Nasze spotkania - Poznan
karmelek - Czw 20 Sie, 2009 12:06
piątek 18 też może być.
nula - Czw 20 Sie, 2009 15:07
jeżeli o mnie chodzi to może być też piątek (mam nadzieję, że uda mi się zaklepać w pracy ranną zmianę - ale to dopiero będę wiedziała po 1.09 bo teraz koleżanka jest na urlopie )
Na pewno uda nam się ustalić jakiś termin, który będzie pasował wszystkim !!!
żabka - Czw 20 Sie, 2009 20:05
Oczywiście jestem za udziałem w spotkaniu.
Narazie jednak nie mogę powiedzieć, jaki dzień będzie mi bardziej odpowiadał, dopiero po 01-09 będe wiedziała jak syn będzie chodził do szkoły - napewno zaczynamy popołudniową zmianą
Będe robić wszystko żeby pasowało, dam znać, kiedy będe mogła
Nuleczko jutro jade po nici podrzucić ci je od razu?
nula - Czw 20 Sie, 2009 20:27
żabka, byłoby cudownie, gdyby nie sprawiło Ci to kłopotu
w domu będę ok. 15.30
Mój telefon masz więc dzwoń jak będziesz wracać to się jakoś spotkamy - a może wpadniesz na kawkę ?
woalka - Pon 24 Sie, 2009 12:21
nula, bean - dzięki za życzenia i za miłe słowa
Za 1,5h jesteśmy umówieni na odbiór mieszkania kluczy - wielki moment, czuję się niezwykle podekscytowana
O Waszym serdecznym zaproszeniu zawsze pamiętam i będę śledzić poznański wątek. Kiedyś na pewno się "wstrzelę", bo koniecznie MUSZĘ Was poznać!
Uściski serdeczne! Bawcie się dobrze!!!
nula - Sob 29 Sie, 2009 13:14
karmelek, napisz może dokładnie jakie dni wchodzą w grę - myślę, że w przyszłym tygodniu już będziemy mogły ustalić konkretny termin (już będą znane wszystkie plany lekcji i grafiki pracy na wrzesień - mam nadzieję )
karmelek - Sob 29 Sie, 2009 14:05
Środa, czwartek, piątek, sobota 16, 17, 18 albo 19 września
godzina i miejsce: dowolne
Mam nadzieję, że uda się wybrać jedno popołudnie, żeby wszystkim pasowało?
nula - Sob 29 Sie, 2009 14:07
karmelek, dzięki
Ja też mam taka nadzieję !!!
Paddington - Sob 29 Sie, 2009 23:15
ja tez chcę wątek będę śledzić!
Pozdrawiam
honda46 - Nie 30 Sie, 2009 11:17 Temat postu: Poznań Ja chyba też przyjdę. Chcę nauczyć się wykonywać frywolitki, czy byłoby to możliwe na tym spotkaniu? Co ze sobą zabrać?
nula - Nie 30 Sie, 2009 11:22
Paddington, honda46, to super !!!! (bo miałam nawet pisać do Was na PW)
honda46, pewnie, że tak !!!! jak masz to weź czółenka (na początek nawet jedno wystarczy)
honda46 - Nie 30 Sie, 2009 11:55 Temat postu: Poznań Nula, jesteś wspaniała! Wezmę czółenko i pewnie jakąś włóczkę. Teraz będę śledzić, jaki jest termin ostateczny naszego spotkania
Paddington - Nie 30 Sie, 2009 17:05
Czółenko? Czy to znaczy, że będziecie uczyły się frywolitek? Jeżeli tak to muszę powtórzyć
JA TEŻ CHCĘ!!!
Nie mam niestety czółenka i nie wiem jaka nitka jest odpowiednia, ale powiedzcie mi tylko w co się zaopatrzyć a przyjdę na spotkanie przygotowana i chętna do nauki
nula - Nie 30 Sie, 2009 18:14
Paddington, ale fajnie !!!
wystarczy jedno czółenko
np. takie
http://www.dagaz.h2.pl/index.php?cat_id=141 (polecam pierwsze od góry - ja akurat nie lubię tych wystających "dodatków" ale to kwestia przyzwyczajenia)
Mam nadzieję, że Haniutka z córką też się odezwą
Paddington - Pon 31 Sie, 2009 10:38
no kiedy będzie dokładnie to spotkanie kochane?
