To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - Witajcie!

ksena - Nie 02 Mar, 2008 17:03
Temat postu: Witajcie!
Witam Wszystkich bardzo serdecznie kwiatek dla ciebie
Mam na imię Ksymena,mam 25 lat.
.Już od dłuższego czasu Was podglądam i wreszcie odważyłam się napisać.Niedawno nauczyłam się szydełkować i podziwiam Was jakie cuda potraficie zrobić.Daleko mi do tego...
Pozdrawiam serdecznie cmoknięcie

Zosia32 - Nie 02 Mar, 2008 19:58

Ksena witaj serdecznie na forum love
qrka - Nie 02 Mar, 2008 20:20

witaj, na pewno podszkolisz tu swoje umiejętności cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie bye bye
jola373 - Nie 02 Mar, 2008 21:43

Witaj kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
bjanna - Pon 03 Mar, 2008 06:35

Witaj kwiatek dla ciebie idę na imprezę cmok
Halkuk - Pon 03 Mar, 2008 08:09

Ksena, witaj wśród nas love kwiatek dla ciebie
LidkaM - Pon 03 Mar, 2008 20:40

Witaj wśród nas! Nie jesteś tutaj jedyną osobą, która dopiero nauczyła się trzymać szydełko w dłoni. Są także inne młode kobitki, które zaczynają przygodę z robótkami ręcznymi, a już chwalą się bardzo fajnymi pracami. To forum mobilizuje. Oby tylko chęci były ..... i duuuuużo wolnego czasu. cool
buziaczek - Pon 03 Mar, 2008 23:33

Witajksena, , cieszę się że dołączyłaś do wspaniałego forum, jeszcze bardziej cieszę się ja, bo widzę że jesteś z Czerwionki a to w końcu nie jest miasto niedaleko Radlina, co prawda dzieli nas Rybnik, ale to taki większy rzut kamieniem. Jeszcze raz gorąco Cię witam na forum, i czekam na kolejne robótki cmoknięcie bye
wiesia_33 - Pon 03 Mar, 2008 23:56

ksena witam Cię cieplutko cmok cmok cmok
ksena - Wto 04 Mar, 2008 08:59

Dziękuję Wam bardzo za ciepłe przyjęcie cmoknięcie kwiatek dla ciebie
rogalm1 - Wto 04 Mar, 2008 09:13

Witaj w gronie pozytywnie zakręconych! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie Życzę dużo wolnego czasu, aby przeglądnąc to wszystko co jest tu zaprezentowane...
_alutka - Wto 04 Mar, 2008 11:27

Witaj ksena
małgośka - Śro 05 Mar, 2008 09:03

ksena, witaj. Śliczne prace zrobiłaś na Wielkanoc. Mam nadzieję, ze udzieli Ci się przyjacielski nastrój, który panuje na forum. Czekam na kolejne prace.
love cmok wesoło mi kwiatek dla ciebie cmoknięcie

viburnum - Śro 05 Mar, 2008 10:40

Witaj Ksena wśród nas!!! cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie
Co za niezwykłe niespotykane imię!!! cool

doelli - Śro 05 Mar, 2008 11:35

Witaj! Ja tez jestem tu nowa, pomalutku zaczynam żyć na tym forum, jedynie wciąż mam mało czasu, żeby poruszać się po nim swobodnie... bye bye