Prace naszych milusińskich - Prace mojej wnusi-Kasi
alwisia - Śro 01 Lis, 2006 01:01 Temat postu: Prace mojej wnusi-Kasi Zbliżają się święta, a więc na początek troszkę świątecznie. Aniołki z masy solnej
Kasia ma 8 lat.
A to prezenty dla jej mamy: broszka i klipsy- róże,naszyjnik - też z modeliny( przepraszam za kiepską jakość fotek)
alwisia - Sob 03 Mar, 2007 16:33
Kilka(bo nie udało się wszystkich - wysiadły baterie w aparacie) papierowych ozdób ,które zaniesie do klasy.Jest chora, i teraz czuje się troszke lepiej, to zaczęła zaraz robić.Nie lubi szydełka , zdecydowanie uwielbia papier i modelinę.
alwisia - Pią 09 Mar, 2007 22:02
Bardzo się ucieszyła,że podobają się jej prace Paniom.
To jej kartki świąteczne.Różne, wycinane z obrazków, też z opakowań czekolady, rysowane na podstawie innych obrazków, czy kartek, naklejany baranek -wzór ściągnięty z neta.   
Zdjęcia jak zwykle kiepskie,nie wiem czy to wina fotografa, czy aparatu,jakoś nie mogę ustawićdobrej jakości.Zawsze mi wychodzą kiepskie.
alwisia - Sob 24 Mar, 2007 16:29
Dziękujemy za pochwały.
Następne prace z papieru.Kurczak z krepiny i witraż na okno.

alwisia - Pią 13 Kwi, 2007 19:13
Kasiz skorzystała z wolnych dni i na zapas zrobiła mamusi obrazek na Dzień Matki.
alwisia - Nie 06 Maj, 2007 20:58
Ola napisz co wymysliłaś.
Do pani Kiziulki - moja babcia robi bukiety kwiatów z krepiny, szydełkiem, na drutach -może jakiś bukiecik kwiatów.Można też zrobic w/g wzoru pani Kawy 80 piękną księgę z życzeniami.
Teraz pochwalę się moimi pracami.
Mam w tym miesiącu I Komunię i zrobiłam zaproszenia. Zdjecia są mało dokładne, bo błyszczą się złocenia i trudno babci było zrobić je dobrze, są wielkości 1/4 kartki od małego bloku. się
|
|
|