Proszę o wyprzedzenie jak najszybsze bo dzięki temu szanse że będę staną się niemal 100%
Pozdrawiam
WaIwona - Pon 31 Sie, 2009 19:58
Nieśmiało zapytam - czy lista uczestniczek spotkania jest zamknięta? Bo ja choć początkująca "forumowiczka" to również byłabym chętna na to spotkanie, a przede wszystkim JA TEŻ CHCĘ NAUCZYĆ SIĘ FRYWOLITEK!!! Ale ostrzegam - nie potrafię nawet trzymać czółenka...
nula - Pon 31 Sie, 2009 20:12
| WaIwona napisał/a: | | czy lista uczestniczek spotkania jest zamknięta? |
no co ty ???? !!!!!
Im nas więcej tym lepiej !!!!
Tylko musisz śledzić wątek, bo jeszcze nie wszystko do końca ustalone.
To ja od razu napiszę, że zarezerwowałam sobie na piątek 18.09 ranną zmianę więc popołudniu jestem do dyspozycji
Poczekajmy jeszcze na żabkę - szkoła już jutro więc niebawem żabka będzie wiedziała kiedy dysponuje czasem i myślę, że będziemy mogły ustalać dokładny termin (ja ewentualnie mogę jeszcze w środę - 16)
karmelek - chyba będziesz miała sporo roboty - zobacz ile chętnych do nauki
(bo nie wszystkie może wiedzą, że karmelek już ma wprawę w uczeniu - w lipcu prowadziła u siebie kurs frywolitek )
WaIwona - Pon 31 Sie, 2009 21:34
Cieszę się baaardzo, środa odpowiadały mi doskonale, sobota super, ale i na piątek jakoś się zorganizuję. Z resztą będę śledzić wątek na bieżąco
Haniutka - Pon 31 Sie, 2009 22:18
| nula napisał/a: | | Mam nadzieję, że Haniutka z córką też się odezwą |
My chętne zawsze, mamy nadzieję, że uda nam się dostosować do terminu
Paddington - Wto 01 Wrz, 2009 11:05
Jejku to znaczy, że nauczymy się frywolitkowania? To jedno z moich małych marzeń do spełnienia!!
Kupię sobie czółenko takie o jakim pisałaś, ale nie wiem jaka nitka jest potrzebna? jaką mam kupić lub zaprać? Poradź proszę, bo chcę się nauczyć jak najlepiej
Całusy i czekam na spotkanie, tylko proszę NIE w sobotę 19 września bo organizuję koleżance wieczór panieński.
kajak82 - Wto 01 Wrz, 2009 12:26
Wiatm Witam,
poczytałam uważnie i podobnie jak nula mogłabym w środę 16. lub piątek 18. Oczywiście jakoś tak popołudniu. W weekend niestety nie dam rady
Jak coś będzie ustalone to do pewności poproszę o emaila (kasiaf-82@o2.pl)
Buziaki
bean - Wto 01 Wrz, 2009 12:40
Nareszcie jest więcej chętnych na spotkanie !!!
Doliczyłam się 10 osób:
karmelek, nula, żabka, Paddington, honda46, WaIwona, Haniutka z córą, kajak82 i ja
Paddington - Wto 01 Wrz, 2009 16:33
środa i piątek to bardzo dobre dni dla mnie. Jutro lecę kupić sobie czółenko tylko dajcie znać co z tymi nitkami- jakie one mają być.
Pozdrawiam i do zobaczenia
nula - Wto 01 Wrz, 2009 17:19
Paddington, nici obojętnie jakie - do nauki lepsze są grubsze - lepiej widać słupki !!!
Paddington - Wto 01 Wrz, 2009 18:00
Ale mogą być takie mulinowe, czy włóczka gruba? czy taka nić do szycia? Ja totalnie nie wiem
|
|
|