To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - Nadeszła kolej i na mnie...

beniaka - Śro 05 Lip, 2006 10:58
Temat postu: Nadeszła kolej i na mnie...
Ja niedawno dołączyłam do tego forum, ale z braku czasu nie szperałam w tematach takich jak ten i dopiero teraz przedstawiam sie Wam:
mam na imię Beata, jestem mamą dwójki maluchów (synek ma 7 lat, córcia 20 miesięcy). Dziergać zaczęłam bardzo wcześnie podpatrujac moja mamę, która wówczas uwielbiała wszelkie robótki ręczne, teraz już z tego wyrosła, a ja mam juz chyba porządnie zaszczepionego bakcyla. Mam malo czasu na moje hobby, ale i Wy poprzez swoje prace dodajecie mi chęci do działania. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję na miłą współpracę bye

Pani Mama - Śro 05 Lip, 2006 11:23

no to wpadłas zresztą tak jak my wszystkie tutaj ale naprawde milo że dołączyłaś do zakręconych szydełkowiczek kwiatek dla ciebie idę na imprezę kwiatek dla ciebie
Mamutka - Śro 05 Lip, 2006 12:02

Witaj kwiatek dla ciebie , każda z nas ma tego bakcyla, czyli to już szydełkowa epidemia a raczej przypadłość nie do wyleczenia hahahihi .
maranta - Śro 05 Lip, 2006 12:40

Beniaka cmoknięcie radocha
barbara 1 - Śro 05 Lip, 2006 15:33

Witaj Beniaka cmoknięcie My sie znamy z innego forum
beniaka - Czw 06 Lip, 2006 19:56

Dzięki, dzięki za tak miłe przyjęcie cmoknięcie cmok , a ta nasza "choroba" jest bardzo pożyteczna cool radocha
Halkuk - Pią 07 Lip, 2006 05:42

Beniaka witaj wśród nas wesoło mi cmok
A wiesz moja mama też robiła bardzo dużo na szydełku i drutach ( na drutach nieźle śmiga do dziś ) i właśnie dlatego ja nie brałam się za żadne robótki puknąć się Szydełkuję dopiero niecałe 2 lata i bardzo żałuję że dopiero tak późno zaczęłam . Ale lepiej późno niż wcale cool