Problemy, pytania - szukam " pięknej " serwetki
halszka - Wto 16 Cze, 2015 20:21 Temat postu: szukam " pięknej " serwetki Witam Was Kochane i proszę o pomoc;
- kiedyś ( nie tak dawno ) nasza forumka/maranciarka - prosiła o schemat ślicznej serwetki , którą pamiętam jako : biała serwetka ( zwykły słupkowy środek ) jako tło , do tego różowa spora falbanka szydełkowa ( takie " rozetki " zaokrąglone ) i szydełkowe 3 kolorowe kwiatki z listkami ... ślicznie ta serwetka wyglądała ... ale nie była mi potrzebna - to wielki błąd
dla mnie to teraz jest zadanie na ... wczoraj
liczę na Was Kochane , bo chyba już jestem "emerytką " skoro nie mogę odnalezc i wyszukać potrzebnego mi tematu/wzoru na forum ...
nieaktualne , już znalazłam
japoneczka01 - Śro 17 Cze, 2015 12:29
trudno pamiętać szczegóły - może taka i schemat gorzej z kwiatkami i listkami, bo nie podano do nich schematu, ani opisu
Nie podałaś też jaki kształt tej serwetki - okrągła, owalna czy prostokątna? Jaką techniką robiona - szydełko, frywolitka, burgijska?
halszka - Czw 18 Cze, 2015 11:09
Tak , o tą mi chodziło , ale ja też już ją znalazłam - dziękuję ci bardzo
japoneczka01 - Czw 18 Cze, 2015 16:24
| halszka napisał/a: | | do tego różowa spora falbanka szydełkowa | Szukałam z falbanką, ale nie znalazłam. Natomiast, ta którą znalazłam miała być na pocieszenie.
|
|
|