Frywolitki - Okazja! Kordonki Lizbeth cudny melanż-korzystnie wymienię
peonia - Sob 23 Mar, 2013 13:31 Temat postu: Okazja! Kordonki Lizbeth cudny melanż-korzystnie wymienię Dziewczyny,
przywiozłam sobie z USA spory zapas wyjatkowej jakości kordonków Lizbeth, rzadko spotykanych w Polsce. Jest to kordonek najwyższej jakości, znacznie lepszy od dostępnej w Polsce Aidy. Bawełniany, 6-nitkowy, nitka merceryzowana, mocna i śliska. Został zaprojektowany specjalnie z myślą o frywolitce i wymagających szydełkujących. Ma wyjątkowe kolory - wielo- i jednobarwne. Praca z nim to wyjątkowa przyjemność.
Nić ma grubość 20 (coś między 20 a 30 Aidy), pakowana jest po 25 g, każdy moteczek ma 210 yardów nici.
Chciałabym zaproponować wymiankę.
Dostępne kolory są w załączonym pliku. Każdego koloru mam po 2 kłębki, czyli razem 50 g w kolorze.
Potrzebuję większej ilości Aidy 20 w białym, śmietankowym, kremowym czy beżowym kolorze. Proponuję wymianę 2 kłębuszków Lizbeth za 1 kłębuszek Aidy w takim kolorze.
Myślę, że wymiana jest bardzo korzystna. Jeden kłębuszek Lizbeth kosztuje około 18 pln, daję dwa, czyli 36 pln za 1 Aidę (około 15 pln) :> .
Jestem też otwarta na inne propozycje, jakby coś proszę pisać na priv.
|
|
|