To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Praca na maszynach dziewiarskich - podstawy - Instrukcje obslugi do roznych maszyn (Angielski)

koteccek00 - Pon 29 Lut, 2016 17:42
Temat postu: Instrukcje obslugi do roznych maszyn (Angielski)
http://knittsings.com/knitting-machine-manuals/

Jesli szukasz instrukcji do Brother !!!!

Zwroc uwage, ze w 2012, Brother zmienil FTP strone. Jak klikniesz na maszyne pojawi sie login i haslo. Wpisz: customer w obu okienkach.
Niestety u mnie nie dziala, albo zmienili chaslo, abo nalezy uzyc inna wyszukiwarke.

Natalia - Pon 07 Mar, 2016 12:48

Brother jest bardzo popularną maszyną , wiele osób posiada instrukcję w różnych języka , można poprosić , zrobić ksero za opłatą
Zygfryd Smarzyk - Śro 08 Cze, 2016 19:22
Temat postu: Co wiecie o tej maszynie dziewiarskiewj?
Stałem się posiadaczem maszyny jednopłytowej privileg 200 (chyba Quelle). Czy cokolwiek o takiej maszynie słyszeliście? Szukałem instrukcji do niej, jednak bezskutecznie.
Pozdrawiam

japoneczka01 - Czw 09 Cze, 2016 08:52

Tu jest strona z instrukcjami do sprzętu, którym handluje Quelle lecz maszyny dziewiarskiej nie ma http://www.e-manual.eu/pl/marki-6/PRIVILEG.html
hmm

Na forum Elektroda przed sześciu laty ktoś szukał takiej instrukcji po polsku, bo miał po niemiecku. Może udałoby się Panu nawiązać kontakt?

Jeszcze jest szansa w serwisie naprawczym, mogą dysponować instrukcją i z dobrej woli pouczyć jak obsługiwać.

Zygfryd Smarzyk - Czw 09 Cze, 2016 09:15

Japoneczka01 dziękuję za pomoc. Dzięki Tobie jestem na tropie i będę szukał dalej. Pozdrawiam Tarnów – byłem tam dwa tygodnie temu.
japoneczka01 - Czw 09 Cze, 2016 09:18

Rozminęły się nasze posty jak dopisywałam w edycji pomysł na serwis naprawczy.
Natalia - Pon 27 Cze, 2016 17:02

możesz rowniez posłużyć sie instrukcją do Passapa 2000 to prawie ta sama maszyna
jesli Twoja jest jednopłytowa to obsługa jest naprawdę prosta

jesli to mozliwe wstaw zdjecie Twojej maszyny