Galerie prac użytkowników forum - Moje robótki ręczne - odskocznia -pasja
irena-irlandia - Nie 01 Lut, 2015 11:29 Temat postu: Moje robótki ręczne - odskocznia -pasja Witam i pozdrawiam wszystkie forumowe pasjonatki wszelkich prac twórczych.moje prace są w zasadzie związane ze strojeniem i ubieraniem moich wnuczek Mai i Oliwki.
Nie wiem tylko czy mam to rozbić na działy-szycie,szydełko czy druty.Na razie wstawię fotki wszystkie razem
Szycie to po części są przeszywania z pozyskanych tkanin odzieży używanej-kupowanej w sklepach z taką odzieżą,Czasami zdarza się kupić taką odzież wcale nie używaną.Taka tkaninka jest wtedy rzadkością i w sklepach materiałowych jej nie znajdziemy.Są również i z nowej tkaniny
Uwaga...to są moje własne zdjęcia przeniesione z mojej strony na Wizazaz.nie wiem,czy własnych zdjęć nie można kopiować....
Oto i one.
modelka Maja z fochem na imprezie
MagiaISzydelko - Nie 01 Lut, 2015 12:15
Fantastyczne Super pomysły, a i wykonanie
katrinka - Nie 01 Lut, 2015 12:44
Świetne prace i sliczna wnusia,nawet z fochem
Apak - Nie 01 Lut, 2015 13:22
Twoje wnuczki mają fantastyczną garderobę! No i fantastyczną babcię, która im te wszystkie śliczne ubrania tworzy Foch uroczy!
irena-irlandia - Nie 01 Lut, 2015 13:35
Na modelkach...wnusie
Maja 4 latka
princeska przystrojona spinaczami na bieliznę.
spódniczka-moja dodatki kupno
Maja -jasełka 2015 r.
będą potworki-czaszki 1-listpodowe
Pysiatom - Nie 01 Lut, 2015 14:51
No taka babcia to skarb. Wspaniałe ubranka.
misia0808 - Nie 01 Lut, 2015 16:17
Jakie śliczne ubranka. Widać, że Babcia bardzo kocha swoje wnuki i tworzy dla nich wyjątkową garderobę. Cudne wszystkie prace
|
|
|