Poszukuję - Szukam... kordonka Aida kolor 133
Igoria - Sob 25 Maj, 2013 19:47 Temat postu: Szukam... kordonka Aida kolor 133 Jak w temacie.
Zależy mi na kupnie wycofywanego już ze sprzedaży koloru 133, czyli chabrowego / modrakowego/ kobaltowego - jak zwał, tak zwał, ale właśnie tego. W sklepach internetowych już go nie widzę , ale może któraś z Was widziała go w jakiejś stacjonarnej pasmanterii lub ma zapas, do odsprzedaży i mogłaby mi pomóc w jego nabyciu. Grubość właściwie nie ma znaczenia, choć obecnie mam 15. i jest OK.
Bardzo proszę o pomoc!
AlaJ - Sob 25 Maj, 2013 22:50
Tu jest piątka: http://www.swiathaftu.pl/...da_5.13235.html
Igoria - Sob 25 Maj, 2013 23:10
Dziękuję! Mi też udało się ją jednak znaleźć. Dziwne, bo w tym samym sklepie kupowałam ten kolor, ale własnie 15 z wyprzedaży i do głowy mi nie przyszło, zobaczyć jakie kolory mają w normalnej sprzedaży. Czasem ludzie to chyba jednak mają zaćmę
alienor - Nie 26 Maj, 2013 11:34
Igoria wyslij zapytanie do sklepów .Przewaznie to sa sklepy stacjonarne i nie zawsze maja zaktualizowana strone w necie .Tak mi sie udalo kiedys dokupic wloczki ktorej teoretycznie tez nigdzie nie było.
Igoria - Nie 26 Maj, 2013 11:40
O, dzięki za radę. Rzeczywiście - możesz mieć rację. Spróbuję popytać - może coś uda się załatwić. Jeszcze raz dziękuję!
Igoria - Wto 04 Cze, 2013 12:10
Temat już zamknięty:), bo zdobyłam już spore zapasy róznych grubości tego koloru. Obie rady okazały się pomocne, za co jeszcze raz bardzo dziękuję i pozdrawiam!
|
|
|