Problemy, pytania - Tunika szydełkowa 4 kolory
peonia - Wto 15 Mar, 2016 20:19 Temat postu: Tunika szydełkowa 4 kolory Cześć,
spotkałam w sieci zdjęcia takiej tuniki.
Mam do was pytanie - czy ktoś coś o niej wie? Czy można do niej gdzieś zakupić schemat? A może jest to tylko gotowy wyrób do zakupienia?
Chętnie bym taką latem ponosiła, ale też jeszcze milej byłoby samej ją wydziergać.
Trochę mi to wyglądało, jak wzór Dropsa, ale nic na stronach Dropsa nie znalazłam.
ania_b - Wto 15 Mar, 2016 20:47
Zdjęcie zostało zapisane ze strony sklepu Roaman's, ale musiało to być jakiś czas temu, bo już nie ma tej tuniki w aktualnej ofercie. Znalazłam jeszcze taką wersję kolorystyczną
Czyli nie znajdziesz ani dokładnego wzoru, ani już jej nie kupisz. Pozostaje kombinować samemu.
AlaJ - Śro 16 Mar, 2016 08:33
Te dwa modele różnią się fasonem i jak na moje oko to wcale nie jest dzianina, tylko tkanina w ozdobne dziurki i tłoczenia.
japoneczka01 - Śro 16 Mar, 2016 09:26
Tu jest duże zbliżenie http://ifotki.info/10/8bd...453984.jpg.html
qrystyna216 - Śro 16 Mar, 2016 11:07
| AlaJ napisał/a: | | Te dwa modele różnią się fasonem i jak na moje oko to wcale nie jest dzianina, tylko tkanina w ozdobne dziurki i tłoczenia. |
To prawda, ewidentnie tkanina.
Ale i fajny pomysl na zrobienie takiej tuniki z dzianiny.
Coś takiego, lub podobną widziałam na Dropsie.
vichta - Śro 16 Mar, 2016 11:23
A moim zdaniem jednak dzianina, tylko taka cienka, cięta z beli na metry. Modele są takie same. Różnią sie jedynie głębokością dekoltu. Pomarańczowy jest najmniej wycięty.
Wszystkie modele są świetne
koteccek00 - Czw 17 Mar, 2016 00:01
Sliczna tuniczka, az mnie natchnienie wzielo na takie cos! Moze cos pokombinuje.
Mnie sie wydaje, ze to dzianina i tkanina.
peonia - Czw 17 Mar, 2016 09:08
Dzieki dziewczyny.
Czyli nie ma opcji, tylko samemu kombinować trzeba.
|
|
|