Frywolitki - rezygnuję i dziękuję za przemiłą współpracę
ola1996 - Czw 28 Sie, 2008 09:13
Reniu również gratuluję i strasznie się cieszę że zostajesz
haneczka814 - Czw 28 Sie, 2008 09:59
Renulek gratuluję, super że zostajesz!!!
magnolia - Czw 28 Sie, 2008 11:03
Renulek, serdeczne gratulacje i bardzo sie ciesze ze zostajesz wszak frywolenie to dla mnie czarna magia moje dokonania w tej dziedzinie spelzly na niczym to zawsze podziwiam wszelkie cuda wykonane tu na forum a temat sledzilam od poczatku i doszlam do wniosku ze temu panu S. to mozna tylko nakopac i nasadzic marchewki (tam gdzie mysle ....)
moslamawe - Czw 28 Sie, 2008 13:37
renia gratuluje
JJka - Czw 28 Sie, 2008 14:19
ja również gratuluję
nula - Czw 28 Sie, 2008 17:08
Co prawda nie należę do grona frywolitkujących (jeszcze - bo czółenka już posiadam ) ale przeczytałam ten wątek w całości i aż coś mi się w środku robiło ze złości gdy czytałam co się dzieje !!!!!!
Nie będę się rozwodzić, tylko napiszę krótko : ZGADZAM SIĘ ZE WSZYSTKIMI WYPOWIEDZIAMI DZIEWCZYN !!!!!!!!
I Renulku - ja również bardzo się cieszę , że jednak zostajesz z nami i również składam Ci serdeczne GRATULACJE !!!!!!
Teraz tym bardziej nie możesz się denerwować !!!!
Jestem cichą wielbicielką wszystkich Waszych frywolitkowych prac i mam nadzieję, że nadal będę mogła je oglądać na tym forum !!!!!!
Madzia - Czw 28 Sie, 2008 19:02
| Renulek napisał/a: | | jak ktoś nie doczyta całości to pomysli, że zwariowały baby |
A ja za to je kocham, a Tobie Renulku serdecznie gratuluję!!!!!!!!!
No cóż, wygrywasz pod każdym względem, kochana!
mama Jo - Czw 28 Sie, 2008 20:13
Olej tego pana przez prawą nóżkę i zrób to teraz bo za kilka miesięcy już jej tak wysoko nie podniesiesz
Szkoda nerwów na magalomana
monika_b - Czw 28 Sie, 2008 21:11
Gratuluję
Wiem już o co chodzi w frywolitce i wiem też, że nie będę jej robić bo zbyt mało mam cierpliwości do takiej dłubaninki tym bardziej podziwiam to co robicie.
Ja przychylam się do zdania Desik, że to właśnie Ty Renulku (i pozostałe osoby z których miszcz zrobił piratów) mogłybyście narobić mu koło pióra. I dostałby to na co zasłużył.
Tak więc nie przejmuj się i czekaj na info w mediach, że znanemu twórcy frywolitek myszy zeżarły rodzinne klejnoty
uska3 - Pią 29 Sie, 2008 06:34
Renulku dziękowałam już za to, że z Nami zostajesz a coo tam podziękuje raz jeszcze :usciski:
GRATULUJĘ z całego serca, że zostaniesz Mamą i życzę zdrówka Tobie i dzisiusiowi
Renulek - Pią 29 Sie, 2008 13:00
bardzo wszystkim dziękuję i pozdrawiam serdecznie
Bernadka - Pią 29 Sie, 2008 21:56
Renia cieszę się bardzo że zostajesz z forum i bardzo bardzo ci gratuluję że zostaniesz mamą ,
alicja11 - Sob 30 Sie, 2008 00:17
Renulek, i ja przyłączam się do GRATULACJI ,że zostaniesz mamą i teraz nic nie może cię denerwować ,więc nie zwracaj uwagi na pana S.,my stoimy murem za Tobą i cieszę się ,że zostałaś jako moderator fry
Meta - Sob 30 Sie, 2008 13:05
Córeczka ostatnio mi cały czas zabiera i nie bardzo zaglądam na forum, wchodzę a tu takie sprawy Ja nie mam nic wspólnego z frywolitka niestety, może kiedyś się odważę, ale jestem forumką marantową i strasznie mnie denerwuje, kiedy takie zarzuty ktoś niesłusznie innej forumce stawia. Weszłam dziś na jego stronę i aż mnie nerw wziął, bo facet ze Słupska, tak samo jak ja - aż wstyd się przyznawać, taką reklamę nam robi
renulku mam nadzieję, że sprawa z tym panem zostanie rozwiązana - tak jak powinna. Na tym forum wiele dziewczyn bezinteresownie pomaga innym, poświęca swój czas na to, nie możemy pozwolić, żeby jedną z nich tak szkalowano
I przede wszystkim - gratulacje z powodu bycia w dwupaku Super sprawa, naprawdę
Renulek - Sob 06 Wrz, 2008 10:31
dianor - Wto 09 Wrz, 2008 17:26
Dopiero dzisiaj trafiłam na tem temat.Nie frywolitkuję, na razie nie umiem ale czasami zaglądam na tą część forum,bo chcę się nauczyć. Przeczytałam cały topik oraz wypowiedź miszcza na jego stronie i normalnie się wkurzyłam.Po co facet publikuje swoje wzory podobno autorskie w czasopismach dla miłośników robótek, a potem ma pretensje, że ktoś z nich korzysta?Jak kupię sobie np Burdę albo Dianę Moden i uszyję sobie spódnicę czy bluzkę a potem się w nich sfotografuję i podpiszę zdjęcie "moja spódnica" jest to absolutnie w porządku. Ja kupiłam wykrój i materiał,ja uszyłam, ja zrobiłam zdjęcie. Ale trzeba mieć ...Niech najlepiej nie publikuje, nie pokazuje publicznie swoich prac i nie pozwala robić ich zdjęć(bo a nuż ktoś rozpisze sobie serwetkę na schemat)....wszyscy będziemy zdrowsi.
