Poznajmy się - Witam
malgosp - Pią 05 Paź, 2007 14:43 Temat postu: Witam Witam wszystkich użytkowników.
Zaglądałam tu już kilka razy i wreszcie sama postanowiłam pokazać swoje prace. Mam na imię Małgosia, szydełkuję od 6-go roku życia. Oprócz tego szyję, robię na drutach, czasem wykonuję prace plastyczne, jakieś stroiki itp. rzeczy. Lubię: podróżować (zwiedziłam już kilka bardzo ciekawych miejsc ),czytać, słuchać muzyki. Lubię jaki mi się coś w życiu dzieje, bo nie lubię nudy. Dlatego czasem robię coś, co samą mnie zadziwia, np. wystąpiłam w teleturniejach (świetna zabawa i super przeżycie!). Na razie nie pracuję, poszukuję pracy. W międzyczasie się "rozwijam", kończę różne kursy. Na razie zapraszam na moją stronę. Wkrótce postaram się zamieścić klika swoich prac, by się pochwalić. Pozdrawiam serdecznie
Ple Ple - Pią 05 Paź, 2007 14:48
Witaj na forum i baw się dobrze z nami:)
rogalm1 - Pią 05 Paź, 2007 14:54
Witaj wśród tych, którym nigdy sie nie nudzi...
dom_Klary - Pią 05 Paź, 2007 14:57
Na ambitnych i miłych bardzo nam zależy ,w takim razie- witaj wśród swoich
_ulcia - Pią 05 Paź, 2007 14:58
Witam, z chęcią obejrzę Twoje prace
Halkuk - Pią 05 Paź, 2007 16:44
Witaj wśród nas
grzewa - Sob 06 Paź, 2007 10:07
Witaj.
bjanna - Sob 06 Paź, 2007 10:38
Witaj i chwal się, chwal
Zosia32 - Sob 06 Paź, 2007 13:45
malgosp, witaj serdecznie na naszym forum i czuj się tu dobrze
Pozdrowienia
viburnum - Nie 07 Paź, 2007 19:37
Witaj wśród zarażonych!!!
halszka - Nie 07 Paź, 2007 19:58
malgosp
-witam cie i gratuluję pięknych prac , które widziałam na twojej stronce , piekny dorobek , najbardziej zachwycił mnie twój kurczaczek i piękna serweta w kwiaty na ławę
ola1996 - Nie 07 Paź, 2007 20:20
Witaj!
malgosp - Wto 09 Paź, 2007 14:14
Dziękuję wszystkim za piękne miłe powitanie, az się milej robi na serduchu.
Ostatnio rozmawiałyśmy z koleżankami, że może można by było zorganizować w Radomiu coś w rodzaju targów lub skromnego kiermaszu rękodzieła. Jeśli są tu jakieś osoby z naszego miasta lub okolic, dajcie znać, co o tym sądzicie? Może jakoś wspólnymi siłami udałoby się w niedalekiej przyszłości coś takiego u nas zorganizować? Poniewaz rzadko tu zaglądam najlepiej proszę o kontakt na maila. Pozdrawiam
Dorfi - Sob 13 Paź, 2007 13:35
Witaj Małgosiu
Jesteś pierwszą zakręconą robótkowo Radomianką jaką spotykam w necie. Już mysłałam, że w Radomiu nikt nie robótkuje. Pozdrawiam Cię serdecznie, tym bardziej, że urodziłam się i dzieciństwo spędziłam w Radomiu
Organizujecie może jakieś spotkania robótkowe? Czasem bywam w Radomiu i chętnie bym się wybrała na takie spotkanie.
asia0407 - Pon 15 Paź, 2007 23:42
Cześć Małogosiu!!
Witam na forum, pokazuj swoje prace, są intereusujace, widziałam na własene oczy.
|
|
|