Różności - Jak zrobić opakowanie na biżuterię?
Krulik - Pią 05 Paź, 2007 10:12 Temat postu: Jak zrobić opakowanie na biżuterię? Czy któraś z Was ma jakiś fajny i prosty sposób na zrobienie ozdobnego opakowania na kolczyki? ja jakoś nie mogę nic wymyślić:(
szyszka - Pią 05 Paź, 2007 13:18
Możnaby zrobić tekturowe pudełeczko i albo je oklei papierem, pomalowa, albo już kupić kolorowy brystol. Można też uszyć taki materiałowy woreczek jaki jest w bead, pewnie widziałaś. Więcej pomysłów na chwile obecną niestety nie posiadam
dom_Klary - Pią 05 Paź, 2007 15:34
Bierzesz krepinę i folię.Przycinasz kwadracik z jednego i z drugiego, układasz folię (taką jak do kwiatów), na nią krepinę, układasz biżu i ściskasz.Przewiązujesz rafię, alba inną kokardką i gotowe. Drugi sposób - dwie bibułki przycinasz w formie kwadracików, układasz je na przemian układasz biżu związujesz kokardką lub rafią, a wygięte różki formujesz w kształcie kwiatka.
Jeżeli chcesz inne opakowanie pisz, wymyślę
Pozdrawiam
Krulik - Pią 05 Paź, 2007 19:20
Wszystkie pomysły super, ale proszę o więcej;) Zależy mi na opakowaniu, w którym będzie widać co jest w środku i żeby było bardzo proste, bo chcę takich zrobić więcej - mam dużo kolczyków do sprzedania;P
dom_Klary - Sob 06 Paź, 2007 15:46
Wiesz ja w galerii biżuterię pakowałam również w kwadracik z folii na strużynkach, które kupowałam na giełdzie kwiatowej, przewiązywałam rafią, brzegi folii wyginałam w kształcie kwiatka.Czy ma to być opakowanie do wysyłania, czy sprzedaży bezpośredniej?
Pozdrawiam
Krulik - Nie 07 Paź, 2007 21:13
Póki co do bezpośredniej, ale może niedługo i wysyłkowo;) dlatego zbieram duuużoooo pomysłów na opakowania:)
|
|
|