przedszkola i musze popodpisywac jej ubranka, które będę dawała jej do ubrania i na przebranie.
Wymysliłam sobie wyszyte na tasience inicjały albo nazwisko córki tylko jest mały problem nie posiadam takiej maszyny do szycia .
Czy któraś z Was posiaga maszyne z możliwościa haftowania i podjęłaby sie wykonania okreslonej ilości etykietek, oczywiście zapłace.
Pzodrawiam. Karina

Krulik - Śro 09 Lip, 2008 17:33

wikifiki, niestety nie posiadam takiej maszyny, ale naszywki z imionami czy inicjałami można zamówić sobie w sklepach internetowych.
wikifiki - Śro 09 Lip, 2008 17:52

Kruliczku a wiesz może w jakim?
wikifiki - Śro 09 Lip, 2008 17:53

wikifiki - Śro 09 Lip, 2008 17:53

Krulik - Śro 09 Lip, 2008 19:26

Możesz na przykład tu zamówić: http://sklep.naszywki.com...k7,zamow-wlasne ale może są jakieś tańsze sklepy. Może któraś z dziewczyn taniej zrobi, a jak nie no to musisz poszperać trochę
Krulik - Śro 09 Lip, 2008 19:38

O takie jeszcze znalazłam Bardzo drobie ale wyszyte krzyżykami łorany! wesoło mi wesoło mi http://hapsik.com/naszywki.html#
Grażyna - Sob 12 Lip, 2008 22:27

Pracuje w przedszkolu i powiem szczerze, ze nie potrzeba rzeczy podpisywac. Panie dadza sobie z tym rade, a z czasem dziecko wie, co do niego nalezy i gdzie ma swoja szafke. Trzeba jedynie podpisac pizamke, podusię i worek materiałowy ze strojem do gimnastyki. Półki dziecko ma oznaczone jakimis znaczkami i te znaczki sie powtarzaja w łazience, w szatni, na półeczce z pracami itp.
Anonymous - Śro 30 Lip, 2008 21:09

Moja Mama ma taką maszynę, jeżeli nadal jesteś zainteresowana wyhaftowaniem, to służy pomocą cmoknięcie I Mama i maszyna Very Happy