Galerie prac użytkowników forum - [szydełko] Prace początkującej szydełko-maniaczki :)
Początkująca - Czw 01 Gru, 2016 15:20 Temat postu: [szydełko] Prace początkującej szydełko-maniaczki :) Witajcie!
Moją przygodę z szydełkowaniem zaczęłam jakiś rok temu Zaczęło się od czapek, kwiatków i szalików, szukałam instrukcji na youtube i próbowałam robić. Z czasem tak złapałam bakcyla, że już żyć bez tego nie mogę i próbuję powiększyć swoją pasję o druty
Pierwsza czapa wyglądała tak:
Potem przyszła pora na serwetki:
I spódniczki:
Póki co po roku opracowałam swój sposób na robienie szydełkowych koników(jestem też pasjonatką jeździectwa ) i szaleję z nimi na potęgę Oto one:
Pierwszy:
Kolejne:
I powstała nawet duża żyrafa
Mam ich jeszcze duuuużo, ale nie chcę przesadzić z ilością zdjęć na jeden post Aktualnie powstaje jeszcze jeden jednorożec
Początkująca - Pią 02 Gru, 2016 10:34
Czy można dodawać posta pod postem?
Dziś skończyłam kolejnego konika:
Robiłam też inne zwierzaki
Powstał nawet George ze Świnki Peppy
Początkująca - Pią 02 Gru, 2016 21:14
A dziś powstała czapa dla córy
elka j. - Pią 02 Gru, 2016 21:57
Witaj Początkująca na naszym forum Przywitałaś się pięknymi pracami. | Początkująca napisał/a: | | Moją przygodę z szydełkowaniem zaczęłam jakiś rok temu |
Jestem pod wrażeniem Twoich prac, zwłaszcza, że Twoja przygoda z szydełkiem trwa od niedawna, a prace pięknie dopracowane. Niejedna początkująca i niepoczątkująca chciałaby tak ładnie, równiutko i z pomysłem dziergać. Zwierzaki są świetne, wszystkie mi się podobają, szczególnie ujął mnie jeżyk z zabawną czupryną i psiaczek, koniki super, no a najbardziej urocza córcia w czapie
Z przyjemnością będę podziwiać kolejne prace.
Początkująca - Pią 02 Gru, 2016 22:14
Dziękuję, bardzo mi miło
Dalej pracuję nad szczegółami i ładnymi wykończeniami, bo jeszcze nie spełniają moich oczekiwań estetycznych A jeżyk to miał być lew
Córa zachwycona, sama mnie męczy żebym ją nauczyła, ale jeszcze ze względu na wiek(ma 4 lata) nie bardzo daje radę- jednak mam nadzieję, że chęci i zapał jej pozostanie
siebusania - Pią 02 Gru, 2016 22:31
Witam
Piekny wstep. Piekne prace słodka córcia. Oby oby ten zapal nie minal. Mam w tym samym wieku corcie i zabiera mi szydelka i nitki i tez chce hihi
elka j. - Sob 03 Gru, 2016 00:13
| Początkująca napisał/a: | | A jeżyk to miał być lew |
No to masz dwa w jednym W moim wieku, to wzrok już zaczyna szwankować Lew jest super
| Początkująca napisał/a: | | Córa zachwycona, sama mnie męczy żebym ją nauczyła, ale jeszcze ze względu na wiek(ma 4 lata) nie bardzo daje radę- jednak mam nadzieję, że chęci i zapał jej pozostanie |
I oby tak zostało, przejmie pałeczkę po mamusi Moja córka nigdy nie garnęła się do robótkowania, niestety...
nula - Sob 03 Gru, 2016 07:39
witaj !
jak na rok działalności szydełkiem to sporo prac - podziwiam nie tylko ilość ale przede wszystkim jakość
zwierzaki są świetne
no i trafiłaś w dobre miejsce
tu Ci inspiracji nie zabraknie ....
Początkująca - Sob 03 Gru, 2016 09:31
Ślicznie dziękuję!
Oj inspiracje są potrzebne, bo moja kreatywność jest ograniczona Rzeczy jest o wiele więcej, bo siedzę jeszcze z małą w domu i szydełkuję kiedy tylko mogę, ale nie wszystkie są sfotografowane Teraz chciałabym spróbować sił z drutami, robię już czapki i bardzo proste skarpetki, teraz kupiłam ładną włóczkę i będę się przymierzać do sweterka
Anulkaa - Sob 03 Gru, 2016 10:50
Super prace. Czapeczka dla córci przepiękna.
Jak na początkującą osobę to bardzo dobrze ci idzie.
Gratuluje
Salem - Sob 03 Gru, 2016 19:13
Prace świetne i wcale nie wyglądają jakby je robiła osoba początkująca.
joana - Sob 03 Gru, 2016 20:31
Początkująca, Ciekawe prace.
Krakowianka - Nie 04 Gru, 2016 09:25
Miło Cię poznać i podziwiać efekty Twojej pracy. Maskotki są świetne
córcia uśmiechnięta a my czekamy na dalszy ciąg...
katrinka - Nie 04 Gru, 2016 10:21
Śliczne prace...maskotki są prześliczne
Witaj na forum
Początkująca - Nie 04 Gru, 2016 13:14
Bardzo wszystkim dziękuję!
Pysiatom - Pią 16 Gru, 2016 18:53
Fantastyczne początki !!!
zuzik45 - Pią 16 Gru, 2016 21:54
Jak na początkującą to super wszystko wygląda
Maskotki piękne aż się uśmiechnęłam jak je zobaczyłam.
Córcia w roli modelki wypada perfekt i z chęcią będę zaglądać tu do Ciebie bo jest co oglądać.
marysia54 - Sob 17 Gru, 2016 21:57
Początkująca
Witaj na naszym forum
Przepiękne robisz zwierzaczki, są naprawdę urocze,
czapeczka dla córeczki słodka
krzysia551 - Sob 17 Gru, 2016 22:20
Początkująca, świetne prace
Witamy na forum
Apak - Nie 18 Gru, 2016 00:39
Brawo brawo!
zabka611 - Nie 18 Gru, 2016 07:34
Rok czasu i tworzysz takie piękne rzeczy,co to będzie za dwa , pięć lat ???? Czapunia dla Malutkiej śliczna.
Bożena- 2000 - Czw 22 Gru, 2016 19:45
Brawo. Wyjątkowo kreatywna z Ciebie początkująca. Fantastyczne prace.
MagiaISzydelko - Wto 27 Gru, 2016 22:27
Piękne prace. Zobaczysz jak po roku jeszcze lepiej będą wyglądać, choć tym niczego nie brakuje
|
|
|