Poznajmy się - Dobry wieczor ;)
Kropelka - Pią 19 Paź, 2012 21:03 Temat postu: Dobry wieczor ;) Serdecznie i cieplutko witam wszystkich na tym pieknym forum.
Paddington - Nie 21 Paź, 2012 10:40
Cześć Jaki marzycielski avatar... bardzo ładny. Powiedz nam coś więcej o sobie-jakie techniki lubisz, co tworzysz, może z jakiej części świata jesteś...
Czuj się jak u siebie i baw dobrze. Pozdrawiam
Kropelka - Nie 21 Paź, 2012 12:08
Paddington jestem z Niemczech, nie umiem robic takich pieknych rzeczy jak Wy robicie, ale uwielbiam to ogladac.
Zycze Ci pieknej niedzieli.
Paddington - Wto 23 Paź, 2012 13:56
Kropelka, nie pisz "nie umiem" napisz JESZCZE nie
Przecież to dla każdego jest i dasz radę z pewnością, a z każdym nawet najdziwniejszym pytaniem możesz zagadywać na forum i uwierz mi, tu zawsze ktoś odpowie, poradzi, pomoże (wiem to po swoich początkach w różnych technikach)
Śmiało
Justyna Natalia - Pon 29 Paź, 2012 20:01
Witam i ja.
Jestem tu całkiem nowa i od dawna chciałam do Was dołączyć. Zawsze kiedy podejrzałam coś ciekawego w necie , to pochodziło to od "Maranciaków". No i żeby wreszcie zaspokoić moją ciekawość oraz z czasem podzielić się swoimi dokonaniami- jestem wśród WAS.
Pozdrawiam wszystkich gorąc
Justyna Natalia
Z czasem załączę moje prace- głównie hafty krzyżykowe, ale też robótki na szydełku i drutach . Muszę je tylko obfotografować
Paddington - Wto 30 Paź, 2012 08:52
Justyna Natalia, miło poznać Pokazuj swoje dziela, z przyjemnością poogladamy i będziemy się inspirować
aniaso4 - Wto 30 Paź, 2012 15:21
Justyna Natalia, witaj na najmilszym forum
|
|
|