Poznajmy się - Nadeszła kolej i na mnie...
beniaka - Śro 05 Lip, 2006 10:58 Temat postu: Nadeszła kolej i na mnie... Ja niedawno dołączyłam do tego forum, ale z braku czasu nie szperałam w tematach takich jak ten i dopiero teraz przedstawiam sie Wam:
mam na imię Beata, jestem mamą dwójki maluchów (synek ma 7 lat, córcia 20 miesięcy). Dziergać zaczęłam bardzo wcześnie podpatrujac moja mamę, która wówczas uwielbiała wszelkie robótki ręczne, teraz już z tego wyrosła, a ja mam juz chyba porządnie zaszczepionego bakcyla. Mam malo czasu na moje hobby, ale i Wy poprzez swoje prace dodajecie mi chęci do działania. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję na miłą współpracę
Pani Mama - Śro 05 Lip, 2006 11:23
no to wpadłas zresztą tak jak my wszystkie tutaj ale naprawde milo że dołączyłaś do zakręconych szydełkowiczek
Mamutka - Śro 05 Lip, 2006 12:02
Witaj , każda z nas ma tego bakcyla, czyli to już szydełkowa epidemia a raczej przypadłość nie do wyleczenia .
maranta - Śro 05 Lip, 2006 12:40
Beniaka
barbara 1 - Śro 05 Lip, 2006 15:33
Witaj Beniaka My sie znamy z innego forum
beniaka - Czw 06 Lip, 2006 19:56
Dzięki, dzięki za tak miłe przyjęcie , a ta nasza "choroba" jest bardzo pożyteczna
Halkuk - Pią 07 Lip, 2006 05:42
Beniaka witaj wśród nas
A wiesz moja mama też robiła bardzo dużo na szydełku i drutach ( na drutach nieźle śmiga do dziś ) i właśnie dlatego ja nie brałam się za żadne robótki Szydełkuję dopiero niecałe 2 lata i bardzo żałuję że dopiero tak późno zaczęłam . Ale lepiej późno niż wcale
|
|
|