Pogaduszki szydełkowe - Ile belfrów dzierga na naszym forum?
krystyn47 - Wto 11 Sie, 2009 19:13
Witaj w gronie dyplomowanych - GRATULUJĘ !
Dziwi mnie to co napisałaś do Nietoperka o swojej koleżance. Ależ ona musi się męczyć w tej pracy bidulka.
Paillette - Śro 12 Sie, 2009 10:43
| krystyn47 napisał/a: |
A wracając do dyplomowania. Myślałam, że moja droga awansowa się już zakończyła. A tu doszły mnie słuchy, że GÓRA wymyśliła 3 stopnie specjalizacji dla dyplomowanych, żebyśmy się czasem nie nudzili. |
Żartujesz a gdzie można znaleźć szczegóły w tym temacie ????
Paillette - Śro 12 Sie, 2009 10:50
Znalazłam http://www.dziennikpolski...04e058fe.0.html
Miłego czytania....
Susan - Śro 12 Sie, 2009 11:23
krystyn47, ona to w żartach mówiła Taki czarny humor ma dziewczyna natomiast to o papierach było na serio
A tak swoją droga nauczycieli bibliotekarzy to tu sporo! Niezła biblioteka by nam wyszła w tej naszej szkole!
mala100gosia - Śro 12 Sie, 2009 11:30
ja mogła bym isę zając informacją naukową i archiwzowaniem danych to chyba wychodzi mi najlepiej
krystyn47 - Śro 12 Sie, 2009 13:02
Susan no myślę, że mam słowa twojej koleżanki wziąć z przymrużeniem oka
Paillette dzięki, że odnalazłaś ten artykuł, bo ja nie mogłam odtworzyć w pamięci gdzie to widziałam.
ajlii - Sob 15 Sie, 2009 12:18
| Susan napisał/a: | | Niezła biblioteka by nam wyszła w tej naszej szkole! |
To ja mogę wymalować na ścianach kubusie puchatki i inne księżniczki Robię to od dwóch tygodni w pracy, i chociaż już nie mogę patrzeć na farby, to za chwilę wiem że będę tęsknić...
Anka480 - Sob 15 Sie, 2009 17:08
| mala100gosia napisał/a: | | ja mogła bym isę zając informacją naukową i archiwzowaniem danych to chyba wychodzi mi najlepiej |
To ja się zgłaszam do bibliografowania i tworzenia zestawień bibliograficznych i bibliografii załącznikowej. Pozdrawiam
gosias - Sob 15 Sie, 2009 21:30
"Niebelferka" zgłasza się na zorganizowanie i aministrowanie Maranciakowej szkoły
Marwalen - Sob 15 Sie, 2009 23:01
Ja właściwie też jestem nauczyciel j.rosyjskiego i do tego bibliotekarz, niestety, nie mam praktyki w żadnym z moich zawodów wyuczonych.
szajajaba - Nie 16 Sie, 2009 13:21
A to nie problem, z czasem nabrałabyś wprawy
Dla mnie proszę w Maranciakowej szkole koniecznie utworzyć klasę integracyjną!
Paillette - Nie 16 Sie, 2009 13:56
To ja się piszę na poprowadzenie ćwiczonek relaksujących i rozciągających, byśmy nie musiały szukać szydełek z turbodoładowaniem, bo niektóre Foremki takowe posiadają tylko przyznać się nie chcą....
szajajaba - Pon 17 Sie, 2009 10:23
OOo właśnie I ja poproszę jeszcze w ramach RP o warsztaty jakieś szydełkowe
gosias - Pon 17 Sie, 2009 11:01
Tak sobie myślę, że fajnie byłoby zorganizować kiedyś ogólnopolskie spotkanie Maranciarek Wiem, że ciężki do zrealizowania pomysł, bo jesteśmy z różnych części Polski (i nie tylko), ale chyba wart zastanowienia
kajak82 - Pon 17 Sie, 2009 12:04
Witajcie
To dołączam do belfrów. Ja już będziemy miały Maranciakową Szkołę to chętnie przejmę historię i wos
Pozdrawiam.
JJka - Pią 21 Sie, 2009 15:08
no to wpisuje sie kolejny "belfer" - ale już nieczynny ...
uczyłam w szkole średniej informatyki i różnych technicznych, no i trochę na wyższej uczelni, poza tym kilka lat pracy w Kuratorium Oświaty i Ośrodku Metodycznym dla nauczycieli...
w tej chwili ciesze się, że moge sobie pozwolić na szydełkowanie w godzinach pracy )
o ile oczywiście mam czas... i nie siedze na tym forum
dorotka100 - Pią 21 Sie, 2009 17:04
I ja jestem belfrem-uczę języka polskiego w podstawówce-pozdrawiam,w końcu mamy ostatnie chwile tegorocznych wakacji-Dorota
gosias - Sob 22 Sie, 2009 13:16
A ja już teraz mam pracy co niemiara przed rozpoczęciem roku szkolnego.....
honda46 - Sob 22 Sie, 2009 13:38 Temat postu: ile belfrów Niepubliczna (Prywatna) Szkoła Maranciaków - może tak nazywać się nasza szkoła, a może inaczej? Nauka musiałaby odbywać się systemem dla eksternistów (chyba!). Podejmuję się uczyć matematyki.
Jarka - Sob 22 Sie, 2009 14:23
I ja dołączę do szydełkujących belfrów - nauczyciel wychowania przedszkolnego od ponad 20 lat , obecnie ukończone studia diagnoza i terapia pedagogiczna i to chyba jeszcze nie na tym koniec, ale umysł trzeba ćwiczyć. Pozdrawiam jeszcze wakacyjnie
Grażyna - Sob 22 Sie, 2009 17:15
No jeszcze wakacyjnie, ale rada u mnie juz w czwartek, do czwartku muszę opracować program nauczania dla klasy I do nowego podręcznika, itp......... dokumenty, w takim razie przykro mi, że te wakacje tak szybciutko minęły. Że wielkimi krokami zbliża sie nowy rok szkolny, że znów 30 osób w klasie, że znów hałas na korytarzach szkolnych będzie......... A miałam jeszcze tyle planów szydełkowych.......
szajajaba - Nie 23 Sie, 2009 09:58
Głowa do góry dziewczyny, damy radę Ja w ciągu 2 dni teraz napisałam 2 modyfikacje programów, a co A rada we wtorek.
Runa - Nie 23 Sie, 2009 23:27
a ja mam jeszcze wakacje do listopada i jakoś nie śpieszy mi sie do pracy ale potem będzie ciężko, oj ciężko
gabrysia - Pon 24 Sie, 2009 11:26
Ile tu belfrów?!! Ja też jestem ciało pedagogiczne
krystyn47 - Wto 25 Sie, 2009 14:02
Ja już swoje dzisiaj odpracowałam przy maturze poprawkowej. W szkole jeszcze opóźnione remonty trwają. Znowu trzeba będzie mordować się w kurzu.
|
|
|