To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Koty - ALMA i GIZA

Lacrima - Pon 03 Lip, 2006 10:33
Temat postu: ALMA i GIZA
Ja od 5 lat mam Alme Lacrime ( tak ma w rodowodzie i juz wiecie dlaczego mam taki nick) kupiliśmy ją młodszemu synowi na komunie . Po roku urodziła sie Giza i tylko ona przeżyła z miotu.
Tutaj fotki Almy z zeszłorocznymi kociakami musiałam je karmic butelka bo miała gorączke poporodową Sad

Tego kochałam najbardziej to była taka sierotka niestety zgineła tragicznie

To jest Giza

A to Alma

A to będzie duma mojego syna 300l akwarium do[iero posadził roslinki

Mamutka - Pon 03 Lip, 2006 10:46

Alma to piękna kocica, ma niesamowite oczy ooooo

Jaka szkoda, że zginął ten maluszek. Nie dziwię się, że kochałaś go najbardziej - takiej mordki nie można nie kochać przykro mi

Lacrima - Pon 03 Lip, 2006 11:09

Wiesz on cały czas chodził obsikany taka ofiora losu ale tak bardzo pragnoł miłości wzieła go kobieta której utonoł mąż miłość od 1 wejrzenia i nie wiadomo jak Iti wlazł do pralki i ona go wyprała karetke musieli wzywać do niej.
Rockgirl_Madzik - Pon 03 Lip, 2006 11:28

przykro mi Matko jedyna!!! Biedny kociaczek...Takie maleństwa trzeba bardzo pilnować. To ciekawskie niuniusie i wszędzie chcą wejść... Teraz cieszę się, że nie mam jak na razie w domu pralki...

Alma i Giza to urocze kotki. Szkoda, że nie wszystkie maleństwa Almy przeżyły Crying or Very sad

Mamutka - Pon 03 Lip, 2006 11:57

Straszne. Biedny kotuś.
Historia jak z jakiegoś filmu, niesamowite Sad

Marzena, ja nie zauważyłam, że to są dwa koty. Myślałam, że to Alma bo oczy mają tak samo hipnotyzyjące Smile.

Lacrima - Czw 06 Lip, 2006 13:53

To nie całkiem normalna kotka sąsiad próbowała wejść do karmnika bo padał deszcz