To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Chwalimy się - Moje ubranka dla dzieci

grusia5 - Pon 01 Sty, 2007 22:56
Temat postu: Moje ubranka dla dzieci
Jakiś czas temu zaczęłam szyć ubranka dla dzieci . Chcę się nimi pochwalić . Niektóre nawet sprzedałam na allegro . Zamierzam dalej to robić i pomału rozwijać skrzydła , założyć firmę ...
Bodo-koszulka powstała z myślą o małych dzieciach które leżą i ciagle im wychodzą te koszulki ze spodenek . Okazało się że był to bardzo dobry pomysł .
A Wy Mamy co sądzicie o moich ubrankach ?

sylwia12 - Wto 02 Sty, 2007 10:06

Grusia ubranka dla maluszków są śliczne i bardzo pomysłowe.
brawo brawo brawo

moslamawe - Wto 02 Sty, 2007 10:10

super pomysł brawo cool
pamiętam że jak mój syn był malutki to z tymi koszulkami był horror dlatego jak urodziłam córcie to kupowałam już przeważnie body
ze spodniami tez był kłopot bo były zawsze za płytkie i dziecko z pieluchą miało spodnie na bioderkach

magnolia - Wto 02 Sty, 2007 10:39

ubranka sa super cool cool cool brawo brawo brawo brawo trzymaj tak dalej cmoknięcie
Baśka36 - Śro 03 Sty, 2007 01:24

Bardzo fajny pomysł i swietne ciuszki brawo brawo
justyha1 - Śro 03 Sty, 2007 17:08

Pomyśł świetny, ciuszki ekstra sama bym kupiła dla swojego trzylatka, rozkręcaj interes.
cool oklaski :szyję: hurrraaa
Moja koleżanka, pielęgniarka, która nie siedziała nigdy przy maszynie, zatrudniła dwie krawcowe, ona kroiła z gotowców, krawcowe szyły, początki były ciężkie, teraz zatrudnia około 20 osób, a klijętki przyjeżdżają do niej nie tylko z województwa ale i z kraju, a nawet z Niemiec

słoneczko - Czw 04 Sty, 2007 16:09

ojejuuuuuuuuuuuuuu, ale jestem w szoku!!!!!!!!!!!!! PIĘKNOŚCI te ciuszki dla dzieciaczków Smile cool `
ja też szyję ale tylko dla synka, siebie i męża Smile
tak na sprzedaż jakoś jeszcze nie zebrałam odwagi, choć pieniążki by się strasznie przydały, bo ciężko z jednej pensji żyć i tym bardziej dołująca sprawa jak się mieszka "kątem" u teściowej z rodziną........
a myślałam już o czymś w taki temacie już nie raz, ale jak już pisałam - ciężko zacząć, bo jak nie wypali to się człowiek potem zraża Wink

ale Twoje ciuszki są naprawdę EXTRA!!!! nie mogę się napatrzeć cool cool cool
cmoknięcie

alwisia - Pią 05 Sty, 2007 00:01

Podziwiam wszystkich szyjących. Kiedyś dużo szyłam, później się zraziłam i teraz trudno się zmobilizować. Nienawidzę szycia, tak samo jak kiedyś uwielbiałam.
maranta - Pią 05 Sty, 2007 09:49

Grusia ubranka na medal cool cool cool
Ja do szycia mam dwie lewe ręce, chyba się nie zaprzyjaźnię z maszyną... wesoło mi wesoło mi wesoło mi

agnia.p - Pią 19 Sty, 2007 15:00

Ja jako wyuczona technik odzieżowy oceniam ubranka na 6 cool cool cool . Nie wpadłabym na krój takiego body , gratuluje kreatywnosci i życze powodzenia w biznesie Wink brawo brawo brawo
Krulik - Nie 21 Paź, 2007 00:53

Twoje ubranka są świetne! Mam nadzieję że uda Ci się rozkręcić firmę:) brawo
Kissa - Nie 21 Paź, 2007 11:47

fantastyczne ubranka!! Swietny pomysł z tą body-koszulą cool pamiętam jak siostry synek był malutki i potrzebowała dla niego koszuli, na jakieś wesele bodajże, ile było z tym problemów, więc uważam że pomysł fantastyczny i na pewno będzie miał wzięcie. Powodzenia w rozkręcaniu interesu!! bye cmoknięcie
Zula - Nie 21 Paź, 2007 21:12

cool brawo cool
belari - Pią 26 Paź, 2007 11:29

Bardzo dobry pomysł! radocha radocha radocha
kasiazyw - Śro 14 Lis, 2007 10:18

Super ubranka. Jestem w nich zakochana - kiedy dojdę do takiej perfekcji
1lusi1 - Sob 15 Gru, 2007 00:00

Świetny pomysł z ta koszula dla maluszkow cool cool cool cool
grusia5 - Wto 29 Sty, 2008 21:38

Cieszę sie że ubranka się podobają . Teraz szyje jeszcze inne . Bardziej na elegancko .
Firma pomału się rozkreca z czego się bardzo cieszę . Ale przez to nie mam prawie w ogóle czasu na odwiedzanie tego forum . Na mojej głowie jest szukanie materiałów , szablony do nowych ubranek , krojenie , szycie , sprzedaż , i ksiegowosć . Ale jakos sobie radzę . I cieszę się że do czegoś sie wreszcie przydałam .

Dziekuje Wam bardzo za wsparcie i pozdrawiam

Poranna - Wto 29 Sty, 2008 23:24

o rany ale super eleganciki na zdjęciach! brawo i gratuluję prosperującej pomyślnie firmy!!!
Krulik - Śro 30 Sty, 2008 12:08

grusia5, fajnie że firma się rozkręca:) a ciuszki super eleganckie!
Halkuk - Śro 30 Sty, 2008 18:08

Grusia5, wspaniałe ciuszki cool brawo cool
Miałaś świetny pomysł , moje gratulacje uklon uklon
A Ci mali mężczyźni wyglądają zachwycająco radocha hurrraaa

grusia5 - Pon 24 Mar, 2008 19:01

Witam Was wszystkie cieplutko w tę zimową wiosnę . Dziękuję za Wasze wsparcie i miłe słowa . Ciesze sie że ubranka się podobają . Moze na wiosne zdąże jeszcze zrobić jakieś nowe wzory ubranek to wklęje zdjecia . Na razie dokupiłam drugą stębnówkę i jak kogos zatrudnię będe miała więcej czasu na projektowanie . Mysle .
alicja11 - Wto 25 Mar, 2008 13:02

grusia5, piękne ubranka cool brawo ,szkoda ,że mieszkamy tak daleko od siebie ,bo może załapałabym się na tę drugą szyjącą cmoknięcie
dom_Klary - Wto 25 Mar, 2008 16:34

Gratulacje i trzymam kciuki, aby wszystko się udało cool
asia.robotki - Sob 24 Maj, 2008 14:32

Super ubranka cool
MAczeK_79 - Śro 13 Sty, 2010 11:05

Jestem po wrażeniem mdleje Super pomysły, pięknie wykonane... Firma na pewno się rozkręci Smile Oj, chciałabym osiągnąć taki poziom jak Ty... oklaski