Chce się tu człowiek zrelaksować podłubać w czymś, a tu znajdzie się taki jeden miszcz,który wszystkim podnosi ciśnienie i psuje humor.
Pozdrowienia dla przyszłej mamy i niech myszy.....
maranta - Wto 16 Wrz, 2008 14:41
Przykro mi, ze muszę o tym napisać, ale Renia definitywnie poprosiła o usunięcie Jej z moderacji.
Zamknęła również swojego bloga i dostęp do albumów frywolitkowych na Multiply.
Wszystko to po ostatnim mailu, który otrzymała od J.S.
Trudno- tak zadecydowała, mnie pozostaje się dostosować i pięknie podziękować za dotychczasową pomoc na forum
Mam nadzieję, Reniu, że będziesz do nas zaglądała.
Życzę zdrówka Tobie i maleństwu
Poranna - Wto 16 Wrz, 2008 14:53
oj, ależ przykra informacja żałuję, że ktoś tak małostkowy jak J. Stawasz pozbawił nas towarzystwa i wiedzy tak sympatycznej i kompetentnej Reni
pozdrawiam Cię, Renulku
iwona55 - Wto 16 Wrz, 2008 15:08
Różne słowa cisną mi się na usta. Po trupach do zwycięstwa-to chyba twe motto życiowe panie J.S. Ale nie jesteś dla nas żadnym autorytetem jak np.Pani Eugenia Wieczorek czy p.Jankowski ludzie o otwartym sercu i chętni udzielenia pomocy w każdej chwili -nie wspomnę już o naszym Renulku oferującym bezinteresowną pomoc każdej z nas. Co ludziom przekażesz to w przyszłości od nich otrzymasz -pamiętaj o tym miszczu . Jak mawia moja synowa "na starość trzeba zasłużyc przez całe życie". Z najlepszymi życzeniami dla pana J.S.
Trzymaj sie Renulku i dbaj o maleństwo.Wszystkiego naj,naj,naj,
Trusia - Śro 17 Wrz, 2008 07:44
Renulku kochany, ściskam krzepiąco. Trzymaj się, Dziewczyno, szkoda nerwów na taką szuję :/
uska3 - Śro 17 Wrz, 2008 08:00
Renulku taka szkoda , ale najważniejsze jest Twoje zdrówko i dzidziusia więc nie stresuj się wiecej tą osobą , bo naprawdę niewarto. Mamy nadzieję, że będziesz odwiedzała nas - pięknie prosimy .
Zdrówka Reniu życzę BARDZOOOOOOOO dużo
moslamawe - Śro 17 Wrz, 2008 08:02
Reniu moderowanie moderowaniem ale chyba będziesz z nami chociaż troszkę
Panie JS pipipipipipipipipipipipipip .........
Krzysia - Śro 17 Wrz, 2008 09:32
Jakieś tam doświadczenie w moderowaniu mam, jest w tym sporo zwyczajnych prac porządkowych, jak się rozwija dana technika robótkowa nie zawsze zalezy od moderatora, tylko od lidera i nas samych. Renulek nie musi być modkiem żeby nadal zarażać nas frywolnym wirusem choć to bardzo przykre ile zawiść jednej osoby może zdziałać.
Renulku dbaj o siebie i tę drugą osóbkę, nic się nie przejmuj, jesteśmy z Tobą.
Dziękujemy Ci za to co zrobiałaś dla frywolitek ( i ich miłośniczek) dotąd i co jeszcze zrobisz, nawet kiedy będziesz musiała zwolnić ze względu na najważniejszy okres w swoim życiu
maranta - Śro 17 Wrz, 2008 10:03
| moslamawe napisał/a: | | Reniu moderowanie moderowaniem ale chyba będziesz z nami chociaż troszkę |
Poszczułam Renię Smokiem Wawelskim i obiecała, że będzie do nas zaglądać i się odzywać
W związku z tym smoka skierowałam razem z myszami w inną część Polski...
wienia - Śro 17 Wrz, 2008 13:30
Reniu mam nadzieję, że sie znowu spotklamy w łodzi na Festiwalu. A nazwisko tego pana, który rości jakieś pretensję i sam siebie gloryfikuje , zapamiętałam sobie jakby co .
|
|
|