To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - Roska - wita wszystkich!

Roska - Czw 07 Cze, 2007 12:40
Temat postu: Roska - wita wszystkich!
Cieszę się ogromnie,że trafiłam na Forum u Maranty,żałuję,że tak późno,że tyle ciekawych spraw umknęło mi a teraz latem jest mało czasu na nadrobienie zaległości w
zapoznawaniu się z tematyką forum.
Jednak zdecydowałam się i będę czerpać ile tylko się da..... cool
Umiem i lubię dziergać na szydełku,drutach i szyć,tworzyć kompozycje do wystroju mieszkania...kiedyś był to mój ulubiony (amatorski) sposób na życie,potem znalazłam inny -ogród,rośliny - co udaje się połączyć choć z wielkim trudem.
Najwięcej czasu pochłania jednak to ,dzięki czemu możemy się komunikować i dzielić swoimi doświadczeniami - komputer,ale jest to udogodnienie bez którego już prawie nie da się żyć.
Witam wszystkich serdecznie i mam nadzieję,że przyjmiecie mnie do swojego grona .
Pozdrawiam wszystkich serdecznie bye

Violetta21 - Czw 07 Cze, 2007 12:50
Temat postu: Roska - wita wszystkich
Witaj Roska cieplutko na forum wśród zakręconych dziergaczek kwiatek dla ciebie cmok
maranta - Czw 07 Cze, 2007 13:56

Witaj Roska, bardzo się cieszę, że jesteś z nami cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
bjanna - Czw 07 Cze, 2007 14:24

Roska, witaj serdecznie cmok cmoknięcie
Halkuk - Czw 07 Cze, 2007 15:16

Roska, witaj wśród nas kwiatek dla ciebie wesoło mi
Kasia184 - Czw 07 Cze, 2007 16:09

Witaj Roska
cmok cmok cmok

moslamawe - Czw 07 Cze, 2007 19:11

witaj Roska cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
halszka - Czw 07 Cze, 2007 20:15

Roska - ja również witam Cię serdecznie radocha
Zosia32 - Pią 08 Cze, 2007 11:12

Serdecznie Cię witam Roska cmoknięcie

Pozdrowienia wesoło mi

karmelek - Pią 08 Cze, 2007 11:16

hej ! bye
Roska - Pią 08 Cze, 2007 13:41

Dziekuję Wam za miłe przyjęcie!
Rozglądam się po forum ,czytam i czytam i ogladam Wasze kolekcje i albumy i podziwiam ogromnie.
Żeby nie być gołosłowną niebawem pokażę kilka moich prac ,ale najpierw muszę poznać forum i jego specyfikę działania.Moje robótki to typowa amatorszczyzna ale Wasze to małe arcydzieła.Fajnie będzie Was podglądać i chłonąć ,choć już mam coraz mniej czasu (teraz piorytetem jest mój ogród i kolekcje roślin)to jednak tęsknię za takimi zajęciami i od czasu do czasu coś jeszcze tworzę.
Mam też prymitywną maszynę dziewiarską typu MODA i korzystam(łam) z niej do zrobienia prostokątów na sukienkę czy bluzkę a resztę dorabiam szydełkiem.Przede wszystkim muszę stworzyć swój album i tu zaczynają się dla mnie schody gdyż w większości zagadnień komputerowych jestem samoukiem i niewiele wiem na ten temat,a tylko w ten sposób mogę Wam pokazać co nie co.Wszystko metodą prób i błędów ale kiedyś to muszę rozpracować.
Ło matko ale się rozgadałam koniec
koniec na dzisiaj ,taka jestem gaduła,wybaczcie papa