To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Chwalimy się - Moje hafty

Bożena- 2000 - Pią 19 Paź, 2007 19:40
Temat postu: Moje hafty
Uwielbiam haftować richelieu. Nie znoszę ich prasować. Dzilę się sukcesem, bo wyhaftowałam i wyprasowałam.

http://bozena4315.fotosik.pl/

viburnum - Pią 19 Paź, 2007 21:47

Ale piękności!!! Masz chyba torpedę w łapkach!!! brawo brawo brawo brawo brawo
Halkuk - Nie 21 Paź, 2007 17:50

Śliczne cool brawo cool
halina1952 - Śro 24 Paź, 2007 10:59

przepięknie prace pozdrawiam Halina wesoło mi
Kissa - Śro 24 Paź, 2007 11:32

piękne prace Smile haft richelieu jest niezwykle elegancki... podziwiam wykonanie cool
elka65 - Śro 24 Paź, 2007 16:16

Bożena- 2000, śliczności podziwiam i troche zazdroszcze kiedyś próbowałam haftu richelieu ale efekty mizerne wesoło mi
Bożena- 2000 - Śro 24 Paź, 2007 17:24

Elka to jest prościutki haft. Toż to nic innego jak obrzucanie dziurek. Jeśli próbowałaś to już wiesz, że trzeba trochę wprawy. Jak we wszystkim. W momencie jak zaczynałam, to wściekałam się . Było koślawo i tyle. Dziś uważam, że jest to ogromna przyjemność, a ile radości, bo efekt zawsze jest. Nie znoszę tylko prasowania. Mam zresztą tendencję do kupowania jakiś tam dziwnych materiałów. Ostatnio wyhaftowałam wielki obrus na takim wynalazku- miał być len-ze nim z deski przeniosę na stół to już jest wymięty. Dziś nawet założyłam rubryczkę jak sobie radzić po wyhaftowaniu i liczę na rady forumianek. Opisałam swoje sposoby. Wsadziłam też w fotosik zdjęcie ze sposobem na przechowywanie serwet. Wszystkim koleżankom dziękuję za dobre słowo. Cieszę się, że Wam się podobają moje hafty.
małgośka - Pią 23 Lis, 2007 20:43

Śliczne prace. Piękne serwetki. Proszę o informację, jak robiłaś szaliczek. Bardzo mi się podoba.
uklon brawo

ewa6940 - Nie 14 Cze, 2009 12:02

radocha radocha radocha