Nasze prace - Dziewanna i kartki
tareska - Pon 15 Kwi, 2019 11:37
to fakt Joasiu, ale jak widać nie zapomniałaś jak robi się pergamono
karteczka bardzo delikatna co dodaje jej tylko uroku
elapok - Sob 27 Lip, 2019 12:57
Piękna, zawsze zazdrościłam tym co to potrafią
dziewanna - Wto 02 Lip, 2024 15:50
skohen - Śro 03 Lip, 2024 08:48
Śliczności, szkoda, że nie można powiększyć.
dziewanna - Śro 03 Lip, 2024 10:50
Dziękuję Jolu, nie można powiększyć bo wstawiłam zdjęcie przez "załącz plik".
Komunikat był taki, że plik może mieć tylko 100 pikseli, czyli maleństwo i po kliknięciu
na zdjęcie nie powiększa się
* 100 pikseli albo 100 KB, pogubiłam się.
9 razy zmniejszałam zdjęcie, ma mieć 100 KB, czy się udało?
[ Dodano: Czw 07 Sie, 2025 17:37 ]
https://i.postimg.cc/fyW9VgpW/DSC-0410.jpg
Wkleiłam odnośnik i nie wiem czy zdjęcie będzie widać? Uczę się na błędach
[ Dodano: Czw 07 Sie, 2025 17:41 ]
No i tak - klik na link i pokazuje się zdjęcie, może powinnam zrobić z innej pozycji?
Kolejna próba?
skohen - Czw 07 Sie, 2025 18:55
Ale ja nie widzę, nie otwiera mi się. na tym maleńkim zdjęciu słabo widać. Coś zrobiłaś nie tak. Kot, którego wstawiłaś jest ok.
[ Dodano: Czw 07 Sie, 2025 20:04 ]
Tam, gdzie wstawiłaś link, jest super. Piękna kartka. Zdjęcie pod linkiem, niestety nieczytelne.
W postimage wstawiasz zdjęcie, kppiujesz poniżej "miniatuta na forum", wstawiasz na forum i pojawia się zdjęcie, nie link. tak, jak to zrobiłaś z kotem.
dziewanna - Czw 07 Sie, 2025 20:12
Jolu bo wymieszalam rozne lata i wyszedl balagan. Jednak jak kliknelas link to zdjecie zobaczylas i fajnie. To malutkie zdjecie wstawialam dawno temu gdy juz fotosik nie funkcjonowal. Tera najwazniejsze, wstawilam zdjecie w postimage i podswietlilam pierwszy link, odnosnik....klik kopiuj i pobieglam tu, dalam wklej, pokazal sie tylko link. Z kotem bylo inaczej podswietlilam link miniatura na forum, gdy pisalam widzialam tylko link, gdy juz wyslalam wiadomosc to zobaczylam zdjecie. Oj, namieszalam.
skohen - Czw 07 Sie, 2025 20:25
Żadne namieszałam, nie przesadzaj. Jest dobrze. Musisz na postimage kopiować " miniatura na forum" i będzie dobrze.
|
|
|