To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze spotkania - spotkania robótkowe łódzkie

modesty - Nie 17 Cze, 2012 18:45
Temat postu: spotkania robótkowe łódzkie
nie wiem gdzie to zamieścić dlatego wstawiam tutaj. Chcę zapytac czy w woj. łódzkiem są organizowane jakieś spotkania robótkowe? pozdrawiam Basia
ciapara - Nie 17 Cze, 2012 19:06

modesty, do tej pory nie było...ale moze juz pora zeby zrobic. Jest kilka łodzianek Smile
modesty - Wto 19 Cze, 2012 07:39

ja bym była za, można się spotkać w jakiejś kawiarence pogadać może kilka dziewczyn by wpadło pozdrawiam
Dżastii - Wto 19 Cze, 2012 09:10

maxima kiedyś rzuciła taki temat, ale nikt sie nie odezwał.
http://maranciaki.pl/forum/viewtopic.php?t=10139

Ada - Wto 19 Cze, 2012 15:38

Wydaje mi się, że ten temat powinien być w innym miejscu. Są takie osoby, których druty nie interesują i tu nie zaglądają i chociaż byłyby chętne na takie spotkania, to nie będą o nich wiedziały. Temat powinien być widoczny dla wszystkich, jednak ja jak narazie nie widzę na niego miejsca. Może w "Propozycjach" http://maranciaki.pl/forum/viewforum.php?f=35 ?
modesty - Śro 20 Cze, 2012 11:04

jeżeli ktoś by był chętny to niech się wpisze zobaczymy ile by było chetnych w innych miastach takie spotkania odbywają się regularnie więc dlaczego nie zrobić tego w Łodzi? pozdrawiam
ciapara - Czw 09 Sie, 2012 19:23

modesty, ja sie pisze i małolate jeszcze jedna przyprowadze Smile
modesty - Pią 10 Sie, 2012 09:07

to fajnie zobaczymy czy ktoś się jeszcze znajdzie pozdrawiam Basia
modesty - Czw 23 Sie, 2012 10:26

to powiem Wam nowinę spotkania robótkowe odbywają się w łodzi co jakiś czas. Następne spotkanie będzie 2 września w kawiarni Retro Cafe na ul. Moniuszki 11 o godzinie 16. Ja bym przyjechała już na 15 bo mam spory kawałek drogi do przebycia więc jakby ktoś przyszedł wcześniej to super. Dajcie znać co i jak pozdrawiam Basia
modesty - Czw 06 Wrz, 2012 09:19

Kolejne spotkanie robótkowe odbędzie się 7 października 2012 w RETRO CAFE ulica moniuszki 11, godzina 16,00
ciapara - Czw 06 Wrz, 2012 16:24

modesty, znowu niedziela, nie dam rady.
modesty - Pią 07 Wrz, 2012 09:58

Z tego co zauważyłam to te spotkania odbywają się tylko w niedzielę a ja też mam kiepski dojazd w dni wolne pozdrawiam
Kropla - Pon 22 Paź, 2012 14:34

Czy będzie jakieś następne spotkanie? A może założymy jakiś łódzki klub robótkowy - wiem, że np. w moim lokalnym centrum kulturalnym odbyrają się spotkania frywolitkowe, ale niestety chyba tylko z myślą o starszych paniach. Poza tym wiem, że jest jakis klub zajmujący się koronką klockową. Czy jest jakaś strona internetowa waszych spotkan?
modesty - Wto 23 Paź, 2012 10:57

na pewno będzie spotkanie na razie nie wiem kiedy ale dla mnie trochę za późno bo muszę dojeżdżać więc ja się piszę na jakieś spotkania w nowej grupie i może w tygodniu jakby dało radę? co o tym sądzicie? Pozdrawiam Basia
Kropla - Wto 23 Paź, 2012 15:26

W tygodniu jest ten problem że część osob zwykle pracuje. A może w soboty? często jest troche lepszy dojazd niż w niedziele.
modesty - Śro 24 Paź, 2012 12:05

może być w soboty np tak na 15 tylko może w listopadzie?
Kropla - Śro 24 Paź, 2012 13:43

no ja moge mowić tylko za siebie, bo jeszcze na żadnym waszym spotkaniu nie byłam i nie wiem, kto na nie przychodzi. Może niech się odezwie ktoś kto organizował te poprzednie?
Grażyna - Czw 25 Paź, 2012 15:52

Hmm...muszę też pomysleć.
ciapara - Czw 25 Paź, 2012 16:58

Ja w sobote moze i bym dala rade
Kropla - Sob 03 Lis, 2012 00:47

Pierwsza sobot alistopada jutro - czy szykuje się spotkanko? a może w niedzielę?
gosialair - Sob 03 Lis, 2012 10:57

Witam wszystkie Dziewiareczki i śpieszę donieść , że takie spotkania odbywają się już od roku w Łodzi. Następne spotkanko jest w niedzielę 4 listopada o godzinie 16 w Retro Cafe na Moniuszki. Wszystkich serdecznie zapraszamy. Ja mogę być już o 15 jeśli jest taka potrzeba, tylko dajcie znać. Jeśli chodzi o spotkania w sobotę to chyba nie ma problemu, to tylko kwestia dogadania się. W takim razie do zobaczenia. Gosia
Kropla - Sob 03 Lis, 2012 18:52

O super! Ja przyjadę - tylko jak was poznam? I co robicie na tych spotkaniach? Gawedzicie tylko, czy tez robótkujecie?
gosialair - Nie 04 Lis, 2012 10:49

Super, na pewno nas poznasz,jesteśmy w ostatniej sali. Pani obsługująca też jest w temacie. Na spotkaniach robótkujemy rozmawiamy po prostu spędzamy mile czas.
ciapara - Nie 04 Lis, 2012 17:57

Jezeli przeniosłyby się spotkania na sobotę ja byłabym chętna żeby dołączyć na stałe.
Kropla - Nie 04 Lis, 2012 21:21

Ustaliłyśmy, że spotkamy się w sobotę, 24 listopada o 16 tez w Czekolada Retro Cafe w Łodzi na Moniuszki.