To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Chwalimy się - Pierwsze frywolne kroki :)

Magdus - Wto 18 Mar, 2008 02:48
Temat postu: Pierwsze frywolne kroki :)
cóż za zawrotna pora, właśnie skończyłam mój pierwszy "naszyjnik" jeśli mogę już tak go nazwać Smile
Jeszcze perełek nie przyczepiłam, bo stwierdziłam, że wrabiać od razu to zbyt duża filozofia jak na pierwszy raz Smile
Zrobiłam też ubranko na jajko, ale jeszcze nie ubrałam, bo nie mam tak dużego jajka Smile
A pierwsze z najpierwszych były kolczyki nic wielkiego, ale jaka byłam dumna, że mi coś wyszło Smile
(oczywiście perełki tylko położone:P) to by było na tyle z podboi czółenek narazie.

Pozdrawiam Was cmoknięcie

Bet - Wto 18 Mar, 2008 06:30

jak na pierwszy raz to jest odjkazdowo a koraliki wrabia się od razu nastepnym razem będziesz próbować jak znam zycie i nasza zawziątość
iwi - Wto 18 Mar, 2008 07:54

Brawo! brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Podoba mi się!

Renulek - Wto 18 Mar, 2008 08:20

bardzo ładnie cool a perełki do kolczyków po prostu przyszyj i już wesoło mi
mariola65 - Wto 18 Mar, 2008 08:24

Sliczne igustowne uklon uklon uklon uklon
Zosia32 - Wto 18 Mar, 2008 09:07

Magdus śliczne cool

elmo - Wto 18 Mar, 2008 10:12

Cudne, po prostu cudne. brawo Zazdroszcze cierpliwości do frywolitek.

Pozdrawiam serdecznie

małgośka - Wto 18 Mar, 2008 10:56

Magdus, totalny odjazd! Jak tak wyglądają pierwsze parce, to następne będą prawdziwymi dziełami sztuki. uklon cool radocha radocha radocha
Ja jeszcze nie doszłam do frywolitek, ale bardzo mi się podobają. bye

Magdus - Wto 18 Mar, 2008 11:04

aż się zawstydziłam Smile nie liczyłam na tyle pochwał Smile Smile baaaaardzo dziękuje cmoknięcie teraz myślę jak te koraliki przymocować, muszę jeszcze popracować nad wrabianiem ich, bo umiem tylko w środek kółeczka i w pikotkę Razz może nie będzie tak brzydko jak przyszyje, zobaczymy. Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam radocha
rogalm1 - Wto 18 Mar, 2008 14:21

Do gratulacji i ja sie przyłączam, widać już że zostaniesz mistrzynią!
Martollini - Śro 19 Mar, 2008 10:32

brawo brawo PRZEŚLICZNE
ewkapawe - Nie 23 Mar, 2008 13:48

Śliczne , równiutkie , bardzo ładne prace .Brawo , wiem jak jest na początku nauki , bo sama się dopiero uczę . hurrraaa radocha cool