Porady - Kombiwar - czy warto kupić?
mrober - Pią 07 Sie, 2015 15:51 Temat postu: Kombiwar - czy warto kupić? Mam nadzieję,że któraś z Was dziewczyny ma to ustrojstwo w domu.Doradźcie czy warto kupić ? Porównując kombiwar do piekarnika czy szybciej można coś usmażyć? Czy zżera mniej energii od piekarnika, czy potrawy są smaczniejsze z kombiwaru czy piekarnika. Dotychczas używam w kuchni piekarnika elektrycznego zarówno do pieczenia ciast, mięs zapiekanek. Najbardziej interesuje mnie czy jest oszczędny w pożeraniu energii, ale chętnie dowiem się co za cuda można stworzyć w kombiwarze (a w piekarniku tradycyjnym się nie da) Z góry dziękuję za rady.
dziewanna - Sob 08 Sie, 2015 16:21
Tak szczerze - to odradzam. Masz piekarnik elektryczny na pewno z wszystkimi bajerami
i te same funkcje ma kombiwar, z tym że kombiwar możesz postawić gdzie chcesz.
Kupiłam za 320 zł, użyłam tylko raz i całe szczęście, że miałam komu dać w prezencie.
mrober - Nie 09 Sie, 2015 15:19
Dziękuję za odpowiedź. Skoro jak piszesz kombiwar to piekarnik tyle że przenośny i nic innego oryginalnego w nim nie upiekę to masz rację nie warto zagracać kuchni. Szkoda kasy i miejsca w kuchni.Jak sie głebiej zastanowię to piekarnik z racji rozmiarów jest wygodniejszy ( duża blacha ciasta, pieczenie pizzy ). Ja raczej myślałam,że w kombiwarze da się przyrządzić coś czego sie nie da w piekarniku ,no i to że żre mniej prądu. Dziękuję raz jeszcze za radę.
|
|
|